Şimdi Ara

2011 Jetta Almak Üzereyim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, haftasonu 2011 model Jetta 1.6 TDI Highline siparişi vereceğim.(56.000 tl, pazarlık sonucu 54500 tl) Cumartesiye kadar herkesin bu arabayla ilgili yorumlarına muhtacım. Yazanlara şimdiden teşekkürler...

Benim kafama takılanlar

1) Donanımla ilgili karışık yorumlar var. İnternet sitesindeki açıklanan donanımlardan farklılıklar olacakmış ilk gelen partide. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

2)DSG almalı mı almamalı mı? Fiyat\Performans???

3)Beyaz almayı düşünüyorum. İç döşeme de bej sipariş edersem boğar mı? Koyu renk arabada bej döşeme çok şık oluyor ama beyaz renk Jetta'ya siyah iç döşeme daha mı güzel olur acaba?

4) Fiyatta 4-5 ay içerisinde bi indirim olabilir mi? Bu konuda birşey duyan var mı?

5) Ben 1500 tl gibi bir indirim aldım, iyi mi? Daha fazla pazarlık yapılabilir mi?

6) Passat 1.6 TDI Comfortline Variant'a ne dersiniz? 6600 tl daha pahalı olduğu için ve ikinci eliyle ilgili şüphelerim olduğu için Jetta'yı seçiyorum. Sizce?

Not: Başka araçlarla ilgili kıyaslamalara girmeyelim lütfen, zaten kafamı anca toparladım yine karışmasın :)

• Aman abi ne yaptın , burda vw aldım alcam denirmi , şimdi sana o paraya 88 çeşit araba var die başlarlar anlatmaya ,, dsg çok konfor katıyor arabaya ve fiyat farkına değer bence , hayırlı olsun aracınız
  • http://forum.donanimhaber.com/m_45316842/mpage_1/key_/tm.htm

Şu konuyu açan üyemiz Jetta almak üzereydi, kendisinin biraz konudan haberi var.
    Ona danışabilirsiniz.
  • 1.6tdi passat comfortline ama aynı sitedeki gibi mavi olacak en azından d sınfına 60 kusur vermek daha mantıklı
  • Aman hocam bombanın pimini çektin elinde tutyorsun bu forumda vw ne kimse para vermez. herkes tü kaka der. o fiyata neler alınmazki derler. biride çıkar derki bankadan biraz kredi çeker elimdeki paraya ekler daire alırım, sonra daireyi kiralar krediyi öderim. Yani herşey denir ama jetta alınır denmez:)
    bence dsg li alın. Aynı segmentte 6-7 bin az verip başka marka alacağıma vw alırım şahsen. Bu forumda kimse almaz ama ben olsam alırım. Satarken aynı oranda satılacağı için fiyatı pek kafama takmazdım. 52bin fluence a verene kadar jettaya 60 veririrm. bu forumdakilerin hala anlayamadığı birşey var diğer markalar eskiden ucuzdu şuan vw sadece bir boy önde. Eskiden bu fak çok daha fazlaydı.
  • Hocam aracın TSI DSG olmasını şiddetle tavsiye ediyorum.Bir Honda kullanıcısı idim. Geçen test sürüşüne gittim 1.2tsi dsg test ettim Seat ta. Kararımı verdim bugun alişverişi bitirdim.

Jetta konusuna gelecek olursak KESİNLİKLE ALMA ! Ocak sonunda yeni kasası gelecek ve bence Jetta tarihinde en fazla satan olacaktir. Benim şahsi görüşüm Jetta Passati bile geride birakacaktir stil ve 2. el değeri olarak. Çok acelen varsa yeni kasa Passat almalisin. Verdiğin para ile en ideal çözüm olacaktir. Tsi motorun tüketim değerleri gayet düşüktür sakin kullanımda.
  • zaten yeni kasadan bahsediliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer tasarım hoşunuza gidiyorsa passant variant tercih edin derim ben hem bir üst sınıf hem de daha geniş bagaj hacmine sahip olursunuz.
  • VW'in görmeden alınacak derecede kaliteli bir marka olduğunu düşünmüyorum.
  • şayet 6 bin daha çıkabiliyorsanız Passat Variant 1.6 TDI Comfort alın bence...
    hem D segment hem de Bluemotion teknolojisine sahip...Jetta da yok bu sistem...
  • jetta güzel bir araba ama c sınıfı. 6000 lira gibi rakamlar araba alırken büyük meblalar sayılmaz eğer çıkarabiliyorsanız. 6000 ekstra sizi zorlamayacaksa kesinlikle d sınıfı araç alın derim ben.
  • Bu işin sonu yok ki, 6000 daha ver Passat al, 6000 daha ver Captiva al, ee biraz daha zorla çek bi C 180 Kompresör vs. vs. vs....
    Bi yerde durmak lazım bence. Ben Cruze LS Plus'la çıktım yola (38000 tl), sonra Astra 1.3 CDTI Sport'a (48000 tl) zıpladım, madem bu kadar çıktım biraz daha veririm Golf 1.6 TDI Highline (52800 tl) alırım dedim. 2012'de Golf yenileniyo biraz daha veriyim Jetta 1.6 TDI Highline (56000) alıyım dedim, e bi kere alıcaz DSG olmasın mı dedik!!! 59500'e kadar geldik. Burası benim son durağım, hayırlısı diyorum...

3 aydır araba almak için araştırma yapıyorum ve vw kalitesiyle, 2.eliyle, konforuyla, motoruyla gerçekten bir adım öndeymiş, bunu gördüm. Önceden ben de fiyatlarının şişirme olduğunu düşünüyordum ama rakiplerine baktığımda öyle olmadığını gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

Bu işin sonu yok ki, 6000 daha ver Passat al, 6000 daha ver Captiva al, ee biraz daha zorla çek bi C 180 Kompresör vs. vs. vs....
    Bi yerde durmak lazım bence. Ben Cruze LS Plus'la çıktım yola (38000 tl), sonra Astra 1.3 CDTI Sport'a (48000 tl) zıpladım, madem bu kadar çıktım biraz daha veririm Golf 1.6 TDI Highline (52800 tl) alırım dedim. 2012'de Golf yenileniyo biraz daha veriyim Jetta 1.6 TDI Highline (56000) alıyım dedim, e bi kere alıcaz DSG olmasın mı dedik!!! 59500'e kadar geldik. Burası benim son durağım, hayırlısı diyorum...

3 aydır araba almak için araştırma yapıyorum ve vw kalitesiyle, 2.eliyle, konforuyla, motoruyla gerçekten bir adım öndeymiş, bunu gördüm. Önceden ben de fiyatlarının şişirme olduğunu düşünüyordum ama rakiplerine baktığımda öyle olmadığını gördüm.

Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Ben de Yeni Jetta Highline siparişi verenlerdenim. Yalnız anlamadığım konu 1.500 TL indirimi nasıl aldınız? Bana araç gelince fiyatı neyse onun üzerinden 300-400 en fazla indirim yapabiliriz dediler, ve bu ilk sıfır Vw alışım değil, bundan önce de sadece 200 TL inmişlerdi. Sizin extra bir durumunuz mı var 1.500 TL indirim aldınız? Yoksa manuel viteslerde mi güzel indirim yapıyorlar?

• Öncelikle hayırlı olsun Dsg olanağınız varsa mutlaka olsun çok büyük bir rahatlık. İç döşeme olarak bence koyu renk tercih ederseniz daha rahat edersiniz. Sanırım aklınızda bir de passat var. Passat d sınıf bir araç imkanınız varsa tabii ki c sınıf jetta dan daha iyidir. 2. elde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Orijinalden alıntı: serbalik

Bu işin sonu yok ki, 6000 daha ver Passat al, 6000 daha ver Captiva al, ee biraz daha zorla çek bi C 180 Kompresör vs. vs. vs....

Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Ben de Yeni Jetta Highline siparişi verenlerdenim. Yalnız anlamadığım konu 1.500 TL indirimi nasıl aldınız? Bana araç gelince fiyatı neyse onun üzerinden 300-400 en fazla indirim yapabiliriz dediler, ve bu ilk sıfır Vw alışım değil, bundan önce de sadece 200 TL inmişlerdi. Sizin extra bir durumunuz mı var 1.500 TL indirim aldınız? Yoksa manuel viteslerde mi güzel indirim yapıyorlar?

59500 ZATEN OPAK RENK LİSTE FİYATİ, BEN İNDİRİM GORMEDİM, ARKADAŞ METALİK RENK Mİ ALMİS??

• quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

VW'in görmeden alınacak derecede kaliteli bir marka olduğunu düşünmüyorum.

• VW'den 1500 lira indirim koparabildiyseniz gerçekten tebrikler .
  • Vw resmen yerden yere vuruluyor bu forumda, şahin muamelesi yapılıyor. O kadar abartılmış ki bu yerden yere vurma durumu, biraz forumu okuyunca Vw kazıkçı ve fahiş fiyatlı donanımsız araçlar belleyecek millet.
  • C5'i de düşünün derim jetta daha gelmedi test etmeden görmeden almak mantıksız geliyor bana.
  • Cumartesi günü Ankara'daki Eskihisar Bayisine gittim, giderken kafam karışıktı zaten beklenen oldu, Jetta'dan vazgeçtim. Passat Variant 1.4 TSI DSG siparişi verdim. Ama şimdi de aynı aracın TDI Manuel'ini mi almalıydım acaba diye düşünüyorum.
    Yılda en fazla yapacağım 10.000 km. İşe yürüyerek gidip geliyorum, sıkışık trafiğe girmiyorum, yılda 2 kez tatile çıkıyorum. Yani bu 10.000 km'nin 4000 km'si şehirler arası.
    Benzinli Şehir içi --> 100km'de 8.5 lt yaksa --> 6000 km'de 510 lt = Yaklaşık 2000 tl
    Benzinli Şehir Dışı --> 100 km'de 5.5 lt yaksa --> 4000 km'de 220 lt = Yaklaşık 850 tl

Dizel Şehir içi --> 100 km'de 6 lt yaksa --> 6000 km'de 360 lt = Yaklaşık 1200 tl
    Dizel Şehir dışı --> 100 km'de 4,5 lt yaksa --> 4000 km'de 180 lt = Yaklaşık 600 tl

Toplamda yıllık fark yaklaşık 1000 tl, 5 yıl kullansam 5000 tl.
    TSI + DSG keyfi için 5000 tl fazladan vermeyi kabul ettim yani.
    Yalnız DSG'siz TDI'a da keyif açısından çok eksik saymamak lazım bu değerlendirmeyi yaparken.
    Aradaki keyif farkı diyelim 5000 tl için...
    Siz olsanız ne yapardınız?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.