Şimdi Ara

Citroen C-Elysee Almak Üzereyim Son Gün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yıl Sonu Kampanyaları Yaklaşırken Dizel Bir Araba Alalım Dedik.
    Bütçemizde Öyle Üst Sınıflara Yetecek Kapasitede Değil.
    Tek Tek Birçok Bayii Dolaştık Sonunda Citroen İstinye, Shine Paket 1.6 HDI 92 BG Düz Vites C-Elysee ye 65 BİN TL Fiyat Çekti
    Kampanyasız Fiyatları Sitesinde Ve Bayanın Söylediği Üzere 85 BİN TL Civarıymış (Sitesindeki Fiyat Listesinde de Öyle Yazıyor.)
    Şimdi Aklıma Takılan Bir Kaç Soru Var,
    *Sizce Bu Arabayı Almaya Değer mi ? Seleflerine Göre Çok Hafif (1.090 KG)
    *Donanım Listesinde Yazmıyor Yokuş Kalkış Desteği Var mı ? (Bu Arada Makyajlı Kasa C-Elysee den Bahsediyorum.)
    *1.6 lık HDI Nasıl Motordur Ömrü, Performansı ?

En Full Olmasına Rağmen, Dokunmatik Ekran Tek Başına Sırıtmasın Diye Çelik Jantla Beraber Opsiyon. 3D Kapak Koymuşlar Üzerine.

Citroen C-Elysee Almak Üzereyim Son Gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HkanK03 -- 18 Aralık 2017; 11:5:18 >

• Sıfır araçlar içinde en mantıklı seçimlerden biri. İçi, bagajı fazlasıyla geniş, perofmansı iyi, yakıt tüketimi düşük. Shine paket de donanım olarak rahatlıkla tatmin eder. Ben de yokuş kalkış desteği yok diye biliyorum. Yol tutuşu pek iyi değil, izolasyon da zayıf ama fiyatını ve segmentini göz önüne alınca normal yani, kötü değil.

Bir de 301 için fiyat alabilirsiniz, allure donanımda alaşım jant, dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası standart geliyor. Tamamen aynı araçlar zaten, sadece tasarımda farklılıklar var ve bence 301 daha hoş görünüyor.
    301 kullaniyorum full bagaj 4 kisi uzun yol 3.5 lt tuketimi var , performans ve ivmelenmesi tork ve hafifligi ile 1.3 linea egealara nal toplatir , arka diz mesafesi ve bagaji cok genistir , hiz sabitleyici ve limitleyici cok iyi oluyor , onun haricinde yol tutus cok iyi degil yalitim zayif , ama bu parayada tipi duzgun dizel 0 araba yok ne yapalim.
  • Hocam onu alana kadar 2,el temiz icon+edc fluence alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol tutuş zayıf yalıtım kötü malzeme kalitesi düşük plastik ağırlıklı ama az yakar siz bilirsiniz yine de ben kia ceed 2.el öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 18 Aralık 2017; 10:52:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

Hocam onu alana kadar 2,el temiz icon+edc fluence alın.

Hocam Bende Öyle Olması Taraftarıyım Ama Sıfır Araba İstiyor Babam, Sıfırlarda En Uygun Fiyatlı Araç Bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Yol tutuş zayıf yalıtım kötü malzeme kalitesi düşük plastik ağırlıklı ama az yakar siz bilirsiniz yine de ben kia ceed 2.el öneririm

Makyajlanan Kasada Kaput Altı Keçesini Falan Koymuşlar Artık. Yalıtım Arttı Diyorlar Ama Son Kasayı Kullanma Fırsatım Olmadı Malesef.
  • Gayet guzel tercih.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoe0107

quote:

Yol tutuş zayıf yalıtım kötü malzeme kalitesi düşük plastik ağırlıklı ama az yakar siz bilirsiniz yine de ben kia ceed 2.el öneririm

Makyajlanan Kasada Kaput Altı Keçesini Falan Koymuşlar Artık. Yalıtım Arttı Diyorlar Ama Son Kasayı Kullanma Fırsatım Olmadı Malesef.

Bence hiçbir aracıtest etmeden araç almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Bence bunu alın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2017-fiat-egea-1.3-multijet-easy-sifir-km-kredi-secenegi-ile-486919327/detay

Hocam Donanım Ve Motor Olarak C-Elysee den Düşük.
    Sizce Neden Egea ?
  • quote:

quote:

quote:

Bence hiçbir aracıtest etmeden araç almayın

Merak Ettiğim Yokuş Kalkış Desteği Geldi mi Acaba ?

• Hocam bence de Egea daha oturaklı araç gibi

• Fiyat iyi alınır.Ama kampanyasız fiyatıda 71 bin TL satış temsilcisine çok bakmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Bence bunu alın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2017-fiat-egea-1.3-multijet-easy-sifir-km-kredi-secenegi-ile-486919327/detay

Hocam Donanım Ve Motor Olarak C-Elysee den Düşük.
    Sizce Neden Egea ?

Hocam 1 segment olmasa bile yarım segment üst araba. Yol tutuş ve güven hissi olarak daha iyi.
    Motor hacmi 1.3 olduğu için mtv si daha düşük ama performans olarak gerisinde değil.
    Sadece donanım olarak geride kalacaktır.

• 65bin liraya bunu alsanız daha iyi olmaz mı? sıfır alacam diye bomboş arabaya para veriyorsunuz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyasiz~2013-308~sportium~cam-tavan~55.000km~1-yil-garantili-489554200/detay
  • Güvenlik ne durumda. Onu ön plana alın.
    Gerisine katlanılıyor bir şekilde.
    Bende sportage vardı. Şirket Accen Blue verdi. Baştan çok kötü geldi ama şimdi alıştım. Fena değil. Özellikle accentin motoru çok iyi götürüyor aracı. Kötü yanlarını örtüveriyor.
  • Maalesef bahsettiğiniz modelde yokuş kalkış desteği bulunmuyor ama 1.6 HDi motorlar dizelde en tasarruflu motorlardan biri olarak bilinir. Bir arkadaşımda vardı 1.6 dizel C-Elysee, hız meraklısı biridir inanılmaz memnundu.
  • Sıfır araçlar içinde en mantıklı seçimlerden biri. İçi, bagajı fazlasıyla geniş, perofmansı iyi, yakıt tüketimi düşük. Shine paket de donanım olarak rahatlıkla tatmin eder. Ben de yokuş kalkış desteği yok diye biliyorum. Yol tutuşu pek iyi değil, izolasyon da zayıf ama fiyatını ve segmentini göz önüne alınca normal yani, kötü değil.

Bir de 301 için fiyat alabilirsiniz, allure donanımda alaşım jant, dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası standart geliyor. Tamamen aynı araçlar zaten, sadece tasarımda farklılıklar var ve bence 301 daha hoş görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 18 Aralık 2017; 11:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

65bin liraya bunu alsanız daha iyi olmaz mı? sıfır alacam diye bomboş arabaya para veriyorsunuz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyasiz~2013-308~sportium~cam-tavan~55.000km~1-yil-garantili-489554200/detay

Hocam Attığınız İlandaki Otomatik Adamı İllallah Ettirir

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Güvenlik ne durumda. Onu ön plana alın.
    Gerisine katlanılıyor bir şekilde.
    Bende sportage vardı. Şirket Accen Blue verdi. Baştan çok kötü geldi ama şimdi alıştım. Fena değil. Özellikle accentin motoru çok iyi götürüyor aracı. Kötü yanlarını örtüveriyor.

136 BG Tam Bir Canavar Sıfır Orta Paket Otomatiğine 72 Bin TL Fiyat Çektiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Maalesef bahsettiğiniz modelde yokuş kalkış desteği bulunmuyor ama 1.6 HDi motorlar dizelde en tasarruflu motorlardan biri olarak bilinir. Bir arkadaşımda vardı 1.6 dizel C-Elysee, hız meraklısı biridir inanılmaz memnundu.

Fotoğrafta da Gösterdiğim gibi Yeni Kasa Full Paketmiydi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.