< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HkanK03 -- 18 Aralık 2017; 11:5:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HkanK03 -- 18 Aralık 2017; 11:5:18 > |
Gayet guzel tercih.
|
Hocam Attığınız İlandaki Otomatik Adamı İllallah Ettirir
![]() |
Sıfır araçlar içinde en mantıklı seçimlerden biri. İçi, bagajı fazlasıyla geniş, perofmansı iyi, yakıt tüketimi düşük. Shine paket de donanım olarak rahatlıkla tatmin eder. Ben de yokuş kalkış desteği yok diye biliyorum. Yol tutuşu pek iyi değil, izolasyon da zayıf ama fiyatını ve segmentini göz önüne alınca normal yani, kötü değil.
Bir de 301 için fiyat alabilirsiniz, allure donanımda alaşım jant, dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası standart geliyor. Tamamen aynı araçlar zaten, sadece tasarımda farklılıklar var ve bence 301 daha hoş görünüyor. |
301 kullaniyorum full bagaj 4 kisi uzun yol 3.5 lt tuketimi var , performans ve ivmelenmesi tork ve hafifligi ile 1.3 linea egealara nal toplatir , arka diz mesafesi ve bagaji cok genistir , hiz sabitleyici ve limitleyici cok iyi oluyor , onun haricinde yol tutus cok iyi degil yalitim zayif , ama bu parayada tipi duzgun dizel 0 araba yok ne yapalim.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 18 Aralık 2017; 10:52:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 18 Aralık 2017; 11:39:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|