Şimdi Ara

Citroen C-Elysee Almak Üzereyim Son Gün. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sıfır araçlar içinde en mantıklı seçimlerden biri. İçi, bagajı fazlasıyla geniş, perofmansı iyi, yakıt tüketimi düşük. Shine paket de donanım olarak rahatlıkla tatmin eder. Ben de yokuş kalkış desteği yok diye biliyorum. Yol tutuşu pek iyi değil, izolasyon da zayıf ama fiyatını ve segmentini göz önüne alınca normal yani, kötü değil.

Bir de 301 için fiyat alabilirsiniz, allure donanımda alaşım jant, dokunmatik ekran ve geri görüş kamerası standart geliyor. Tamamen aynı araçlar zaten, sadece tasarımda farklılıklar var ve bence 301 daha hoş görünüyor.

Kesinlikle Katılıyorum 301 İçinde Fiyat Alacağım.
  • Yakıt tüketimi ve performansı iyidir sizi üzmez. Ama malzeme kalitesi işçilik falan kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoe0107

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Güvenlik ne durumda. Onu ön plana alın.
    Gerisine katlanılıyor bir şekilde.
    Bende sportage vardı. Şirket Accen Blue verdi. Baştan çok kötü geldi ama şimdi alıştım. Fena değil. Özellikle accentin motoru çok iyi götürüyor aracı. Kötü yanlarını örtüveriyor.

136 BG Tam Bir Canavar Sıfır Orta Paket Otomatiğine 72 Bin TL Fiyat Çektiler.

95.200 liste fiyatı olan model için mi 72 bin dediler?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iquique

65bin liraya bunu alsanız daha iyi olmaz mı? sıfır alacam diye bomboş arabaya para veriyorsunuz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyasiz~2013-308~sportium~cam-tavan~55.000km~1-yil-garantili-489554200/detay

Hocam Attığınız İlandaki Otomatik Adamı İllallah Ettirir

doğru ama yine de 92 beygirlik elizeden daha canlıdır.

• Hayır, bir önceki kasaydı ama motor aynıydı sanırım 92'lik HDi.
  • 301 kullaniyorum full bagaj 4 kisi uzun yol 3.5 lt tuketimi var , performans ve ivmelenmesi tork ve hafifligi ile 1.3 linea egealara nal toplatir , arka diz mesafesi ve bagaji cok genistir , hiz sabitleyici ve limitleyici cok iyi oluyor , onun haricinde yol tutus cok iyi degil yalitim zayif , ama bu parayada tipi duzgun dizel 0 araba yok ne yapalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

quote:

Bende sportage vardı. Şirket Accen Blue verdi. Baştan çok kötü geldi ama şimdi alıştım. Fena değil. Özellikle accentin motoru çok iyi götürüyor aracı. Kötü yanlarını örtüveriyor.

95.200 liste fiyatı olan model için mi 72 bin dediler?

Evet Kampanya İle 77 BİN TL İndirdiler. Tanıdık ta Sokunca 72 BİN TL Bıraktılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Hayır, bir önceki kasaydı ama motor aynıydı sanırım 92'lik HDi.

Bir Önceki Kasayı Kullandım. Onda Yokuş Kalkış Yoktu. Acaba Makyajlanan Kasada Var mı ?
  • 2016 model 1.6 hdi modelini şirkette uzun süre kullandım. Yalıtım ve malzeme kalitesi olarak kötü ancak motor olarak iyi bir araç, cam açma düğmelerinin vitesin arkasında olması bence çok kötü aile kullanımı için iyi bir araç olduğunu düşünmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: derhce

301 kullaniyorum full bagaj 4 kisi uzun yol 3.5 lt tuketimi var , performans ve ivmelenmesi tork ve hafifligi ile 1.3 linea egealara nal toplatir , arka diz mesafesi ve bagaji cok genistir , hiz sabitleyici ve limitleyici cok iyi oluyor , onun haricinde yol tutus cok iyi degil yalitim zayif , ama bu parayada tipi duzgun dizel 0 araba yok ne yapalim.

Sizinki de Makyajlı 301 Mi Yoksa Eski Kasa mı ? Yokuş Kalkış Desteği Var mı ?
  • Açılın sahibi geldi

En üst paket C-Elysée sahibiyim, sorularınız varsa alabilirim. En fazla 7 litre yaktım o kadar performanslı kullanmama ve kısa mesafeye rağmen. Ortalamam 5.7 civarında. İzolasyon yeni kasada daha iyi, ben fitil ve ekstra yalıtım ile ısı bitirdim, kesinlikle hiçbir şey yoksa bagaj ve motor yalıtımı yaptırın derim. Yol tutuşu ise beklediğim kadar kötü değildi açıkçası. Symbol de kullandım, ondan daha iyi yol tutuşu. Direksiyon elektrikli olduğu için ruhsuz. Plastikleri kalitesiz. Onun haricinde sorunuz varsa sorabilirsiniz. Bu arada fiyat alacaksınız bayiden sorun, liste fiyatları çok yanıltıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Realwest58

2016 model 1.6 hdi modelini şirkette uzun süre kullandım. Yalıtım ve malzeme kalitesi olarak kötü ancak motor olarak iyi bir araç, cam açma düğmelerinin vitesin arkasında olması bence çok kötü aile kullanımı için iyi bir araç olduğunu düşünmuyorum.

Haklısınız. Bari Makyajla Düzeltin Onları Yine Vitesin Olduğu Yerdeler. Ergonomik Problemler Var Ama Motor Cezbediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Açılın sahibi geldi

En üst paket C-Elysée sahibiyim, sorularınız varsa alabilirim. En fazla 7 litre yaktım o kadar performanslı kullanmama ve kısa mesafeye rağmen. Ortalamam 5.7 civarında. İzolasyon yeni kasada daha iyi, ben fitil ve ekstra yalıtım ile ısı bitirdim, kesinlikle hiçbir şey yoksa bagaj ve motor yalıtımı yaptırın derim. Yol tutuşu ise beklediğim kadar kötü değildi açıkçası. Symbol de kullandım, ondan daha iyi yol tutuşu. Direksiyon elektrikli olduğu için ruhsuz. Plastikleri kalitesiz. Onun haricinde sorunuz varsa sorabilirsiniz. Bu arada fiyat alacaksınız bayiden sorun, liste fiyatları çok yanıltıcı.

Yokuş Kalkış Desteği var mı ? Kumanda İle Camlar İnip Kalkıyor mu ? Sanırım Bir Önceki Kasada Vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Açılın sahibi geldi

Yokuş Kalkış Desteği var mı ? Kumanda İle Camlar İnip Kalkıyor mu ? Sanırım Bir Önceki Kasada Vardı.

Yokuş kalkış yok, ben de çok aradım eski aracımda vardı fakat maalesef. Cam açma kapamayı da bulamadım, servis yok dedi ama Vw'deki gibi makineye bağlanıp aktif edilebilir.

• Yokus kalkis destegi yok benimki 2015 model onceki kasa , cok dik yokusta arabada cok yuklu ise el freni destegi var

• quote:

Orijinalden alıntı: derhce

Yokus kalkis destegi yok benimki 2015 model onceki kasa , cok dik yokusta arabada cok yuklu ise el freni destegi var

ESP Koyuyorsun Eğim Sensörü Koyuyorsun Ama Yokuş Kalkış Desteği Yok.
  • quote:

quote:

Hocam mümkünse bunu alın derim. Otomatik vites çok iyi çalışıyor.
    Ben aracın motor ve şanzımanını çok beğendim.
    Biraz lastik sesi var. Yol tutuş sınıfına göre normal. Ama bu güce göre yol tutuş zayıf. İlk defa bir aracın gazına basarken dikkatli davranıyorum.

• Hocam adam zaten arabanın içinde canlı canlı hop hop zıplamaktan bahsediyor

• Bende de 1.4 hdi pejo 208 var. 105 bine geldi. Motor kusursuz ama 100 bini görmeden arabayı sat çünkü malzeme kalitesi dandik olduğundan elektronik aksam sorun çıkarmaya başlıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

Hocam onu alana kadar 2,el temiz icon+edc fluence alın.

Hocam Bende Öyle Olması Taraftarıyım Ama Sıfır Araba İstiyor Babam, Sıfırlarda En Uygun Fiyatlı Araç Bu.

Hafifliginden kaynakli performans cok guzel ve 1.5 dci kadar, hatta ondan bile az yaktigi yerler oluyor. illa sıfır diyorsaniz alin gitsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.