Şimdi Ara

Citroen C-Elysee Almak Üzereyim Son Gün. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Bende de 1.4 hdi pejo 208 var. 105 bine geldi. Motor kusursuz ama 100 bini görmeden arabayı sat çünkü malzeme kalitesi dandik olduğundan elektronik aksam sorun çıkarmaya başlıyor.

En Çok Korktuğum Şeyde Elektronik Arızalar. Çözüm İçin Sökülmedik Yer Kalmıyor Birde Problemi Bulamazlarsa Al Başına İş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoe0107

quote:

Bende de 1.4 hdi pejo 208 var. 105 bine geldi. Motor kusursuz ama 100 bini görmeden arabayı sat çünkü malzeme kalitesi dandik olduğundan elektronik aksam sorun çıkarmaya başlıyor.

En Çok Korktuğum Şeyde Elektronik Arızalar. Çözüm İçin Sökülmedik Yer Kalmıyor Birde Problemi Bulamazlarsa Al Başına İş

Tavsiye etmem bu videoyu izleyin anlarsınız

https://youtu.be/p_sBB9tO5jM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alın 3 sene binin satın. Ömürlük bir araba değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 sıfır 301 almış biri olarak yorumum.aracta performans iyi hızlanması iyi kalkış canlı yakıtı çok iyi yazın Ankara kemer arası 3.2 litre ile gittim.1.3 Multijet motora göre daha sessiz bir motor, yalıtım iyi olsaydı dahada sessiz olurdu ama yalıtım iyi degil.genişlik diz mesafesi çok iyi.cam açma düğmeleri camda olsaydı güzel olacaktı ama bu bir sıkıntı değil insan kullandıkça alışıyor şuan hiç aramıyorum.dedigim gibi araçta yalıtım iyi değil içeri ses alıyor,ayrica Ankara'da kışın camlar çok buharlanıyor.içinde ikiden fazla kişi olunca içi buhardan görünmüyor sürekli klima ile uğraşmak zorunda kalıyorum buhar yüzünden çok sıkıntı.yol tutuş idare eder düz yolda biraz sürat yapınca hafif geziyor gibi rüzgardan etkileniyor,ayrıca araçta cam tarafından fısır fısır rüzgar sesi geliyor. Ön takım berbat aşırı ses yapıyor tak tuk diye amartisörler degîşti sorun devam ediyor.aracta çok ince şanzıman ötme sesi gibi ses var çözemedim.ben aracı 2017 Mart ayında 51 bin liraya almıştım eski kasa active donanim.şuan araç akacak olsam 65 bin fiyata bu aracı almazdım.benim size tavsiyem Megane+LPG olurdu

• Dacia sandero 1.5 dizel sıfır oneririm

• Fiyat performans aracıdır . 100 bine kadar kullanıp çok zarar etmeden satarsınız alın gitsin. 62 diyorlardı full olana ben almadan evvel 7-8 ay önce

• Gayet iyi tercih bende bu araçtan alacağım er yada geç Allah nasip ederse.

301 ve bu araç ideal öncelikle araç çok seri ve çok az yakıyor.

• Hayırlı olsun demekten baska bir sey diyemiyorum hocam. Ulkede durumlar belli C-D sınıfı kaliteli bir araç almak varken bu tür araçlara mecbur ettiler bizi. Sıfır araç olarak bi fiyata pek bir alternatif kalmadi ve bir kaç ay sonra bunlar bile bulunamayacak.

Keşke şunu al bunu al deyip yol gosterebilsem ama malesef elden birşey gelmiyor.

Clio 106 bin tl olmuş! Allah yardimcimiz olsun.

İyi gunlerde kullanin hocam en azindan dizel ve küçük aile aracı, her ihtiyacinizi karsilayacaktir.

• 2.el yerine sıfır almanız daha mantıklı ekonomi sizin için birinci sırada olmalı araç garantili yakıt az bakım maliyetleride bir çok firmaya göre daha düşük olacaktır hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuerkraider

quote:

quote:

Tavsiye etmem bu videoyu izleyin anlarsınız

https://youtu.be/p_sBB9tO5jM

Cok sacma.

Hizla kalitenin alaksi nedir? Kullanilan malzeme dense tamam da, yavas uretilen kalitelidir demek sacma. Sonucta yavas yapilan da hizli yapilan araba da, bilgisayarlarda tasarlanip montajlaniyor.

Tok kapi sesi ekolunun savunucusu mesut abi iste. Yakinda Saffet abisinin yaninda ise baslar.

• 2017 model Kazasiz boyasiz degisensiz 29bin km de celize 50bin tl ye birakiyolar ikinci elde.

Havaya sacacak 15bin tl niz varsa buyurun ama bence illa 0km almak sacma.

• Sırf o cam tuşları için bile alinmaz ama yakıtı kokluyor

• Güvenlik önemli ise bu araç o konuda sınıfta kalır. Tofaş vari bir kaportası var. Çarpışma testlerinden sınıfta kalmıştır. Dikkate al derim.

• Sıfır araç isteyenlere ikinci el önerenlere bende kizardim ama ikinci el 1.6 Egea urban alın düşük km bulursunuz o fiyata.

Sıfır diye kötü bir araba almış olacaksınız bence mantıklı değil, aldığınız ikinci gün satışa çıkarın 15.000 TL cizersiniz.

• lineanın emsali bir teneke

110luk fluence icon alınır 10kat daha iyi

• Valla şu piyasada f/p araç bence.
    Kazalı 1 tane gördüm, kapıdan darbeli ama kabini iyi korumuştu, içeri doğru eğilme yoktu. İlla sıfır alınacaksa makul bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıl veren çok olur para veren olmaz...al kardeşim kazasız belasız....
  • Motor cidden efso hem performanslı hem de çok az yakıyor şehir içinde zaten şehir dışını hiç söylemiyorum bile.motor-yürüyen aksam dayanıklıdır. İç trim kalitesi vasattır.

• Görüşler olumlu bir zamanlar Dacia reno dolan piyasa c ellyse ve 301 dolu dolmuşu taksisi şirket aracı vs bu araç çok az yakıyor bakımı parçası ucuz yıllardan süre gelen pejo Citroen klasik elektronik arızaları yok

• quote:

quote:

0 km dizel sedan b sınıf alacak olsam ilk tercihim olurdu

Hb ise DACIA SANDERO STEPWAY

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.