Şimdi Ara

Citroen C-Elysee Almak Üzereyim Son Gün. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leş gibi araba zaman kaybı sakın ola sıfır araba iyidir gibi bir düşünce aklınızdan geçmesin.2001 focus almadan önce 2016 Citroen de sürmuştuk bir sure.Kesinlikle düşünmeyin derim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoe0107

quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Bence bunu alın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2017-fiat-egea-1.3-multijet-easy-sifir-km-kredi-secenegi-ile-486919327/detay

Hocam Donanım Ve Motor Olarak C-Elysee den Düşük.
    Sizce Neden Egea ?

Evde egea var şirkette elysee. Bende egea tavsiye ederim hem C segmenti hemde daha kaliteli.

• 65 bin liraya dizel sıfır araç şu piyasa için mükemmel bence. Seneye bu araç da 90 bini bulur. Alan kişinin zarar etmesi imkansız. Maddi açıdan kesinlikle kârlı bir iş.

Aracın donanımını vs bilmiyorum ama onu alacağına 2.el x bir arabayı al önerileri çok saçma. Sıfır arabanın rahatlığı keyfi çok farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Hayırlı olsun demekten baska bir sey diyemiyorum hocam. Ulkede durumlar belli C-D sınıfı kaliteli bir araç almak varken bu tür araçlara mecbur ettiler bizi. Sıfır araç olarak bi fiyata pek bir alternatif kalmadi ve bir kaç ay sonra bunlar bile bulunamayacak.

Keşke şunu al bunu al deyip yol gosterebilsem ama malesef elden birşey gelmiyor.

Clio 106 bin tl olmuş! Allah yardimcimiz olsun.

İyi gunlerde kullanin hocam en azindan dizel ve küçük aile aracı, her ihtiyacinizi karsilayacaktir.

Teşekkür ederim hocam en azından yakıt konusunda üzülmeyeceğimi biliyorum. 2011 Model Sıfır aldığım qashqaimde var 1.6 benzin beni çok yoruyor yakıt konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Gayet iyi tercih bende bu araçtan alacağım er yada geç Allah nasip ederse.

301 ve bu araç ideal öncelikle araç çok seri ve çok az yakıyor.

İnşallah hocam evet yakıt konusunda çok cimriymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

Fiyat performans aracıdır . 100 bine kadar kullanıp çok zarar etmeden satarsınız alın gitsin. 62 diyorlardı full olana ben almadan evvel 7-8 ay önce

Hocam evveliyat bilmiyorum 1 aydır falan bakıyorum. Şuan 65 BİN TL veriyorlar cazip geldi hayırlısı olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Hausser

2.el yerine sıfır almanız daha mantıklı ekonomi sizin için birinci sırada olmalı araç garantili yakıt az bakım maliyetleride bir çok firmaya göre daha düşük olacaktır hayırlı olsun.

Hem öyle hemde kampanya dolayısıyla uyguna almış oluyorum aracı cezbediyor. Artık dizel araba ihtiyacı hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

2017 model Kazasiz boyasiz degisensiz 29bin km de celize 50bin tl ye birakiyolar ikinci elde.

Havaya sacacak 15bin tl niz varsa buyurun ama bence illa 0km almak sacma.

Hocam istinye citroende 2017 daha 17 bin km de buldum dediğiniz rakamlara bırakıyorlar ama citroenin test araçlarıymış.
  • En doğrusunu yapmışsınız boş verin 2.el araçları sıfır araç gibisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

Sıfır araç isteyenlere ikinci el önerenlere bende kizardim ama ikinci el 1.6 Egea urban alın düşük km bulursunuz o fiyata.

Sıfır diye kötü bir araba almış olacaksınız bence mantıklı değil, aldığınız ikinci gün satışa çıkarın 15.000 TL cizersiniz.

ben tam tersi düşünmüştüm kampanyasız fiyatı oldukça yüksek. bende yılbaşından sonra satmak istersem kar bile yapabilirim. Ama biniciyim satma planım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimaymunabak

lineanın emsali bir teneke

110luk fluence icon alınır 10kat daha iyi

Hocam keşke ikinci el için ikna edebilsem bende qashqai var bir nevi citroeni babaya alıyoruz dizel az yaksın diye. Onuda ikinci ele oldum olması ikna edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Valla şu piyasada f/p araç bence.
    Kazalı 1 tane gördüm, kapıdan darbeli ama kabini iyi korumuştu, içeri doğru eğilme yoktu. İlla sıfır alınacaksa makul bir araç.

Haklısınız hocam. Belli bir hızı geçmemekte fayda var yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

akıl veren çok olur para veren olmaz...al kardeşim kazasız belasız....

Teşekkür ederim hocam. Allah hepimize nasip etsin en iyisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Hausser

En doğrusunu yapmışsınız boş verin 2.el araçları sıfır araç gibisi yok.

Kesinlikle katılıyorum en azından neyin ne olduğu belli oluyor
  • Almayın.

Firmamızda 6 tane var. Üzerindeki motoru ve geniş bir araç olması dışında dışında kaliteli hiçbir şey yok. Güvenlik sıfır, yol tutuş sıfır, mazleme sıfır, konfor sıfır, şanzıman sıfır, yalıtım sıfır. O kadar hafif ve boş ki rüzgarda kayıp gidecek gibi oluyor. 65 bin TL ye çok daha güzel arabalar var. Bizdeki tüm elyseeler 30 binde bir amortisör patlatıyor. Her balata değişiminde disk değişiyor. Servis disk sesini çözemiyor. Arabalar sürekli balans yapıyor. Kullanımdan diyeceksiniz benim otobanda kullandığım da aynı şekil. Mesela 65 bin tlye 2015 trend x focus alınır.

• Benim arkadasda var yakiti cok iyi ama arabadan memnun degil gerci o fiyatlara arabada kalmadi memlekette oda ayri konu

• Ben bindim illa dizel istiyorsaniz guzel

Cekisi cok iyi

Yokus kalkis destegi yok diye biliyorum

Kronik sorun olarak arka farlar pas yapiyormus

Bide arka amasorler kendi kendine patliyormus bunlari duydum

Malzeme kalitesi dusuk

En iyisi babaniz test aracini sursun begenirse alin gitsin motoru cok guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakiti disinda ise yarar bir yani yok ama sehir ici ise git gel araci olarak kullanilabilir orda da manuel oldugu icin istanbul da yorar diger sehirlerde bu amacla alinabilir o fiyata dizel ve donanimli arac yok sifir olarak ama 301 daha iyi duruyor citroene gore
  • İyide bu araç sıfır değil ki. Geçen hafta bu araca bindim kaç senelik dedim 2 haftalık dedi adam.

10 senelik BMW alsan daha sıfırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtsaykopat -- 19 Aralık 2017; 16:46:33 >
  • Ben 3 yıllık elysee kullanıcısı olarak bu fiyata çok iyi bir seçenek diyorum. Geçen ağustos ayında bana bu fiyatı vermişlerdi.Yenilemek istemiştim. Bence clysee tercihiniz gayet mantıklı. Ancak size tavsiyem sıfır alırken muhakkak artı 2 yıl garanti uzatma yaptırın. Ben yaptırmıştım. 3.yılın sonunda amortisörden ses geliyordu. Komple ön takım değişecek dendi. Ve sağ olsun artı garanti sayesinde tek kuruş para vermedim.
    Araç şehir içinde rahat. Az yakıyor. yol tutuş tatminkar. Yüksek hızda güven vermez. Dikkatli kullanmak lazım.
    Rutin bakım harici hiç servise gitmedim.
    Tercihiniz hayırlı olsun. Bu araç ile ilgili sorunuz olursa cevaplarım.
    İkinci el, kimin nasıl kullandığı belli olmayan arabalara on basar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.