P00C600 ARIZA KODU HK.
Merhaba,
Aracım P00C600 görselde görünen arızayı vermektedir.
İnternette arıza koduyla ilgili makale bulamadım.
Bu arızayı yaşan var mı ?
Değerli desteklerinizi rica ederim.
Merhaba,
2018 VOLVO S60 T3 Modeline sahibim aracı alalı 1 sene civarı oldu aldığım günden beri bilgisayara bağlattığımızda YAKIT BASINCI DÜŞÜK, MOTOR KRANKLIYOR hatası almaktayız.
İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında 3 veya 4 özel servis gezdim fakat şuana kadar sorunu çözebilen olmadı. Ustalar hep deneme yanılma yoluyla ilerliyorlar buda maddi ve manevi olarak çok yoruyor.
Araçta performans düşüklüğü var özellikle yokuş çıkarken otomatik vites yükselttiğinde araç titriyor ve sürekli bir alt vitese düşmek zorunda kalıyor.(Manuel viteslerde düşük devirde yüksek vites gitmeye çalışmak gibi titriyor) Düz yolda da aynı sorun mevcut.
Soğuk çalıştırmada motor ısınıp devir düşerken silkeleme ve bazen çalıştırmada uzun marş çeviriyor.
Şuana kadar değişen parçalar;
-Yüksek Basınç Benzin Pompası
-Yüksek Basınç Müşürü
-Yüksek Basınç Pompasından Geçen T boru
Araçtan gerçek anlamda soğuttu.
Değerli desteklerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba,
2018 VOLVO S60 1.5T3 Benzinli 95.000KM araca sahibim, aracı 2.el olarak alalı 1 buçuk seneye yaklaşıyor.
Aldığım günden beridir ilk ekspertizde bilgisayara bağladıklarını öğrendim araç yakıt basıncı düşük hatası almaktayız arıza kodunu hatırlamıyorum fakat p0087, p0089 ikisinden biri olabilir.
Bostancı sanayide 3 Volvo servisi Maslak oto sanayide 2 Volvo servisi gezmeme rağmen ve Yüksek Basınç Pompası, Benzin Basınç Regülatörü, Yüksek Basınç Pompasından çıkan T boru, Benzin filtresi, Bujiler bunlar değişen parçalar. Serviste komple yazılım sıfırlandı maalesef sorunum hala devam etmekte ve arabadan aşırı soğumuş durumdayım.
Bunun gibi bir sorun başına gelmiş ve dediğim parçalar harici bakılması gereken bir yer bir şey varsa yardımcı olabilir mi ?
Şimdiden teşekkürler.
Reçine Lekeleri Hk.
Merhaba,
Siyah renkte bir aracım var ve aracın üstü nokta nokta reçine lekeleri mecvut.
Daha öncesinde;
İyi bir marka Demir tozu temizleyici denendi olumsuz.
Sıcak su denendi olumsuz.
Yıkamadan sonra hızlı cila denendi olumsuz.
Seyreltilmiş sirkeli su denemeyi düşünüyorum, kiraç lekelerinde işe yaramıştı.
Önerilerinize açığım.
Değerli desteklerinizi rica ederim.
Öncelikle herkese merhaba,
2018 S60 araca sahibim geçen gün farkettiğim sağ arka kapı cam açma tuşunun ledinin yanmadığı (sol yanıyor) ve şoför kapısı cam kumanda düğmelerinden şoför camı açan hariç hepsinin yandığıydı.
Bu konu hakkında nasıl bir çözüm yapılabilir cam açma düğmelerinin ledleri değişebiliyor mu?
Cam kumandalarını sıfırı ile değiştir diyen arkadaşlar olacaktır sadece şoför tarafı için bile 6.000TL fiyat çektiler.
İstanbul Anadolu yakası bostancı sanayiye yakın oturuyorum fakat hiç bir usta yanaşmadı ya başka birine yönlendirdiler yada biz yapamayız gibi cümleler kurdular?
Değerli desteklerinizi ve yönlendirmelerinizi rica ederim.
**Fotoğraflar akşam yüklenecektir işte olduğumdan araca uzağım.
Merhaba Arkadaşlar, CleanViser Ev ve Oto Bakım Ürünleri Üreten Firmayız.
Tüm Belge ve Yetkilerimiz Mevcuttur.
Oto Yıkama ve Bakıma Dair Tüm Ürünleri Üretmekte ve Kampanyalı Fiyatlarımızla Türkiyenin Her Yerine Kapıda Kredi Kartı veya Nakit Olarak Anlaşmalı Kargolarımızla Kargolamaktayız.
Dilerseniz Adresimize Gelerekte Alışveriş Yapabilirsiniz.
Fiyatlarımız İçin PM den veya Yorumdan Sorabilirsiniz.
2021 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tutarı açıklandı. Açıklanan rakamlara göre yeni yılda en düşük ve en yüksek MTV ücretleri de belli oldu.
2021'de en düşük MTV 109 TL en yüksek MTV ise 50 bin 107 TL olarak belirlendi.
|
Kısa Vites Topuzu - Demiri
|
Fiat Egea 2016 40.000 KM
|
Meslek: Lojistik Operasyon Uzmanı
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 204
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 35.994 (Bu ay: 1.499)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası