Şimdi Ara

Reçine Lekeleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siyah renkte bir aracım var ve aracın üstü nokta nokta reçine lekeleri mecvut.

Daha öncesinde;

İyi bir marka Demir tozu temizleyici denendi olumsuz.

Sıcak su denendi olumsuz.

Yıkamadan sonra hızlı cila denendi olumsuz.

Seyreltilmiş sirkeli su denemeyi düşünüyorum, kiraç lekelerinde işe yaramıştı.

Önerilerinize açığım.

Değerli desteklerinizi rica ederim.

• Benim aracımda da çok yoğun çam reçinesi vardı ve hem Google'da hem YouTube da hem de bu forumda çok araştırdım,en sonunda en basitinden başlamaya karar verip,güneş altında beklemiş aracıma bir pamuk ve de bir de saf alkol yardımıyla recinelere sürdüm,hiç ummuyordum koskoca aylarca kalmış recineler buhar oldu🤣
    Tavsiyem aracını çok güneşli bir havada sıcağa bırak ve daha sonra pamuk ya da tuvalet kağıdına vs vs yumuşak olmak kaydıyla saf alkole bandir. Daha sonra recinelerin ustinede ovala,sonuca inanmayacaksin,püf noktasi kaportanin sıcak olmasıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferdurukan kullanıcısına yanıt

Yarın deneyeceğim hocam İnşallah dediğin gibi sonuçlanır benimde canımı çok sıkıyor bu reçine lekeleri.

Ki koyduğum yerde reçine akabilecek bir araçta yok sanırım çok sıcak havalarda rüzgarla geliyorlar.

• Ben gazyağıyla çıkarmıştım.

• Çam ağacından reçine damlamıştı. Önce tozdan kirden arındırmak için tavanı güzelce yıkayıp ufak sprey şişesiyle bildiğimiz 80 derece limon kolonyasını reçine üzerine sıktım. Sonra da kolonya döktüğüm mikrofiber bezle bastırmadan sildim, tertemiz çıktı. Peşine de yine duruladım.

• jel şeklinde dezenfektanlar var,onu alıyorsun reçinenin üstüne sürüyorsun,parmağınla ya da bezle yavaş yavaş gezdiriyorsun reçine felan kalmıyor.

ben de çözüm arıyordum internette görünce yaptım denedim ve oluyor.

• Kısacası her kapı alkole çıkıyor. Yarın mutlaka deneyeceğim. Aslında kafamda sirke vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabada ki Reçine Lekesi
    11 yıl önce açıldı
    REÇİNE LEKELERİ NASIL ÇIKAR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gazyağı halledebilir. Gazyağlı pamuğu üzerinde bırakıp yumuşatarak çıkarabilirsiniz.

• Verniği delmişse çıkmaz. Fotoğraf var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El dezenfektani bile sıksaniz cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pandemi zamanında kullanılmayan araca reçine dökülmüştü, normal kolonya döküp çıkartmıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.