Şimdi Ara

Sonax Xtreme Nano Yıpranmış Boya Çizik Giderici Parlatıcı Cila Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımda çizikler mevcut ve boya bayağı soluk durumda. pasta cila için bir kaç yerden fiyat aldım çok faiş fiyatlar veriyorlar. Biraz araştırırken Sonax Xtreme Nano yıpranmış boya çizik giderici parlatıcı cilayı buldum. Sonaxın kalitesi malum ama daha önce kullan var mı? Sizce işe yarar mı? Yada başka ürün tavsiyesi olan var mı?

Sonax Xtreme Nano Yıpranmış Boya Çizik Giderici Parlatıcı Cila Kullanan Var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hemen hemen tüm araclarimda Sonax veya baska markalari kendim uygulayarak kullandim ve yilda 2-3 kez kullaniyorum hala."Giderici" kelimesi yanlis, aslinda giderdigi birsey yok,sadece gecici bir süre aracin rengine canlilik ve parlaklik kazandiriyor; izikler kaba bir bakisla görülemese bile aslinda yerlerinde duruyorlar ve bir kac yikamadan sonra tekrar ortaya cikiyorlar.
  • D.Baran kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim. Kalın çizikleri gidermesini beklemiyorum hocam vernikteki çiziklet için kullanılabilir mi sizce? 75 lira gibi bir fiyatı var vermeye değer mi sizce? Son olarak uygulamayı nasıl yapıyorsunuz hocam? Tekrar teşekkürler...

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Kullanilabilir tabi,hatta günes isinlarindan falan koruyucu bir etkisi bile olabilir.önce yumusak bir bez veya birlikte gelen süngeriyle ve yuvarlak hareketlerle yedirerek elle yapiyorum,10-15 dakika sonrada uygun bir bezle ve ayni hareketlerle siliyorum ve parildamaya basliyor.Makinesi de satiliyor ama benim burda tüm garajlar dolu oldugu icin kullnma sansim yok,ama en iyisi de makine ile olur.Bir de suna dikkat et; günes altinda yada kaporta sicakken yapma.Fiyatini dogrusu tam bilemedim yurt disinda yasiyorum ben,pahali gibi görünüyor ama aracinizin rengi soluksa ve cizikler vb rahatsizlikta veriyorsa mutlu edebilir.O parayi ödemeye degebilir.
  • 6 ay onca pasta cila zaten 100 lira civariydi simdi bilmiyorum ama pahali sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrebey19 kullanıcısına yanıt
    300 lira fiyat verdiler çok saçma geldi hocam bana. Malzeme bana ait olursa 250 lira dediler eyvallah deyip çıktım dükkandan ayıptır yahu 250 lira işçilik mi olur.

Teşekkür ederim hocam ilginiz için. Fiyat banada biraz tuzlu geldi ama yabancı forumlarda herkes çok memnun alıp denemeyi düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sprey oto boya kurumama sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

300 lira fiyat verdiler çok saçma geldi hocam bana. Malzeme bana ait olursa 250 lira dediler eyvallah deyip çıktım dükkandan ayıptır yahu 250 lira işçilik mi olur.
    Verdikleri bu fiyatları yazmamıştınız ve ben bilmiyordum,şimdi bunlara karşı kesinlikle 'almaya değer' diyebilirim,çünkü iki üç kere değil daha fazla kez kullanabilirsiniz bu ürünleri.O fiyatları verenlere de yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    120 lira civarında rakamlara polisaj makineside buldum internetten toplamda 200 liraya kendim hallede biliyorum hocam. Araç clio 2 hb küçücük birşey zaten eğer dediğiniz gibi 4-5 sefer yetecek kadar olursa bayağı kârlı oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.