Şimdi Ara

Çalışmayan Çizik Cd Temizleme Jeli, vb...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,acaba çalışmayan oyun cd'si için önerebileceğiniz bir ürün ya da yol var mı?Geow ve Forza 2 için ihtiyacım var.Teşekkürler.

• Arkadaşım benim mesleğim gözlükçülük gözlük camlarını yanını parlatmak için kullandığım polisaj makinesi var, çizik cdlerin çiziklerini o makinede gideriyorum süper oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: faho

Arkadaşlar merhaba,acaba çalışmayan oyun cd'si için önerebileceğiniz bir ürün ya da yol var mı?Geow ve Forza 2 için ihtiyacım var.Teşekkürler.
  • O zaman tanıdık bir gözlükçüye gidip,dediğiniz ciahzda işlem görsek hallolur öyle mi?Yarın bi bakayım.Teşekkür ederim.Yoksa oyunlar çöpe gidecek pisi pisine.
  • Ben bir televizyon programinda bir yol görmüstüm bende ihtiyac olmadigi icin denemedim ama belki ise yarar.

ORTA BOYLU BIR KABIN ICINE PRIL DÖK.PIRIL:HANI ANNELERIMIZIN BULASIK YIKADIGI JEL VARYA O.

ICINEDE YARISINA DOLUCAK KADAR SU KOY ONDAN SONRA 2-3DK ELINLE VEYA HERHANGI BISEYLE KARISTIR CD YI ICINE BANDIR CIKAR BANDIR CIKIR SONRADA ELINE PECETEYI AL VE KÖPÜKLERI SIL AMA BIRAZCIK KALSI KÖPÜK AMA HASSAS OL CDLERI DAHADA CIZDIRME SONRADA ISLAK HALIYLE DONDURUCUYA AT 2-3 SAAT DURSUN SONRADA CIKAR DIKKATLICE SIL BU KADAR...

ben TVde böle gördüm gerceklik payi yüksek adam denedi ve oldu
  • Arkadaşın bahsettiği polisaj makinasıyla silme en iyi sonucu veren yöntemdir. Başka birşey denemeni tavsiye etmem.
  • ps2 pes 2012 çalışmıyor ps2 cd'si için temizleme önerisi olan varsa sevinirim.
  • Açılmayan Ps1 oyunlarımı kolonyalı mendille silerdim bazılarında iyi sonuçlar verirdi
  • Arkadaşlar ben eski cdlerimi, bir arkadaşımdan ödünç aldığım polisaj makinası ve pasta cila ile halletim, çılgınca gelebilir ama cillop gibi oldu.
  • Daya kolonyayı.
  • Konuda,Mesajlarda sıkıntı var.
  • Disk dönerken annemin konsolu oynatması sonucu benim Dirt 3 pert olmuştu, en kısa zamanda götüreceğim bir gözlükçüye, öğrendiğim iyi oldu.
  • haberlerini bekliyoruz umarım olur.sağdan soldan çizik dvd alırız ucuza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.