Şimdi Ara

REÇİNE LEKELERİ NASIL ÇIKAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
9.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NASIL ÇIKARABİLİRİZ REÇİNEYİ BUNU ARACIN BOYASINA ZARAR VERMEDEN (ARAÇ SERAMIK KAPLAMALI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 6 Eylül 2016; 13:01:19 >

• Rosmanda modol diye bir ürün var 6.45 lira bi dene köpük seklinde sıkıp yarım saat bekle normalde yağlar için ben balata tozlarında denedim ama benim tozlar dağ gibi olmuş ve yapışmıştı cok memnun kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Rosmanda modol diye bir ürün var 6.45 lira bi dene köpük seklinde sıkıp yarım saat bekle normalde yağlar için ben balata tozlarında denedim ama benim tozlar dağ gibi olmuş ve yapışmıştı cok memnun kaldım

BENZİNLİĞE GÖTÜRÜP TAZZİKLİ SU TUTSAM Bİ ZARARI YADA FAYDASI OLUR MU
  • Eger eskiden kalmaysa cikmaz birde sonaxın recine temizleme sipreyi var onuda deniyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Eger eskiden kalmaysa cikmaz birde sonaxın recine temizleme sipreyi var onuda deniyebilirsin

PAZAR GÜNÜ PARK ETMİŞTİM KURUMUŞMUDUR YOKSA İYİCE
  • İPA bulabiliyorsan acımaz. Hemen uçuyor zaten. Sonrada bir kova su tamamdır.
  • Suyun çıkarıcağını sanmam ama deneyebilirsin denemekten zarar gelmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamanla çıkıyolar 1-2 yıkama üst üstde yapın bi sorun kalmaz
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İPA nedir? İnternette belli bir mağazadan bulabilir miyiz?
  • Hocam senin arabanın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi

Sıcak su ile yıkamayı deneyin veya da bölgesel olarak uygulayın. Olmadı mazot deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

İzopropil alkol. Saf alkolde iş görür ama eczaneler artık satmıyor beni sinir eden bir durum bu. Kimyevi ürün satan, sanayi sitelerindeki dükkanlarda bulunabilir. Bu arada yeni rakı da iş görür ama hemen üzerinden mikrofiber bez ile geçmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Hocam senin arabanın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi

Sıcak su ile yıkamayı deneyin veya da bölgesel olarak uygulayın. Olmadı mazot deneyin.

bnde anlamadım bi alor mavi alalım dedik ilk gün çizdiler şimdi evin uzağina park ediyorum oradanda reçine damlıyor ne yapacağimi şaşirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

İzopropil alkol. Saf alkolde iş görür ama eczaneler artık satmıyor beni sinir eden bir durum bu. Kimyevi ürün satan, sanayi sitelerindeki dükkanlarda bulunabilir. Bu arada yeni rakı da iş görür ama hemen üzerinden mikrofiber bez ile geçmeni tavsiye ederim.

hocam kolanya sürsek aracın boyasına veya seramik kaplamasına bi zarar verir mi
  • bir de suyla yıkadıktan sonra bezle kurulasam iyice yapiş yapiş mi olur
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    reçine nasıl çıkar bilmiyorum ama aracı sürekli kullanmıyorsaniz sizin ilacınız kapalı otopark. Yakın çevrenizde varsa çok vakit kaybetmeden değerlendirin bence.

• Kille çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

hocam bulaşık süngeri cif varken yeni rakı ziyan edilirmi

katı margarin yağı çıkarıyor diyorlar,güneşli havada sürüp biraz bekle yıka

• KOLONYA BOYAYA ZARAR VERMİYORSA DÖKÜYÜM GİTSİN
  • prill
  • gaz yagını deneyebılırsın bende oyle cıkarmıslardı zamanında bundan daha kotuydu haldeydı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.