Şimdi Ara

ACİL ÇÖZÜLEMEYEN SORUN YAKIT BASINCI DÜŞÜK HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2018 VOLVO S60 1.5T3 Benzinli 95.000KM araca sahibim, aracı 2.el olarak alalı 1 buçuk seneye yaklaşıyor.

Aldığım günden beridir ilk ekspertizde bilgisayara bağladıklarını öğrendim araç yakıt basıncı düşük hatası almaktayız arıza kodunu hatırlamıyorum fakat p0087, p0089 ikisinden biri olabilir.

Bostancı sanayide 3 Volvo servisi Maslak oto sanayide 2 Volvo servisi gezmeme rağmen ve Yüksek Basınç Pompası, Benzin Basınç Regülatörü, Yüksek Basınç Pompasından çıkan T boru, Benzin filtresi, Bujiler bunlar değişen parçalar. Serviste komple yazılım sıfırlandı maalesef sorunum hala devam etmekte ve arabadan aşırı soğumuş durumdayım.

Bunun gibi bir sorun başına gelmiş ve dediğim parçalar harici bakılması gereken bir yer bir şey varsa yardımcı olabilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.

• Dusuk basinc uyarisi surusunuzu ve performansinizi etkilemiyorsa takmayin kafaniza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef etki ediyor araç otomatik vites ve devri gelip vites attığında özellikle yokuş çıkıyorsam araç çok titriyor ve vites düşürmek zorunda kalıyor.

Yakıta etkisinden zaten bahsetmiyorum 11, 12 litrelerden aşağı düşmüyor.

Performans ve çekiş kaybı söz konusu

• Arka koltuğun altındaki, şamandıranın içindeki normal benzin pompasının etkisi olabilir mi ?

Bu hususta buna hiç bakılmadı.

Desteklerinizi rica ederim.

• Evet, yüksek basınç pompalarından dolayı olabilir.

Genellikle son dönemdeki araçlarda 3 tane pompa bu soruna sebep oluyor. Birincisi motordaki (ki siz onu zaten değiştirmişsiniz), ikincisi benzin deposunun içindeki, üçüncüsü de benzin deposunun içinde yakıtı sağdan sola, soldan sağa gönderen pompanın arızalanması. Bir de varsa benzin deposundaki pompanın çalışmasını sağlayan röle.

Ustalar bunlara neden bakmadı, onu da anlamadım?

Ön tarafa ait değişmesi gerekenler değişmiş. Gerçi aracı yetkili servise (örneğin otomol) gösterseydiniz onlar direkt nokta atışı yapıp arızanın ne olduğunu bulurlardı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Desteğiniz için sağolun hocam,

Araç hem maddi hem manevi o kadar yordu ki.

Hangi volvo servisine gitsem deneme yanılma yoluyla gittikleri için maddi olarak özellikle sarsıyor.

Aracı az önce ustaya tekrar bıraktım dediklerinizi özellikle ilettim bende onlara bakacaktım son çare olarak dedi.

Bu sefer çözülmesi dileğiyle.

Aynı araçtan piyasada çok var bu sorunu yaşayan sadece ben miyim acaba veya aynı motor bildiğim kadarı ile mondeolarda da kullanılıyor.

veya farklı marka araçlarda bu problemi yaşayan başka kimse yok mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.