Şimdi Ara

Fiat Egea 2016 40.000 KM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen Haftalarda Citroen C-Elysee Konusu Açmıştım Profilimde Görebilirsiniz.
    Sıfır C-Elysee Alma Noktasındayken 66.000 TL
    Renault Mais İkinci Elde 2016 Model 40.000 KM Boyasız Değişensiz 1.3 MJet Egea Bulduk
    Easy Paket Ve Beyaz 55.000 TL Anlaştık Ve Aldık Perşembe Kısmetse Elimizde Olucak İç Dış Temizliği Yapılıyor Renault İkinci El Konusunda Titiz.
    1. Soru 2016 Model İçin 40.000 KM Çokmu ?
    2. Sıfır C-Elysee Yerine Almakla İyimi Yaptık ?
    3. Soru Egea Nasıl Bir Arabadır 1.3 Mjet ?
    Şimdiden Teşekkürler.

• 2 Yılda 40 bin iyi bence. Yılda 20 bin dizel için normal.

C-Elysee'ler çok kötü deniliyor sıfır olsa bile kötü yorumları çok araç motordan ibaret. Symboller gibi.

Egea'nın bu paketi boş olan paketi sanırım o yüzden bazı eksiklikler canınızı sıkabilir.
  • O tenekelerı cebınden cıkarır egea.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem 66 bin TL bütçeniz vardı o zaman urban donanımlı olanı en fazla 10 bin km ye kadar bulabilirdiniz. Urban çok daha iyi donanım olarak. Easy bilemiyorum ama ben 4 bin km de 2017 model 65 bin TL ye urban olanı aldım memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam_ıssız kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama ikinci araç olarak alacağımızdan hem maddi olarak hemde özellik olarak çok yukarılara çıkmak istemiyorduk zaten.
    Esasına bakarsanız 66 bin tl C-Elysee ye içim acıyordu iyi ki almamışız.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Boş paketi hocam ama zaten ikinci araç özellikle dizel olması göz önünde bulundurduğumuz için çok içim acımıyor donanımına.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geldi özellikle C-Elysee ye içim ısınmamıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden 2020 Clio, 24.000 km
    10 ay önce açıldı
    Fiat Egea 60 000 Bakımı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence mantıklı bir seçim olmuş,daha dün aynı donanıma sahip,2017 model,arka tamponu boyalı 37000 kmdeki egeayı 55750 tl ye aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 26 Aralık 2017; 14:29:56 >
  • Egea, C-Elysee'den üstün bir araç.
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Kısa bir süre olmuş hocam ama memnunmusunuz araçtan ?
    veya sevmediğiniz yönleri ne oldu ?
  • Biri B diğeri C sınıfı bir araç ama urban almanız daha yararlı olurdu.

• Egea sizi gayet tatmin eder. Arkadaşların dediği gibi urban alabilirdiniz. En boş donanımı almışsınız. Pek dert etmiyosanız sıkıntı yok Easy'de idare eder sizi. F/p olarak ülkedeki en iyi araç kesinlikle. 1.3 mjet zaten tartışılmaz. Aracın performansı gayet tatminkar. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne egeaymış .millet fakirleştikçe tenekeler ilahlaşıyor

• Övmüşlerde övmüşler tenekeyi 55 bin ve boşline sis farı yok jantlar kapak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahancer2 -- 27 Aralık 2017; 21:33:22 >
  • urban donanım almanız çok daha iyi olacaktır. gerçi egeanın boş modeli c-elyse , rapid, fabia gibi tenekelerin en dolusunun bile içinden geçer.

easy modeli filolar için üretilmiş donanımdır sis farı yoktur kapak jantı 2 hava yastığı ile tam şirket aracıdır. ama dediğim gibi boş modeli bile diğerlerinin içinden geçer.

urban ya da lounge donanımda iç döşemesine kadar çok ciddi farklar mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duggac -- 28 Aralık 2017; 8:57:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.