Şimdi Ara

toyoto yaris 1.3 alacağım...yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
44.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toyoto Yaris almayı düşünüyorum ama bu araba hakında hiç bilgim yok.
    Bu araba ile ilgili söyleyecek iyi veya kötü sözü olanlardan biraz yorum
    bekliyorum..
    Düşündüğüm model 2004-2005
    fiyatları da 16.000 ile 18.000 arası..

Bu arabanın çekişi nasıl ? yakıtı konforu yol tutuşu yedek parçası servisi..???

Bilgi veren olursa çok sevinirim ..

şimdiden teşekkürler..

• arkadaşım benim yarisim yok ancak test sürüşü yaptım..ayrıca kuzenimde var..çok memnun..

ben çok beğendim arabayı..

1.3 o kasaya çok uygun..mmt yani otomatik vites almanı tavsiye ederim..

yol tutuşu güzel,,motor yeterince güçlü,,malzeme kalitesi güzel..

en az yakan araçlardan biri..daha azını zor bulursun..yakıtta rakibi honda jazz var..ancak jazz eskimiş bir kasa ve ncap den 4 yıldız aldı..yarisin 5 yıldızı var..bu sınıfta en güvenli araç yaris..

ve bir tavsiye daha ancak benim görüşüm..sol paketini alırsan elektronik kartla çalıştırılma yok..bencede gerek yok..ayrıca arızaya açık bir sistem..bunun haricinde en üst donanımla bir farkı da yok

bu yüzden YARİS 1.3 M/M SOL modelini tavsiye ediyorum..

sy..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli1981 -- 24 Aralık 2007; 17:37:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: egeli1981

arkadaşım benim yarisim yok ancak test sürüşü yaptım..ayrıca kuzenimde var..çok memnun..

en az yakan araçlardan biri..daha azını zor bulursun..yakıtta rakibi honda jazz var..ancak jazz eskimiş bir kasa ve ncap den 4 yıldız aldı..yarisin 5 yıldızı var..bu sınıfta en güvenli araç yaris..

ve bir tavsiye daha ancak benim görüşüm..sol paketini alırsan elektronik kartla çalıştırılma yok..bencede gerek yok..ayrıca arızaya açık bir sistem..bunun haricinde en üst donanımla bir farkı da yok

sy..

bencede arkadasın dedigi gibi yarıs iyi secim olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkaaan06 -- 25 Aralık 2007; 23:29:31 >

• quote:

arkadaşım benim yarisim yok ancak test sürüşü yaptım..ayrıca kuzenimde var..çok memnun..

sy..

Sen yeni kasalardan bahsetmişin. 04-05 modeleerde kartla çalıştırma sistemi yok. Arkadaş 2004-2005 modeller için bilgi istemiş.

Eşimin arabası 2004 model 1.3 sol otm. yaris. Maalzeme kalitesi kötü. Heryewrinden ses gelmeye başladı. Yakıt tüketimi yüksek (otm.vites). Yol bilgisayarı 10 lt/100 km. gösteriyor (!!!) Pek konforlu sayılmaz. Çukurlarda-bozuk zeminde çok sarsıyor. Ama sorunsuzmu ?...sorunsuz

• Yarisin tek kusuru bagajın rakiplerine göre ufak olması gibi görünüyor, Araç ekonomik, esnek, arka koltukların ileri geri hareketi sayesinde bagaj hacmi artırılabiliyor, yahut arka koltuklar daha ferahlaştırılabiliyor. Bu dezavantıjını bir ölçüde kapatıyor. Marka güzen veriyor, NCAP 5yıldız da iyi birşey, ancak avrupa menşei arabalara kıyak yapılıyor bence hep, ne de olsa euro ncap. Yaris toyota olsa da, avrupa üretimi. 1,3 lt motor da hem güçlü hem de vergi dilimi düşük.
    20,000 ytl seviyesine çıkarsan yeni (son) kasa 2006 modeller bulabilirsin.
    Kolaylıklar
  • Arkadaşlar bende Yarisle Honda Jazz arasında kaldım.Bir türlü karar veremedim.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Limitim 20000YTL
  • son kasaları gerçekten çok beğeniyorum sanki arabanın bagajından çalmışlar içine vermişler b sınıfı bir araç için gerçekten çok ferah geliyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOYOTA YARİS 1.3 ALINIRMI???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaris guzel aractir ama jazzin alternatifi degildir jazz cok daha fazla ic mekan ve bagaj hacmi sunar ve yaristen daha pahalidir ayni yas araclara bakildiginda. eger tek basiniza kullanacaksaniz yaris 2-3 kisilik bir aileyseniz jazz tavsiye ederim ikisi de parasini hakeden araclar
  • Eski kasalar hakkında yorum yapamam ancak 2007 model Yaris hakkında bir kaç şey söyleyebilirim. Öncelikle 1.3 motoru az yakıyor. En azından şu an ki lpg'li kartalımızdan çok daha az. Araç motoruna göre oldukça seri. Son hızını hiç deneme fırsatım olmadı. Araç 3.vitesten sonra oldukça iyi.

Aracın iç genişliği oldukça iyi. Her yerinde ayrı bir zula var Ancak bagajı kesinlikle çok küçük. Kullandığım en zevkli araçlardan biriydi diyebilirim. Tabi bunlar yeni kasalar için. Kullandığım 1.5 ay içerisinde hiç bir sorun çıkmadı zaten araç sıfır alınmıştı ve 3000km'deydi daha.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

sy..

Sen yeni kasalardan bahsetmişin. 04-05 modeleerde kartla çalıştırma sistemi yok. Arkadaş 2004-2005 modeller için bilgi istemiş.

Eşimin arabası 2004 model 1.3 sol otm. yaris. Maalzeme kalitesi kötü. Heryewrinden ses gelmeye başladı. Yakıt tüketimi yüksek (otm.vites). Yol bilgisayarı 10 lt/100 km. gösteriyor (!!!) Pek konforlu sayılmaz. Çukurlarda-bozuk zeminde çok sarsıyor. Ama sorunsuzmu ?...sorunsuz

şimdi burda sorulması gereken soru şu , eşiniz mi 10 litre yakıyor yaris mi?
    ben ankarada sehir içinde 7.5 yakıyorum ankara aynı motora sahip diğer corolla ile babam 10 yakıyor bilmem anlatabildim
    1.3cc 1.6 cc araclar hiçbirzaman cok yakmaz herzaman cok yakan soforler vardır

• 2000 model 1.3 yarisi 3 seneye yakın kullandım çekişi falan oldukça iyidir 86hp güç var ben 199 u gördüm otobanda 199dan sonrasını göstermiyor belki 200 ü de geçti çekişi nasıl anla diye yazdım. bu hızlara pek uygun bir araç değil.
    yakıt tüketimi çok düşüktür. sattığıma pişman olduğum bir araçtır. satıp fiesta tdci almıştım ve eşimden bayaa fırça yedim bu yüzden. şimdi yaris d4d aldımda hanım beni affetti.
    yarisler iyi arabalardır arkadaşım almayı düşünüyorsan al pişman olmazsın
  • Yeni evli iseniz Yaris olabilir ama çocuk işin içine girdimi yetersiz kalabilir.Yaris Jazz kıyaslamasında Jazz iç mekan ve kullanım olarak bir adım önde.Her ne olursa olsun Yaris çok güzel bir araç tabi kullanım şartlarına göre yetersiz kalabilir.
  • ben de 2.el 1.3 motorlu bir eski kasa yaris almayı düşünüyorum.

bazı sorularım var kullanan arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim:

1- bu araçların periyodik bakım aralıkları nedir?
    2- 100.000 kmye gelmiş 2000 model bir yaris alırken neye dikkat etmek gerekir?
    3- parçaları pahalı mıdır (volkswagen grubu araçlara kıyasla?)
    4- örneğin 120 km hızla giderken içeriye çok fazla yol/motor/rüzgar sesi alıyor mu?
    5- orjinal teybini kolay bir şekilde örneğin pioneer bir teyp ile değiştirebiliyor muyuz?

cevaplar için teşekkürler
  • Arkadaşlar bu sorulara, kendi deneyimleri ile cevap verebilen olursa, banada fayda sağlamış olurlar.
  • Slm. 2002 yaris sol aracın anahtarı kumandalımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.