Şimdi Ara

TOYOTA YARİS 1.3 ALINIRMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aracın 2000-2001 model sol veya terra modelleri 14 15 16 bin lira
    Benimde elimde şuanda o kadar para mevcut. Toyota kaliteli araç ürettiği için toyota düşünüyorum ama bu eski kasa corollalar hoşuma gitmiyo bende alternatif araken karşıma çıktı. Bu aracı aldığımda zamanı geldiğinde elimden çıkartabilirmiyim bu aracın satımı pek yapılmıyo galiba ama bu araba tam benlik hem yakıt olarak az yakıyo hemde şık Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim.

• yokmu yardımcı olucak birileri
  • Hocam aynı model'de Corolla Terra bakabilirsiniz hem geniş araç hemde daha konforlu ama tabi Yaris'de hoşunuza gidiyorsa olabilir.Motor olarak fena sayılmaz performans olarak çok iyi değil ama kötüde değil.
  • Alınır neden alınmasın şehir içi agırlıklı kullancaksan 1.0 gayet yeterli bir motor. Satışı olurundan fazla fiyat istiyenler yüzünden 12 yıllık arabaya 18bin istiyen tipler yüzünden. Zevkine uyuyorsa sorun yok ben hiç begenmiyorum içini çok basit gösterge dijital ortada konumlandırılmış, konsoldaki bütün plastikler sert çukura girdinmi sinir bozucu sesler çıkıyor, arka koltuk emniyet kemeri baglantıları arkada oturanların kalcasına zararlar veriyor minder koyup oturmak lazım, ön koltuk çok bel agrıtıyor. İyi yanları 1.0 gayet yeterli bir motor seri gidiyor, gaz ve direksyon tepkileri çok iyi anlık yansıtıyor herşeyi. Ama o paraları hak etmedigini düşünüyorum sorunsuz motoru insanları cezbediyor. Bence ordan bir koreye geçip 1.3gls hyundai getzlere bak hoşuna gitceğine inanıyorum.
  • Peki Arkadaşlar aklımda iki araba daha var GETZ yADA clio onlar hakkında ne düşünüyosunuz
  • İkinci eli cok yavaş fakat sorunsuz sıkıntısız araçlar en dolusu klimalı olanı. Gerçek piyasa fiyatı konusunda biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ederim yada 15-16 verecekseniz en azından abs+klimalı olan araçlara yönelin.
  • valla arkadaşımda var 5 kişi istanbulda ağvaya gittik nerden baksan 400 450 kilo yük banamasın demedi 1,4 fire active 77 hp punto var bende muhattap almıyor benim arabayı değişik bir motor var bayada sağlam bu dediğim araba 250 binde şuanda onuda belirtiyim yani ben arabanın modelini beğenmiyorum yok sen beğeniyorsan alır gayette güzel binilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laguna 1 alınırmı??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben tercih edermiyim etmem ama senin hoşuna gitmiş sorunsuz deniliyor tercih meselesi senin gibi düşünsem alırım
  • kardeş daihatsu sirion al aynı araba yarıs ile aynı paraya 2006 model sirin alırsın bende sirion akla arefesindeyim.
  • alırsın sirion 2 .nesil aynı motora sahiptir sorunsuzdur made in japandır fiatla sakın renoyla kıyaslamayın ..masraf etmeden binersin bende var 1 yıldır tek değiştiğim yağ filitre fren balatalarından tut tüm aksamıyla tatmin eder abs esp vs tüm özellikler standart...ama çevrende hemen çok bilenler türer bilgisizde olsa bu araba çin malı bile derler kore derler dahiatsu dünya devidir ve toyotanındır %51 i ama renoya binen birine anlatamazsın al megani, ayda bir servis yoluna :))
  • Bence biraz daha ver temiz modus al. Kafan rahat olur.
  • arkadaşlar şu üç araba arasında kaldım bana yardım edebilecek birileri varmı
    toyota yaris1.33 benzinli düz fites
    kia rio 1.2 benzinli
    opel corsa enjoy 1.4 benzinli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.