Şimdi Ara

2008 Model Albea almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.3 Multijet 2008 model albea ilanı gördüm iki tane. Bir tanesi 180 bin KM'de 195 bin TL ama ön çamurluk değişmiş ve eksperde motor gücü %80 çıkmış. Diğeri ise 160 bin KM'de 205 bin TL değişensiz. Sizce bu araçlar alınır mı?

• İkisi de mantıklı tercihler. Albea sıkıntısız basit bir araba. Görevini yerine getirme amaçlı yapılmıştır. Konfor ve lüks bekleme. Onun dışında tüm ihtiyaçlarını karşılar.

Ama ben olsam 1.4 fire benzin/LPG 77 beygir olanı alırdım. Km de LPG ile az yakması on numara. Dizel çok pahalı şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 25 Ocak 2023; 1:42:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O rakamları albeya'ya ermeyin bence. Temiz linea 1.3 mjet araştırın.

• Kullanıma çok iyi araba;teferruatlı bir araba değil arıza riski az,1.4 lpgli benimki yakıt tüketimi çok iyi,yedek parçaları oldukça makul fiyata, kendi segmentinde motor performansı da hiç fena değil 8 valf olması alt devirlerde canlılık sağlıyor...Eksperde performans mevzu anlık olay motor durumunu göstermez diye biliyorum %93 çıkmıştı benimki ki aldığımda 183 bindeydi şuan 193 binde çok şükür maşallahı var ...Aklına geleni yazabilin hocam

• Yürütmesi en kolay araçlardan, temiz ve bakımlı bulmaya çalışın. Eksperde çıkan motor gücüne de takılmayın, yağ bakımı vb. etkenler çok değiştiriyor.

• VEGETTO kullanıcısına yanıt

200 bine temiz 1.3 linea bulması çok zor

• Dizel araçta o km ler pek inandırıcı gelmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.