Bildirim
2008 Model Albea almak mantıklı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisi de mantıklı tercihler. Albea sıkıntısız basit bir araba. Görevini yerine getirme amaçlı yapılmıştır. Konfor ve lüks bekleme. Onun dışında tüm ihtiyaçlarını karşılar.
Ama ben olsam 1.4 fire benzin/LPG 77 beygir olanı alırdım. Km de LPG ile az yakması on numara. Dizel çok pahalı şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 25 Ocak 2023; 1:42:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O rakamları albeya'ya ermeyin bence. Temiz linea 1.3 mjet araştırın.
-
Kullanıma çok iyi araba;teferruatlı bir araba değil arıza riski az,1.4 lpgli benimki yakıt tüketimi çok iyi,yedek parçaları oldukça makul fiyata, kendi segmentinde motor performansı da hiç fena değil 8 valf olması alt devirlerde canlılık sağlıyor...Eksperde performans mevzu anlık olay motor durumunu göstermez diye biliyorum %93 çıkmıştı benimki ki aldığımda 183 bindeydi şuan 193 binde çok şükür maşallahı var ...Aklına geleni yazabilin hocam
Yürütmesi en kolay araçlardan, temiz ve bakımlı bulmaya çalışın. Eksperde çıkan motor gücüne de takılmayın, yağ bakımı vb. etkenler çok değiştiriyor.
200 bine temiz 1.3 linea bulması çok zor
Dizel araçta o km ler pek inandırıcı gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X