Şimdi Ara

2016 model için İbiza mı fabia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasıda kalsanız hangisini terih edersiniz? Neden?
    İbizanın style paketi ile Fabianın style paketi benzer özellikler içeriyor. Fabiada anahtarsız çalıştırma var mesela fazladan. Arada da 4bin lira fark var. Fabia pahalı yani

• 1.2 tsi manuel modeli için soruyorum.
  • Daha sportif görünüş ve sürüş için İbiza. Daha geniş iç hacim için Fabia. Sürekli aile olarak seyehat ediyorsanız Fabia. Sürekli tek veya bi iki arkadaşınızla geziyorsanız İbiza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Daha sportif görünüş ve sürüş için İbiza. Daha geniş iç hacim için Fabia. Sürekli aile olarak seyehat ediyorsanız Fabia. Sürekli tek veya bi iki arkadaşınızla geziyorsanız İbiza.

Fabianın içi o kadar fark ediyor mu ya :)
  • fabia tasırımı çizgileri çok keskin ve güzel ama dışardan küçük oyuncak araba gibi görünüyor ibizada eski görünüyor ikisi arasında fabia derim.
  • ibiza
  • ikisinide sürmedim. o araclar zaten aynı markaya ait. kokpit ve kasa aynı.
    motor hemn hemen aynı. b sınıfı olduğundan zaten kümes gibiler. o yuzden
    ben fabia yı tercih ederim. Sınıfında liderdir hacim konusunda. donanım paketlerini
    tam bilmiyorum ama skoda sitesi salak bir sitedir. bi sürü eksiği var oraya pakıp yanılmayın.
    bayilerin ellerinde donanım listesine bakın onlar doğru olanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkiside f/p araçlar diye düşünüyorum ve güzel araçlar, deneyip bakın, hangisinin artıları fazlaysa ve aklınızı çeliyorsa ona odaklanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmanfdh

fabia tasırımı çizgileri çok keskin ve güzel ama dışardan küçük oyuncak araba gibi görünüyor ibizada eski görünüyor ikisi arasında fabia derim.

İkinci el durumları da hemen hemen aynı sanırım.
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    öyle bir yorumlamışsınız ki atla deve sanki..
  • 2.el avantajı dolayısıyla ibizayı tercih ederim, Fabia kullanmadım ama ibiza sürüş zevki olarak iyi bir araba.
  • Yeni ve daha geniş olmasından dolayı fabia diyorum.

• ben fabia'yı tercih ederdim.
  • Tercih sebeplerini de söyleseniz daha bi sevinirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Tercih sebeplerini de söyleseniz daha bi sevinirim. :)

Burda önemli olan arka tarafa oturan olacak mı ? ıbıza'nın arkası kabir azabı gibi fabia daha ferah ... Arkaya 40 yılda bir oturulcaksa ibiza almak mantıklı olur.. ibiza tsi 90hp tsi aldı kuzen benim yeni evliler arabalarından çok memnunlar şehir içi 6.5lt ile geziyorlar ..
  • FABİA yeni gelecek olan ibiza ve polo alt yapısına sahip yepyeni bir araç. polo ve ibiza yakın zamanda kasa yenileyip yeni fabia ile aynı alt yapıyı kullancaklar. Sırf bu nedenle bile fabia yı tercih ederim. yeni fabia euroncaptan 5 yıldız aldı. sanırım Şu an polo ve ibiza aynı puanı muhtemelen alamaz. test kriterleri yıllar içerisinde ciddi zorlaştı. Kısaca bir nesil önde fabia bu nedenle ne poloya ne ibizaya bakarım, fabia alır geçerim.
  • Fabia yepyeni ve daha modern. Ibiza'nın arkası çok dar. Ben olsam Fabia'yı tercih ederim. Mavi renk güzel özellikle.
  • korfezgunesi K kullanıcısına yanıt
    şekil için ibiza, ferahlık genişlik için fabia.
  • fabianın içi çok ama çok daha güzel. ibizanın içi vasatın da altında. ama 1.0 lık yeni eco tsi motor da ibizada var.
  • Fabia sınıfının en geniş iç hacmine sahip. Arka baş ve diz mesafesi hem Polo'dan hem ibiza'dan daha iyi. Bagajı 308 litre, ibiza yanlış hatırlamıyorsam 290 litre civarı. Ayrıca Fabia'nın bagajında çok kullanışlı gözler var. İbiza'da Fabia'da style pakette standart olan ön koltuk altı gözleri ve mirrorlink için + 1500 lira istiyor. Yine Fabia Style donanımda 6,5 inç ekran standart İbiza'da 2600 lira fark isityor bu paket için.
    Kısacası Fabia bir çok konuda daha üstün bir araç. Fabia'da eksi olanlar ise cruise control yok(hız limitleyici var ama aynı şey değil.), bir de 2016 öncesi Fabia'larda arka park sensörü donanımda yok.İbiza'da standart yanlış hatırlamıyorsam.
    Ben de iki araca bakıyorum ve Fabia alacağım büyük ihtimalle. İkinci el laflarına takılmayın her aracı ikinci elde değerine satabiliyorsunuz. He Polo'yu daha çabuk satarsınız Fabia'yı biraz daha geç. Sonuçta biz de ikinci el Fabia bakıyoruz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 29 Ağustos 2016; 9:45:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.