5 tane konu buldum...yanı nasıl olur da otomobıl pıyasasında bu kadar az sey bılırken bu tıp konular acılır bılemıyorum.sırf laf olsun dıye galıba.
@eagle kasmayalım bence milleti. burası eğlence ve vakit geçirme yeri. devlet işleri yürümüyor burada. gecenin bir yarısında uykusu kaçıp tv de birşey bulamayanlar takılıyor bu vakitte.
belki arkadaş bugün gördü o ilanı. 2005ten beri forumdayım. özellikle otomobil genelde, araçlar hakkında açılmamış konu kalmamıştır sanırsam. 20 bine araç konusu en az bin defa açılmıştır. ama her seferinde birileri birşeyler yazmıştır. listeden istediğin konuyu seçersin istediğini okursun istediğine yazı yazarsın istediğinle tartışırsın bile.
2 senelik konuya tekrardan yazı yazılınca da hort diyenlerden misiniz sizde acaba?
@yenerz
vw alay konusu olsun dıye bosu bosuna acılmıs konulardan bırı.sadece polemık yaratmak ıcın olanlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: E@gle_1903
@yenerz
vw alay konusu olsun dıye bosu bosuna acılmıs konulardan bırı.sadece polemık yaratmak ıcın olanlardan.
VW ile alay edilse ne olacak bırakın isteyen istediğini yazıp söylesin vw'nin parası mı kesilecek batacak mı yoksa.
60 000 e klimasız 2011 model golf. sözün bittiği yer.
quote:
Orijinalden alıntı: TncyKrmn
quote:
Orijinalden alıntı: E@gle_1903
@yenerz
VW ile alay edilse ne olacak bırakın isteyen istediğini yazıp söylesin vw'nin parası mı kesilecek batacak mı yoksa.
yukarıda demıs arkadasımız ne guzel...
herkes kendı tepkısını dusuncesını soylesın dıye.ben de boyle tepkı verıyorum.sıkıldım artık bu tarz baslıklardan.her gun aynı seyler.pozıtıf hıc bır katkı paylasım yok.varsa yoksa bırbırımızın arabalarını kotuluyoruz...yok o araba boyle su araba boyle vs...
benzıne zam ustune zam gelıyor ama kımse bu kadar konusmuyor.daha onemlı konular varken boyle bos konular canımı sıkıyor.
bence bunu acacagına arka arkaya zamlarla ılgılı baslıklar acılmalı kı tepkının ne kadar buyuk oldugu anlasılsın.
@eagle
boş ver.
ona buna laf atan dalga geçenler eğilsin kendi mabadıyla dalga geçsin. milyar dolarlık fabrikaları kuranlar buradaki iki sümüklünün kendileri ile dalga geçtiğini duyduğunda çok üzülüp kahrolmuşlardır zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Fiyatı çok uygunmuş.
3 tane attım sepete GET ile aldım.
İki yıl önce aynı konu aynı ilan ile açılmıştı. VW siparişleri yetiştiremediğinden bir seri böyle ithal edilmiş, bizim millette beklemek yerine hemen almış az bir indirimle. Bu arada araç iki yıldır satılmadı her halde kimi zaman mahallede görüyorum.
evet bu konu defalarca açıldı...
ama ben sıkılmadım
şarap gibi konu yıllandıkça güzeelleşiyor....
Defalarca açıldığını adam nereden bilecek? Bu rezaleti örtmek için daha iyi bir neden bulamadınız mı sevgili fosfosçular?
quote:
Orijinalden alıntı: keremersoy
Defalarca açıldığını adam nereden bilecek? Bu rezaleti örtmek için daha iyi bir neden bulamadınız mı sevgili fosfosçular?
Konu açmadan arama yaparsanız daha önce açılmış konuları tekrar açmazsınız.... Bu kadar basit...
quote:
Orijinalden alıntı: ssd23062306
2 sene önceydi klimasız golf geyiği gec kaldınız
valla ben geyik sanıyordum gerçekten varmış
vw bir çok özelliği saklı tutar. adam almıştır klima koymamışlarsa neyapsın
Yanlış hatırlamıyosam soğuk ülkerler için üretilen araçları getirip satmadılar. Doğuş otomotiv yetkilisi sipariş sürecinde opsiyonları yanlış girmesi sonucunda klimasız araçlar geldi. Golf forumundan hatırlıyorum yine buna benzer bi konu vw de çalışmış yetkili söylemişti. Düzinelerce araç yok zaten gelen araçlarda gerekli indirimler yapıldıktan sonra satışa konuldular.
Dipnot: Doğuş taraftarı değilim sadece bildiğimi aktarmak istedim
Araba satışa çıktığında daha düşük km.de ve 55bin Liraydı. Zaman geçtikçe ve eskidikçe daha da pahalanmış. Bir VW klasiği...
Bunlar muhtemelen rus üretimi golf'ler.
Bunların sıfırı 43.750'den gitti . Şimdi fiyata bak
arabayı alan olurmu?[IMDB=]
Bu araçların rusyaya falan üretildide doğuş siparişe yetişemedi bunları getirdi yada bunlar sehven bindi gemiye çıktı ülkemize geldi diye bişey yok. İşin aslı şudur 2009-2010 yıllarında comfortline donanımda climatronik vardı ve jantları yapısal jant denen çelik görünümlü plastik kapakla geliyordu akabinde 2011 yılında bu araçların donanımında değişikliğe gidilerek highline donanımda verilen 16'' alaşım jantı ekleyip climatroniğide climatiğe düşürdüler. Buraya kadar sorun yok şimdi gelelim klimasız gelen seriye bu gelen seri bu donanım değişikliğine maruz kalan ilk seri oluyor,
"YH1 Klimatik YH2 Klimatronic kodudur, Tam 2011 model geçişinde Comfortline araçlarda klima dijitalden manuele geçerken siparişleri geçen yetkili yanlışlıkla YH0 olarak bir seri sipariş edince fabrikada aynen klima koymadan araçları yolluyor"*