yüksek ücretlilerde ekstradan buzdolabı televizyon oluyormuş yataklarda ranzalı değil baza şeklinde tuvalet banyoda odanın içinde bildiğim kadarıyla
Odaları seçme hakkımız var mı ki mesela ben tek kişilik istiyorum ama
Tabii hocam buyrun kral dairesine alalım sizi
quote:
Orijinalden alıntı: ana18
bir şey sorcam. Şimdi ben Ankara'da 489 yedeğim. Bu yedeğin gelmesi için bu ilk kayıtların yurt kayıtlarının son günü olan 16 Eylül e kadar herhangi bir şey açıklanmayacak 16 Eylülden sonra tekrar mı açıklanacak ?Yoksa bu 16 Eylül den önce açılır mı? Benim okul 12 Eylül de açılıyorda.Misafirhane felan uğraşmak istemiyorum.
yurt kayıtları bittikten 1 hafta sonra yedek listeden öğrenci almaya başlarlar
halaa açılmıyorr
yahu site açılmıyor..nasıl baktınız siz?
bütün tarayıcılarla deniyorum tık yok
Hala açılmıyor
yurt kayıtları ne zaman başlıyor? üniversiteye kayıt için gittiğimizde yurt kaydımızı yaptırabilirmiyiz? ben sakarya üni. merkez kampüsde kayıt yaptırıcam benim fakültem ve yurdum hendekte yurda gidipmi kayıt yaptırıcam yoksa üni kaydında yurt kaydıda hallediliyomu
Açamayanlar bide Opera ile denesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem
yurt kayıtları ne zaman başlıyor? üniversiteye kayıt için gittiğimizde yurt kaydımızı yaptırabilirmiyiz? ben sakarya üni. merkez kampüsde kayıt yaptırıcam benim fakültem ve yurdum hendekte yurda gidipmi kayıt yaptırıcam yoksa üni kaydında yurt kaydıda hallediliyomu
Yurt kayıtları 5-16 Eylül arasında. (5 Eylül ve 16 Eylül dahil.) Ama bu kayıt dönemi, tabii ki de bugünkü sonuçlara göre asil listeden bir yurt kazananlar için geçerli.
Üniversite kayıtları ayrı, KYK yurtlarına kayıtlar ayrı olur. KYK yurduna kayıt için, yurda gitmen gerekiyor.
burslar bellimi burslar?
quote:
Orijinalden alıntı: atavratbraveheart
Açamayanlar bide Opera ile denesin.
hoppala işin yoksa opera kur şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalFortress
Yarın arayayım bari ya. Neyse sizi rahatsız ediyorum ama, yüksek ücretlileri araştırdım da adam gibi bir yazı bulamadım. En fazla dört kişilik deniyor odalar nasıl oluyor banyo mutfak vs.
Forumda da mı bulamadın adam gibi yazı yahu? :)
Banyo ve tuvalet odalarda. Odalarda televizyon ve buzdolabı da olur. Sıcak su sorunu genelde olmaz. Odalarda ranza sistemi olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: ecihatt
benim sorumu da cevaplayabilir misin?
Genel Yurt Yedek Sırası: 2303 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 1264
ne dersiniz istanbulda ne zaman gelir sıra ve ben salı günü ist a gitcem o arada yedek olugumdan misafir olarak kayıt yaptırabilirmiyim?
Şimdi kesin bir yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemiyorum; ama İstanbul kalabalık bir il olduğu için yedek liste hızlı ilerler. En kötü 2 aya genel yurt çıkabileceğini düşünüyorum.
O arada misafirhanede kalabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: RitEmrE
Alacakaranlık, istanbul 2774. yedek sıra iyi mi kötü mü ne zaman gelir tahmini?
Üstteki yorumun aynısı geçerli. :)
cevap için teşekkürler peki biz misafir kaydını asillerin kayıt tarihi bittikten sonramı yapabiliriz yoksa 5 inde başlayan başvurular ile bizde hemen kayıtı yapabilirmiyiz?
quote:
yurt kaydını kazandığın yurtta yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: veli56
burslar bellimi burslar?
Burs/kredi sonuçları aralıkta... İlk parayı da ocakta alırsınız.
Biraz araştırma huyunuz olsun, defalarca kez forumda söylendi!
quote:
Orijinalden alıntı: ecihatt
cevap için teşekkürler peki biz misafir kaydını asillerin kayıt tarihi bittikten sonramı yapabiliriz yoksa 5 inde başlayan başvurular ile bizde hemen kayıtı yapabilirmiyiz?
Bunun için önce bölge müdürlüğünü ara.
ben zaten operadan giriyorum sürekli yenileyince bazen sayfa açılıyor ama güvenlik kodu açılmıyor o şekilde de girilmiyor beklemekten başka çaremiz yok
quote:
quote:
Yurt kayıtları 5-16 Eylül arasında. (5 Eylül ve 16 Eylül dahil.) Ama bu kayıt dönemi, tabii ki de bugünkü sonuçlara göre asil listeden bir yurt kazananlar için geçerli.
Üniversite kayıtları ayrı, KYK yurtlarına kayıtlar ayrı olur. KYK yurduna kayıt için, yurda gitmen gerekiyor.
peki yurt ücretleri nasıl veriliyo direk kayıt esnasında peşin olarakmı depozito felanmı veriliyo.
yurt için gerekli belgeler neler acaba?
AlacaKaranlığın yazdıkları valla ilk sayfaya büyük büyük puntolarla yazılmalı.Millet hala okumadan etmeden aynı soruları soruyor iyi sabrediyor valla
Alacakaranlık.. Tüm sorulardan kolaj yap.. kendine sor.. cevapla.. kopyala- yapıştırla git.. Daha rahat olur..
quote:
quote:
quote:
peki yurt ücretleri nasıl veriliyo direk kayıt esnasında peşin olarakmı depozito felanmı veriliyo.
yurt için gerekli belgeler neler acaba?
6 adet vesikalık fotoğraf götürüyorsun. Eğer KYK'nın yurt için belirlediği o öncelikli durumların en az birine sahipsen, o önceliği ispatlayan ilgili belgeyi de götürüyorsun. (Bu belgeler zaten sonuç sayfasında da yazıyordur.)
Depozito ücretini ödüyorsun. Genel yurtlar için depozito ücreti 175 TL. Yüksek ücretli yurtlar için olan depozito ücreti de yurttan yurda değişir. KYK'nın sitesinden bulabileceğini söyleyeceğim; ama siteye ulaşılamıyor şu an.
Bir de yurdun ilk aylık ya da ilk 3 aylık ücretini ödemen gerekiyor. Bu da yurttan yurda değişen bir şey. Bazı yurtlar senden aylık ücret alırken, bazıları da 3 ayda bir peşin alıyor.