Şimdi Ara

2011 Kyk Burs ve Kredi Sonuçları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
1
Favori
61.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ilginç arkadaşlar var, imzasında iphone 4g 32gb falan yazan adamlar yurt bekliyor. ne ilginçsiniz
  • Durumu: Genel Yurt Yedek
    Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı:
    Adres:
    Genel Yurt Yedek Sırası: 2255
    Yüksek Ücretli Yurt Adı:
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0
    ANLAMADIM BİRŞEY YARDIM LÜTFEN
  • birisi direk sonuç linkini verse ya, geçen sene öyle açmıştık linkden sadece tc kimlik no yu değiştirmiştik
  • Durumu: Genel Yurt Yedek
    Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı:
    Adres:
    Genel Yurt Yedek Sırası: 2255
    Yüksek Ücretli Yurt Adı:
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0
    ???????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

yurt kayıtları ne zaman başlıyor? üniversiteye kayıt için gittiğimizde yurt kaydımızı yaptırabilirmiyiz? ben sakarya üni. merkez kampüsde kayıt yaptırıcam benim fakültem ve yurdum hendekte yurda gidipmi kayıt yaptırıcam yoksa üni kaydında yurt kaydıda hallediliyomu

Yurt kayıtları 5-16 Eylül arasında. (5 Eylül ve 16 Eylül dahil.) Ama bu kayıt dönemi, tabii ki de bugünkü sonuçlara göre asil listeden bir yurt kazananlar için geçerli.

Üniversite kayıtları ayrı, KYK yurtlarına kayıtlar ayrı olur. KYK yurduna kayıt için, yurda gitmen gerekiyor.

peki yurt ücretleri nasıl veriliyo direk kayıt esnasında peşin olarakmı depozito felanmı veriliyo.

yurt için gerekli belgeler neler acaba?

ya bide ne belgeler gerekli onuda bilen varsa yardımcı olsun ne iştir kimse cevap vermiyor bana?

• Genel Yurt Yedek Sırası: 975
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 435

benim yedek sıralamam bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

Genel Yurt Yedek Sırası: 975

Beklemek.

Dostum yukarda senin gibi yüzlerce yazan var neden okumuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperia-vt

quote:

quote:

quote:

yurt kayıtları ne zaman başlıyor? üniversiteye kayıt için gittiğimizde yurt kaydımızı yaptırabilirmiyiz? ben sakarya üni. merkez kampüsde kayıt yaptırıcam benim fakültem ve yurdum hendekte yurda gidipmi kayıt yaptırıcam yoksa üni kaydında yurt kaydıda hallediliyomu

Yurt kayıtları 5-16 Eylül arasında. (5 Eylül ve 16 Eylül dahil.) Ama bu kayıt dönemi, tabii ki de bugünkü sonuçlara göre asil listeden bir yurt kazananlar için geçerli.

Üniversite kayıtları ayrı, KYK yurtlarına kayıtlar ayrı olur. KYK yurduna kayıt için, yurda gitmen gerekiyor.

peki yurt ücretleri nasıl veriliyo direk kayıt esnasında peşin olarakmı depozito felanmı veriliyo.

ya bide ne belgeler gerekli onuda bilen varsa yardımcı olsun ne iştir kimse cevap vermiyor bana?

burda 2010 ama belki sana faydsı olur.

http://ue.sdu.edu.tr/docs/YurtkurTahsis_2010.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: xperia-vt

Biraz yukarıyı oku, zahmet olacak. :)

quote:

Orijinalden alıntı: .soltario.

Bölge müdürlüğünde ve KYK yurtlarında her hafta, güncel hâlleriyle yedek listeler asılı olur. Bunları takip edeceksin. Şu an KYK yurtları adına yapman gereken bir işlem yok. Yurt çıktığında, eğer kalacaksan, kayıt işlemini yapacaksın sadece.

Yedek listenin ilerleme hızı ve sana yurt çıkma süresi de gideceğin ilin nüfus büyüklüğüne göre değişir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

6 adet vesikalık fotoğraf götürüyorsun. Eğer KYK'nın yurt için belirlediği o öncelikli durumların en az birine sahipsen, o önceliği ispatlayan ilgili belgeyi de götürüyorsun. (Bu belgeler zaten sonuç sayfasında da yazıyordur.)

Depozito ücretini ödüyorsun. Genel yurtlar için depozito ücreti 175 TL. Yüksek ücretli yurtlar için olan depozito ücreti de yurttan yurda değişir. KYK'nın sitesinden bulabileceğini söyleyeceğim; ama siteye ulaşılamıyor şu an.

Bir de yurdun ilk aylık ya da ilk 3 aylık ücretini ödemen gerekiyor. Bu da yurttan yurda değişen bir şey. Bazı yurtlar senden aylık ücret alırken, bazıları da 3 ayda bir peşin alıyor.

bu devlet yurtlarının telefon numaralarınıda koysalardı keşke arayıp bilgi alırdık

• quote:

quote:

Bölge müdürlüğünde ve KYK yurtlarında her hafta, güncel hâlleriyle yedek listeler asılı olur. Bunları takip edeceksin. Şu an KYK yurtları adına yapman gereken bir işlem yok. Yurt çıktığında, eğer kalacaksan, kayıt işlemini yapacaksın sadece.

Yedek listenin ilerleme hızı ve sana yurt çıkma süresi de gideceğin ilin nüfus büyüklüğüne göre değişir.

peki hocam kyk sitesinden bulamazmıyım bu listeyi. ben okuyacağım yere gittiğim zaman kalacak yerim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .solitario. -- 4 Eylül 2011; 15:48:48 >

• insanlar mal yada mal taklidi yapıyor yemin ediyorum.

üniversite kazanmışsınız belli bir zeka seviyesinin üstündesiniz demekki halâ aynı soruları sormaktan bıkmadınız. 10 dakika cevap beklemek yerine 2 dakika önceki mesajları okumayı akıl edemiyorsunuz. iş sayı problemi çözmeye gelince kaleme kılıç muamelesi yapıp coşmayı biliyorsunuz ama.
  • opera mozilla chrome explorer tın arkadaş tın sorgu sayfası açılmadı daha yarım saattir sayfayı yeniliyorum
  • kim kazandı lan bu yurtları gördüğüm herkes yedek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

insanlar mal yada mal taklidi yapıyor yemin ediyorum.

üniversite kazanmışsınız belli bir zeka seviyesinin üstündesiniz demekki halâ aynı soruları sormaktan bıkmadınız. 10 dakika cevap beklemek yerine 2 dakika önceki mesajları okumayı akıl edemiyorsunuz. iş sayı problemi çözmeye gelince kaleme kılıç muamelesi yapıp coşmayı biliyorsunuz ama.

herkes bişiler öğrenmeye çalışıyor. zaten yurt çıkmamış. kafalar dumanlı valla 18 yılın tüm acısını senden çıkartırım haberin olsun. bura forum cevap yazmazsın olur biter.
  • quote:

Ama bu zamanda , bu millet şöyle diyor :
    '' Sana ne .. İstediğim soruyu , 890982792378927927 kere tekrar sorarım diyebiliyor.. '' sıkılmadan..

Herkes ayrı ayrı ilgi ; ayrı ayrı şefkat istiyor. Aynı soruları sorsa da ; sürekli birisi cevap versin istiyor..
    Bulamayınca da ; '' Burası ne biçim forum.. Koskoca forumda bilen yok mu .. Allah belanızı versin ( diyen de gördük ) '' abukluğunda konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 4 Eylül 2011; 15:56:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

quote:

peki hocam kyk sitesinden bulamazmıyım bu listeyi. ben okuyacağım yere gittiğim zaman kalacak yerim yok.

KYK'nın sitesinde olmaz.

Eğer kalacak yer problemin varsa, bu problemi kesin bir şekilde çözene kadar KYK'nın misafirhanelerinde kalabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

herkes bişiler öğrenmeye çalışıyor. zaten yurt çıkmamış. kafalar dumanlı valla 18 yılın tüm acısını senden çıkartırım haberin olsun. bura forum cevap yazmazsın olur biter.

herkes bişeyler öğrenmeye değil Bodyguard_26 nickli arkadaşın yazdığı gibi özel ilgi çevkat bekliyor, millet MAL olmasa 2 satır üstteki yazıları okur bi konuda. Bak şimdi 10 15 dakika içinde 2-3 kişi gelip 500. yedeğim ne yapmam gerekiyo diyecek veya birileri gelip sıra ne zaman gelir diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecihatt

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

quote:

Orijinalden alıntı: ecihatt

yüksek ücretlilerde ekstradan buzdolabı televizyon oluyormuş yataklarda ranzalı değil baza şeklinde tuvalet banyoda odanın içinde bildiğim kadarıyla

Odaları seçme hakkımız var mı ki mesela ben tek kişilik istiyorum ama

tabiki örneğin + 5 tl ile jakuzi falanda alabiliyorsun her salı günüde yurda kızlar geliyor onunda saati 50 usd imiş. Yabancı ya dolarla çalışıyorlar anlayacağın

• Şuan için siteyi açabilen var mı hala açilmiyor Zıkkım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.