ben mevcut kasayı seviyorum, bu da fena değil ama paketli tabi , aynısı da olmuyor genelde,
1.8 motorla bu makina, temiz 45.000 euro dan 53.000 ya atacak
1.6 motoru da çok iyi , 1.8 olacağına düz 2 olsa bariz fark yaratsa daha iyiydi neyse
hayırlı olsun yeni c ler
ön farlar güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
Ne diyebilirim ki, tek takıldığım o konsolun ortasından cırtlayan lcd ekrandı. Arıtk o da indash olmuş çokta güzel olmuş. :)
mersonun kabin hakikten çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
Ne diyebilirim ki, tek takıldığım o konsolun ortasından cırtlayan lcd ekrandı. Arıtk o da indash olmuş çokta güzel olmuş. :)
mersonun kabin hakikten çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı
ha bu d sınfını çok karıstıtdılar,ha aralarında bir fuark galdı onunla da çok güzel oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Concrete Jungle
Mercedes neden 3 kollu olarak tasarlanmış direksiyonları 4 kollu yaparak mahvediyor anlamıyorum
amg paketli versiyonunda yine 3 kollu direksiyonlari,fotoğraftaki elegance donanım seviyesindeki bir aracın fotosu sanırım
1.6 dizel koysunlar passat alan 100kişi çıkmaz :)
keza volvo s60 ın da 1.6 dizeli mart gibi geliyor.
içi mevcut versiyondan çok daha iyi olmuş.
çok çok güzel
Çoooook hos olmus
iç mekan kendine gelmiş 1.6 motor ülkemiz için özel geliştirilmişti bu nedenle bence 1.8 turbo motorla birlikte satılmaya devam edecektir
HoLY.oNE;
C Sınıfı zaten 3 Serisi'nin yanından geçemiyordu, şimdi arkasından bakıp bakıp ağlayacak diyorum ben. Ne dersin dostum? Artık objektif olalım derim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
HoLY.oNE;
C Sınıfı zaten 3 Serisi'nin yanından geçemiyordu, şimdi arkasından bakıp bakıp ağlayacak diyorum ben. Ne dersin dostum? Artık objektif olalım derim ben.
Yıldız parlamış gene
malzeme kalitesi artmıstır,güncel kasanınkı mersoya yakısmıyordu sınıfının en şık arabası olsa da bence iç mekanı çok basık ve dar,bmw 3 serisi burun farkıyla daha ferah,ondan da genişi audi a4
Malzeme kalitesi hemen hemen aynı olacaktır sadece şekli değişmiş, ön tasarımla da farklılaştırmak adına oynamışlar, zoraki oynanmış hissi verdi bana tampon öne doğru biraz çıkıntılı olmuş.
bu bambaşka ;
Daha güzel olmuş, direksiyonu ve iç mekanı da eskiye göre daha güzel.Genel olarak beğendim.
ön günel kasaya göre çok daha güzel olmuş. arkaya dokunmamışlar ama
quote:
Orijinalden alıntı: KINGHUNAL Malzeme kalitesi hemen hemen aynı olacaktır sadece şekli değişmiş, ön tasarımla da farklılaştırmak adına oynamışlar, zoraki oynanmış hissi verdi bana tampon öne doğru biraz çıkıntılı olmuş.
bu bambaşka ;
ikisini yan yana koyup yorum yapmak lasim bole fotodan anlayamayiz bence.