Şimdi Ara

(2011) MERCEDES C SERISI MAKYAJLANDI ! [GIZLI BROSUR FOTOLARI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi arabaya benzemiş alınıcak seviyeye gelmiş. bence konsol çok yakışmış öncekş gibi basit değil mercedes ismine yakışır cinsten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

sisler komik olmamış mı?

biri sis , diğer köşe farı olmalı
  • Müthiş...
  • biraz önce kolumanı aradım. aracın lansmanı 15 nisan. ön siparişleri alıyorlar. 15 nisanda gelecek araç görüp sipariş vereceğim inşallah ay sonunda teslim ediyorlar. 53.000 Euro. 1.8 motor. 1.6 motorlar haziran 15 te gelecekmiş. yani iki motor seçeneği de olacak. buna makyajlı kasa diyorlar. makyajsız kasanın 12 modeli ağustos sonu çıkacak. 53.000 euro =1.8 motor,makyajlı kasa, full, otomatik, benzinli aracı görmek için sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizmo

biraz önce kolumanı aradım. aracın lansmanı 15 nisan. ön siparişleri alıyorlar. 15 nisanda gelecek araç görüp sipariş vereceğim inşallah ay sonunda teslim ediyorlar. 53.000 Euro. 1.8 motor. 1.6 motorlar haziran 15 te gelecekmiş. yani iki motor seçeneği de olacak. buna makyajlı kasa diyorlar. makyajsız kasanın 12 modeli ağustos sonu çıkacak. 53.000 euro =1.8 motor,makyajlı kasa, full, otomatik, benzinli aracı görmek için sabırsızlanıyorum.

Nasıl yani?Hem makyajlı hem makyajsız mı satacaklar?
    Birde 1.8 kaç hp?
  • 1.8 de 156 beygir. Buarada fiyatlar belli olmus sitesinde mevcut..
  •  (2011) MERCEDES C SERISI MAKYAJLANDI ! [GIZLI BROSUR FOTOLARI]
  • Obaaaa...Yıldız 1.6 motoru kaldırmış. İç malzeme kalitesinin artmasına sevindim. Satışları nasıl olacak, bekleyelim görelim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.