Şimdi Ara

2011 Model 3.16i Alacaklar Dikkat / İlanların Çoğu Uzun Süreli Kiralama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir ekonomik gücüm doğrultusunda 2011 model double ekran dışı siyah içi bej deri benzinli 3.16i arıyorum..

Ancak birşey farkettim muhtelif 2. el oto sitelerinde plakaları 34AG**** şeklinde olan bi dolu satılık 3.16 bmw mevcut..

Bu ilanların ortak özelliği trafiğe çıktığı ilk 24 yada 36 ay süreyle Borusan Oto vergi numarasına kayıtlı olmaları.

Yani uzun süreli kiralama araçlar.

Sigorta acentesi olduğum için sadece plaka bilgisinden motor şasiye, hasar bilgilerine, hasar fotoğraflarına, aracın kimin adına kayıtlı olduğuna hatta ruhsat sahibinin tc,adres,telefon bilgisine kadar hemen her bilgiye ulaşabiliyorum..

Hatta şöyle söyleyim 01/11/2011 de 6350-tl lik hasar kaydı olan bir aracın onarımı sigorta şirketi ile görüşmem üzerine borusanda yapılmış ancak Borusan kayıtlarına baktığımda ne bakım bilgisi ne hasar/onarım bilgisi çıkmıyor..
    Pek anlam veremedim ama bu kiralık araçların bakımları borusanda yapılmasına rağmen servis kayıtlarında bir bilgiye ulaşılamıyor.. Kendi içlerinde gizli tutuyorlar sanırım.

Yani sıradan bir vatandaş 5664 kısa mesaj sistemine aracın şasi bilgisini ilettiğinde hasar ve km bilgisine ulaşabiliyor ve bir şekilde fikir sahibi oluyor.. Ancak araç kaç kez el değiştirmiş kimin adına kayıtlı imiş maalesef bilemiyor..

Ben şahsen ortama 75.000-tl para vereceğim bir aracın mümkünse arabasına çiçek gibi bakan araç için para harcamış satarken zarar etmemek adına aracına özenen birilerinden almayı tercih ederim arkadaşlar bu konuda arayış içinde olanları uyarmak istedim.

Bu tarz bir konu daha önce açılmış ise forum kalabalığı adına özür dilerim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.