Şimdi Ara

2011 model fiat linea 1.3 multijet aldım görüşlerinizi bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçinize sindiyse ne sorun olabilir ki...

Hayırlı olsun şimdiden.
  • Çok dikkatli yaklaşın bu araca içinin dışının temiz olması aracında sorunsuz olduğu anlamına gelmez.

Galeride zaten kirli olmaz göz boyama yöntemi bunlar.

Araç hiç kontak kapatmamış herşeyine baktırın serviste bu aracın.
  • sıfırı + 5 bin fazla sanırsam ama bilemedim 1 2 bin daha cıkın az km li bakın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcu38

quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Bence 23500'ü veren üstüne bir 10bin daha ekleyip, (kredi çekip) sıfır araç alabilir. 124bin kmde (hem de dizel) araca bineceğine sıfıra binersin ve yıllarca kafan rahat kullanırsın. Tabi tercih meselesi...

abi böyle bi mantık mı var ya 23,500ü veren 33,500 de verir diye 33ü veren 43ü de verir ozaman sadce 3 parca boya varsa gözüme bile gözükmez duran arabayı çizip giden cok bu ülkede sonucta ...

hayırlı olsun aracınız

Hocam 124bine gelmiş ve muhtemelen şirket aracı olan bir arabaya (kimbilir kaç şoför değiştirdi bu araba), üstelik dizelse, bu kadar para vereceğime üstüne para eklemeye çalışıp sıfır alırım. Bu benim bakış açım.

• eğer biri silah dayasa linea al dese, o paraya sıfır benzinli alırdım.
  • Servis kayıtları,exper raporu sağlamsa alınır,yanlız aracın triger zinciri degişim zamanı gelmiş.Bu arada 10 yılda 100.000 km yapan birisi zaten 0 km araba alıp kapıya koymasın.
  • sehir içi 8 litre yakar bide dizelim der. Nasıl bir araba anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

Bence 23500'ü veren üstüne bir 10bin daha ekleyip, (kredi çekip) sıfır araç alabilir. 124bin kmde (hem de dizel) araca bineceğine sıfıra binersin ve yıllarca kafan rahat kullanırsın. Tabi tercih meselesi...

abi böyle bi mantık mı var ya 23,500ü veren 33,500 de verir diye 33ü veren 43ü de verir ozaman sadce 3 parca boya varsa gözüme bile gözükmez duran arabayı çizip giden cok bu ülkede sonucta ...

hayırlı olsun aracınız

Hocam 124bine gelmiş ve muhtemelen şirket aracı olan bir arabaya (kimbilir kaç şoför değiştirdi bu araba), üstelik dizelse, bu kadar para vereceğime üstüne para eklemeye çalışıp sıfır alırım. Bu benim bakış açım.

servis kayıtları falan var dediği için diyorum bunlara yoksa şirket arabaları elbet alınmaz hocam

• binek araçta 2 senede o km yi yapmak başarı. yapanı tebrik ediyorum burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 17 Şubat 2013; 10:42:30 >
  • hayırlı olsun. Güzel seçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba büyük ihtimalle şirket arabası ama birde şu açıdan bakın. Bakımları geciktirilmeden hep zamanında yapılmıştır büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Araba büyük ihtimalle şirket arabası ama birde şu açıdan bakın. Bakımları geciktirilmeden hep zamanında yapılmıştır büyük ihtimalle.

Şirket arabasına binen genelde hor kullanır arabayı. Bunu da gözden kaçırmamak lazım.
  • Sen o kaporayı unut alma kardeşim bence. Aynı fiyata golf V, BMW 318 is alabilirsin. Bu sınıfta bir araç istersende bi örnek;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-opel-astra-1.3-ctdi-enjoy-spor-paket-6-ileri-vites-115045574/detay

alabilirsin. Linea alma. Hem çok yakar, hemde çok gereksiz bi arabadır.
  • İlla C segmentine giriş yapıcam diyorsunuz yani.

Hakkınızda hayırlısı ..
  • Bence de alma...
  • quote:

quote:

hayırlı olsun aracınız

kesinlikle katılıyorum,o mantıkla herkes BMW-mercedes alırdı yoksa:),
    2011 için 120 küsür bin km iş için kullanıldığı anlamına gelir ama temiz kullanılmışsa OK dir, İstanbul'da 600 küsür binde multijet taksiler var,,,

• Tamam da param o kadar arkadaşın biri opel astra önemrmiş ona baktım 220 000 de 2008 model ve 24900 lira. 80 000 de olanları buldum onlarda 23 000 lira bende binicem şimdi arabaya seney e kadar 50 000 yapsam 130 olucak e seneye çöpe mi atıcam arabayı.
  • 80000 de bulduklarım 2010, 2009 modeldeler. Ayrıca aracın sıfır fiyatı 37 000 lira, 5 000 lira koyup aynı sıfırını alamam. 27 000 diye reklam verilenler benzinli modeli.
  • hayirli olsun
    icinize sindiyse problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence bu araba şirket aracı ve alınmaz. 2011 modele göre o kilometre aşırı fazla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.