Şimdi Ara

2011 model fiat linea 1.3 multijet aldım görüşlerinizi bekliyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah tekerine daş dolamasın...
  • Hayırlı olsun diyelim şimdiden. 124 bin km dizel için hiç birşey. Aracı yetkili serviste detaylı baktırmak gerekir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam o aracı tercih etmezdim. En basitinden o fiyata daha temiz araçlar tercih edilebilir.
  • Çok stresliyim yarın aracı serviste baktırıcam motor anlamında bir sıkıntı olmazsa alıcam. Bundan bir hafta önce 2010 model dizel bir linea ya 23 lira verdim ve expertize götürdüm 80 000 de ki arabanın km siyle oynamışlar. Hadi 80 000 de bi dizel buldum ve aldım diyelim ama onunda km sine güven olmuyor.Benzinli araç düşünmüyorum, dizel kullanıcam. Şuda var 2011 model bir arabayı 23 500 liraya alıyorum. Fiyatıda avantajlı diye düşünüyorum. Fikirleriniz için saolun.
  • Beyaz alma söz olur, siyah alma toz olur.
  • İstedikleri kadar söz etsinler, beyaz çok yakışıyor.:)
  • o kadar km nasıl yapılır arkadaş 2 yılda.. 2 yılda 126bin, yılda 63 bin, ayda 5 bin km. her ay 3 kere ist-giresun git-gel demek. vay be
  • Hayırlı olsun yalnız burdaki arkadaşların sözlerini de kulak ardı etme
  • Fİkir edinmek için soruyorum zaten, ama dizel başka ne alabilirm bu paraya
  • Bende bakiyorum 25 bine kadar dizel. focus 1.6 tdci ghialar nasildir 2005 - 2007 arasi.25 bine kadar bulunuyor.kmler 180binden başliyor.

• onlarada baktım arkadasım , km leri 180 000 den aşağı olanını görmedim ve çoğu aracın km siyle oynanmış.
  • Dükkanımızda 2011 Model aynı donanımda Linea var 80bin KM de. Tabiri caizse gaz pedalından ayağımı çekmeden kullanıyorum eşşek niyetinde.Allaha şükür bişiyi yok . Gidişi %60 seviyelerinde iyi bence.Kimse kötülemesin çekişini abartmayın sakın !! 2 tane lineaya biniyorum hergün iddalaşmayın benle.

Kendi aracımızda 2010 Linea Emotion oda 100bin km de bişi yok inş da olmaz.

Sert araba kullanırım. 3.200 devirlerde vites atarım yol buldummu 160km hızlara çok rahat ulaşırım bu araçla. Yakıt tüketimim 7.3litre yol bilgisayarı siz ona aldırmayın :D:D

NOT : Kimse çekmiyo filan demesin.Çokta güzel gidiyor.Rampalarda bayılmaz.devrine dikkat ettinmi çokta iyi gidiyor.
    Bu paraya 2008 model alırdın anca .onlarda 100bin km oluyor.Bu araç biraz fazla km yapmış ama şunu söyleyim daha iyi emin olun.
    Peki niye ? bizim emotion linea biraz hantal, önceki sahibi sağır etmiş arabayı.2. viteste filan daha zor hızlanıyor .
    Ama şirket aracımız daha seri her binen farkediyor motoru iyi yani. Multijetler hor kullanımda bile en az 170bin km yi görüyor .
    Taksicilerle çok konuşurum hepsinin ortak kanısı 200bin km de ağır bakım yaparız diyolar.

Hayırlı olsun.güle güle kullan.Burdaki yorumlar kötü değil yanlız adamlar sadece eleştirmiş.Ben olsam belki bende araştırırdım daha ama bulamayınca mecbur alıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

Bende bakiyorum 25 bine kadar dizel. focus 1.6 tdci ghialar nasildir 2005 - 2007 arasi.25 bine kadar bulunuyor.kmler 180binden başliyor.

Focuslar iyi güzel ama Turbolarında sıkıntı biraz fazla gibi geldi.kendimde focus hastasıyım ama param anca LPG lisine yetmişti 2006 Ghia donanımlısı.
    Harika !! Sony Ses sistemi zaten seni arabaya aşık eder.Dizelleri çok iyi gidiyor.temiz bakımlı motor bulursan iyi olur.Donanım olarak Ghia al kesinlikle
    Koltuk rahatlığı ve özellikleri harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

Bende bakiyorum 25 bine kadar dizel. focus 1.6 tdci ghialar nasildir 2005 - 2007 arasi.25 bine kadar bulunuyor.kmler 180binden başliyor.

Focuslar iyi güzel ama Turbolarında sıkıntı biraz fazla gibi geldi.kendimde focus hastasıyım ama param anca LPG lisine yetmişti 2006 Ghia donanımlısı.
    Harika !! Sony Ses sistemi zaten seni arabaya aşık eder.Dizelleri çok iyi gidiyor.temiz bakımlı motor bulursan iyi olur.Donanım olarak Ghia al kesinlikle
    Koltuk rahatlığı ve özellikleri harika.
  • Benim kuzenede 2008 model dinamik 1.3 dizel aldık.72 bin km.de 23500 tl.ye geldi.

Kaç gündür araştırıyoruz,sigorta kayıtlarında hepsi şirket adına gözüküyor,km.leri ne olduğu belirsiz.İlanda 2 parça boya diyor,gidip bakıyoruz 2 parçada değişen çıkıyor,şahıstan diyor şirketten çıkıyor,dıştan resimler on numara,içi dökük,döşemeleri sigara yanığı,tavanı simsiyah çıkıyor.

Biraz gözü kararttık aldık artık.Kuzenimin önceki arabası pert çıktı,çok başı ağrıdı,6 bin lira zararla sattı,bu araba umarım ağrıtmaz artık başını.

Sizinde aracınız hayırlı olsun artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgur1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-fiat-linea-aktif-plus-servis-bakimli-orjinal-114932234/detay/ aracı 23 500 e anlaştım. 100 tl kapora verdim pazartesi sabah gidip satışını alıcam. Aracı oto center de galerici bir arkadaşım aldı. Araçta sol çamurluk değişik ve sağ çamurlukta yüzeysel ksmi boya var. Görüşlerinizi bekliyorum. Km servis kayıtlı. İçi dışı pırıl pırıl.

Arkadaş ne yaptın aracı aldın mı?
    Servise gösterdin mi?
    Bak bu kadar kişi yorum yaptık konu havada kalmasın.

• Arkadaşlar kusura bakmayın, aracı expertize götürdüm hiç bir sorun çıkmadı, bütün bakımları serviste yapılmış, bir tek salıncak civatası yalama olmuş ondan dolayı bu şekilde kullanmak tehlikeliymiş. Yaklaşık olarak 400 km yol yaptım. Aracı çok beğendim güzel bir araba, yakıtını şuan için pek anlayamadım ama ekonomik gibi görünüyor. Araç 2011 model olduğundan dolayı içime sindi ve km orijinal içi dışı pırıl pırıl tertemiz bir araba. 23 300 liraya aldım. Şuan 2012 modelini 37 000 liraya satıyorlar. Ucuz aldığımı düşünüyorum. 30 000 km de olan araçları da 28000 -29000 den aşağı vermiyorlar. Üzerinde kar lastiği var, satıcı küllüğünü bile almış. Pek birşey söyleyemiyorum, kullanacağız artık. Diğer aracımı da satışa çıkaracağım, kapıda beklemesinin bir anlamı yok. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim sağolun.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgur1

Arkadaşlar kusura bakmayın, aracı expertize götürdüm hiç bir sorun çıkmadı, bütün bakımları serviste yapılmış, bir tek salıncak civatası yalama olmuş ondan dolayı bu şekilde kullanmak tehlikeliymiş. Yaklaşık olarak 400 km yol yaptım. Aracı çok beğendim güzel bir araba, yakıtını şuan için pek anlayamadım ama ekonomik gibi görünüyor. Araç 2011 model olduğundan dolayı içime sindi ve km orijinal içi dışı pırıl pırıl tertemiz bir araba. 23 300 liraya aldım. Şuan 2012 modelini 37 000 liraya satıyorlar. Ucuz aldığımı düşünüyorum. 30 000 km de olan araçları da 28000 -29000 den aşağı vermiyorlar. Üzerinde kar lastiği var, satıcı küllüğünü bile almış. Pek birşey söyleyemiyorum, kullanacağız artık. Diğer aracımı da satışa çıkaracağım, kapıda beklemesinin bir anlamı yok. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim sağolun.

Hocam ben 0 kilometre Linea Classic almayı düşünüyorum. Modifiye uygulamayı düşünüyorum. Biraz geniş kapsamlı bir biçimde bahsedermisiniz. İç mekanını özellikle

• Kilometresi yüksek diyen arkadaşlar, 80000 görünümlü 300000 deki arabayı alın 2 ay sonra da motor sorunu çıktı mı "aaaa ne oldu ki şimdi bu arabaya"

Adam 90 model arabada 170000 km yi yüksek buluyor ya daha ne denir buna!?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.