Şimdi Ara

2011 opel corsa color edition benzinli 35.000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-otomatik-sifir-ayarinda-corsa-58866088/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-satilik-2011-model-opel-corsa-1-4i-twinport-enjoy-otm-76981562/detay/
    Arkadaşlar bu iki araçtan birisini almayı düşünüyorum ancak kullananlar varsa tavsiyelerini artı ve eksilerini söylerlerse sevinirim
    Başka fikri olan varsa saygı duyarım.Bunlar corsa'nın ful paketiymiş bende bundan almayı düşünüyorum cam tavanlı
    Yakıt tüketimi 7 litreymiş yakıt tüketimi çok önemli değil
    Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi söylerseniz sevinirim...
    İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEHMETXXXX -- 8 Mart 2012; 20:18:59 >

• Nerede oturuyorsun bilemiyorum ama, o aracın şehir içinde yakacağı en az 9 L/100 km, hele bir de İstanbul falan ise 10 L/100 km'yi çok rahat görür.

Tam otomatik 4 ileri şanzımanla 7 L'yi 50% şehir içi, %50 şehir dışı kullanımda görürsün.

Eğer yakıt önemliyse, koşarak uzaklaş bu araçtan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Nerede oturuyorsun bilemiyorum ama, o aracın şehir içinde yakacağı en az 9 L/100 km, hele bir de İstanbul falan ise 10 L/100 km'yi çok rahat görür.

Tam otomatik 4 ileri şanzımanla 7 L'yi 50% şehir içi, %50 şehir dışı kullanımda görürsün.

Eğer yakıt önemliyse, koşarak uzaklaş bu araçtan.

hocam bu corsalar 4 ileri otomatik mi
    nasıl 4 ileri olur bu devirde yaw hayret
  • 1.4'ler öyle, tiptronik bile değil, dümdüz tam otomatik.

1.2'ler Easytronic.
  • içi eski astra gibi geldi bence o paraya onu alma
  • bu zamlardan sonra 7 değil 17 litre yakar o araç hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

içi eski astra gibi geldi bence o paraya onu alma

3 yıl kullandım. Benzerlikler var ama, genel olarak pek alakası olduğunu söyleyemem.

Göstergeler aynı. Direksiyon farklı. Dashboard'un da pek benzemiyor.
  • yorumlarınız için teşekkür ediyorum ama bütçem kısıtlı şuana kadar en hoşuma giden araçta bu
    başka önerisi tavsiyesi olan varsa bekliyorum
  • yardımcı olabilecek kimse yokmu
  • Hocam 36.900 pazarlıksız fiyata 0 golf veriyorlar pazarlıkla bu civarlara indirebilirsiniz bence ona yönelin. Hem üst sınıf hem 1.6 hemde 0 bir araç almış olursunuz otomatik zorunluluğunuz yoksa. Twinport ilanında öndeki arabayı görünce aklıma geldi
  • corsa için full versiyonlar cosmo donanımlar. enjoy orta donanıma denk gelir. otomatik şart değilse sıfır golf alınmalı.
  • arkadaşlar herkeze teşekkür ederim
    ancak otamatik olmak zorunda aracı tek ben kullanmıyacagım
  • Birinci linkdeki color edition diğeri enjoy. Enjoy full oluyor color edition ise konsolda, havalandırma çerçevesi ve direksiyonda piano black kaplama koltuk renkleri değişik.
    Benzinli Corsa yakar birde otomatik olunca daha fazla yakar. Abimde 2011 Corsa 1.3 cdti var arabadan gayet memnun.
  • Kavun sarısını tavsiye ederim. Çok tatlı duruyor.
  • Dizel ve manuel olanını 1 yıldan biraz fazla kullandım. Yol tutuş ve direksiyon hissiyatları çok iyidir, ön koltukları rahat ama arkalar dar haliyle, bagajı küçük, 1.4 otomatikler ş.içinde 10Lt'yi zorlar, motor ve şanzıman pek verimli değil. Performans - Tüketim - Konfor bileşimini optimum sunan B segment araba arıyorsan Jazz Fun'lara bakabilirsin. Fiyatlarıyla ilgili bilgim yok.
  • 2 Hafta önce 2012 model Corsa için bayiiden aldığım fiyat:

2011 opel corsa color edition benzinli 35.000 tl
  • Eastronik almada ne alırsan al...!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.