iyi forumlar arkadaslar. bi yakınımda 2011 beyaz passat comfortline DSG, 1.4 tsi 122bg, 11000 km. de, park asistanı var. çok temiz kullanılmış. arabayı almak istiyorum arkadaşım 66000 lira istiyor. bu fiyat nasıl acaba alınabilirmi. adam 1 yıl önce 62000 liraya aldı bu aracı, bu fiyatı vermek zoruma gitmiyo da değil :) cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaslar bi fikri olan yok mu?
sıfırı kaça? %9 düşün sıfırından.
Bu fiyattan aşağı da verilmez zaten. Zannederim Park Assist olmadığı halde 0'ı 72.100.-TL
72 - 72*9%= 65000 felan yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: zeyniunverdi
iyi forumlar arkadaslar. bi yakınımda 2011 beyaz passat comfortline DSG, 1.4 tsi 122bg, 11000 km. de, park asistanı var. çok temiz kullanılmış. arabayı almak istiyorum arkadaşım 66000 lira istiyor. bu fiyat nasıl acaba alınabilirmi. adam 1 yıl önce 62000 liraya aldı bu aracı, bu fiyatı vermek zoruma gitmiyo da değil :) cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
2012 model beyaz renk 1.4 TSI 122 HP DSG'nin fiyatı 72.100 TL. ParkAssist II'nin fiyatı da 860 TL. Yani bu aracın sıfır km fiyatı 72.960 TL. Şuan DSG araç temininde çok sıkıntı var, yeni araç siparişi dahi almıyorlar. O nedenle eğer araç gerçekten temizse düşünülebilir.. Diğer taraftan bu fiyata 2012 model sıfır km 1.4 TSI 122 HP manuel vites almayı da düşünebilirsiniz, malum bu araç bulunabiliyor..
ben daha bu ay melalik renk aracı 72000 tl aldım. yeni klima paneli daha kullanışlı geldi bana . internet sitelerinde galerilerden yine 0 km bayi fiyatına alabilirsin. 2. el confortline ı 66 bin tl ye alıncaya kadar 70 bine aynı km lerde higdline veriyorlar. ben 4-5 sene kullanırım diye sıfır confortline tercih ettim.
cevap verenlere çok teşekkür ederim, almamaya karar verdim ya. Benim almam da mantıksız gibi zaten, bende 2011 model corolla dizel var, onu biraz daha kullanıcam sanırım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme