Şimdi Ara

2011 sınavında ilk 25 bine girebilmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa-x-3

quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-x-3

gelenbevili172hhc
    dostum gerçekten körfez biyolji o kadar iyi mi sadece konu anlatım onu kullansam yeterli olur mu ? biyo konu anlatım esen,körfez,fen bilimleri arasında kaldım onları öneriyolar birde benim ygs deki en büyük sorum zaman yetiştiremiyorum sosyalde nasıl hızlanabilirim

körfez ya da fen bilimlerini tavsiye ederim bunlardan biri ve dersaneye gidiyorsan dersanenin kaynağı yeterli olacaktır konu anlatımı için.

dostum finale yazıldım mezun körfez mi fen bilimleri mi hangisi iyi sen körfzle hazırlanmıştın kaç netti biyo

geçen yıl körfez aldım birde ben feme gittim aşırı kasmadan çalıştım 25 net yaptım, 30 sorunun 30 uda vardı çalıştığım kaynaklarda.27,50 çıkacaktı aslında ama 2 soruyu talihsiz bir şekilde son dk.larda değiştirdim.

ben bu sene final dergisine abone oldum elimde körfez kaynağı var birde, belki 2. dönem fem lys biyoloji alabilirim.bu 3 kaynakla çok iyi netler yapacağıma inanıyorum.

maddi durumunu bilmiyorum ama ben yerinde olsam fen bilimleri yerine üstüne 5 tl daha koyarım körfez ve femi alırım ucuz satan yerler vardır oralardan uygun fiyata da alabilirsin.önemli olan kitabın hakkını vermek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 28 Eylül 2010; 18:30:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

tek kelimeyle zor,ama olabilir.200 bin olduğuna göre muhtemelen birçok eksiğin var konu olarak.hergün düzenli çalışırsan ve şansın yanında olup stresini kontrol edebilirsen yapabilirsin.ben lys 1 en az 70 yaparım diyordum çalışma ve denemelerime göre ama sınavda 60 yaptım böyle şeylerede hazırlıklı ol.bu aradailk hedefin dersanenin bütün kaynaklarını çözmek olsun

ben türkçeden 35
    sosyalden 24,25
    matematik 37,75
    fen bilimleri 28

lys 1 60
    lys 2 76,50 yaptım okul puanım 61 mf3-22 bin mf4-25 bin geldi.

sonuç olarak işin çok zor ciddi bir çalışmaya geç diyorum kesinlikle,inş. hakkını alırsın.

Hedefin neresi acaba? sıralaman benim için çok sanırım tıp istiyorsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.