Şimdi Ara

2011 sınavında ilk 25 bine girebilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk 25 bine girebilme ihtimalim nedir? Zor mu?

• yahu arkadaş ne kadar çalıştıgına ne kadar temelin olduguna baglı yoksa nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun temelin varsa günde 3-4 yoksa 6-7 saat ile girersin ne var ne yok ise 5 işte anla
  • İhtimalini soruyor cidden ya? Süper bir öğrencisindir veya günde 5-6 saat çalışıyorsundur ihtimalin fazla olur, kötü bir öğrencisindir veya çalışmıyorsundur ihtimalin düşük olur. Tüm forum senin nasıl bir öğrenci olduğunu biliyor gibi sormuşsun. Kendini tanıtmadan nasıl cevap almayı bekliyorsun ki? Bu kafayla giremezsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 27 Eylül 2010; 13:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

İhtimalini soruyor cidden ya? Süper bir öğrencisindir veya günde 5-6 saat çalışıyorsundur ihtimalin fazla olur, kötü bir öğrencisindir veya çalışmıyorsundur ihtimalin düşük olur. Tüm forum senin nasıl bir öğrenci olduğunu biliyor gibi sormuşsun. Kendini tanıtmadan nasıl cevap almayı bekliyorsun ki? Bu kafayla giremezsin bence.

dejavu oldum lan! sanki yorumun aynısını daha önce görmüştüm ama baktım 29 dk önce yazılmış
  • Biz seni nerden tanıyalım?
    Ama 25.000'e girmek zor değil. YGS sınavın 40.000 olup da LYS'de de orta düzeyde yaparsan 25.000 oldun bile. Kolay yani.
  • quote:

İhtimalini soruyor cidden ya? Süper bir öğrencisindir veya günde 5-6 saat çalışıyorsundur ihtimalin fazla olur, kötü bir öğrencisindir veya çalışmıyorsundur ihtimalin düşük olur. Tüm forum senin nasıl bir öğrenci olduğunu biliyor gibi sormuşsun. Kendini tanıtmadan nasıl cevap almayı bekliyorsun ki? Bu kafayla giremezsin bence.

Haklısın.Hemen kestirip atmasaydın ya ''Bu kafayla giremessin'' diye(kırıcı oluyorsun .Öyleyse kendimden bahsedeyim.Sayısal öğrenciyim.Bu yıl düz liseden mezun oldum.12. sınıftayken dershaneye yazılmayıp hiç kasmadım(dershane okul ikisi bi arada zor olur die.(9.sınıfı takdirle,diğer sınıfları teşekkürler geçtim)sıralamam 200 binlerdeydi.bu sene fen bilimleri dershanesinin izmirde yeni açılan bi şubesine kayıt oldum.dershanem 5 dk lık yürüme mesafesinde. yolda vakit geçirme gibi bir derdim de yok.1 eylülde ders çalışmaya başladım.dershane 12 ekimde açılacakmış bana biraz geç gibi geldi12 ekime kadar Ygs matematiği bitirmeyi planlıyorum.Gidişat öle gösteriyo:DYgs mat çalışmamı Fem in sayısal öğrencilere ayrılmış 27 sayılık bir seti var konuyu ordan çalışıp Birde körfezin 2009-2010 konu anlatımlı matematik kitabını aynı anda götürüyorum.Körfez mat ta her konu için yaklaşık 30 çözümlü sorusu var ve testlerini çözüyorum.Şİmdilik bu kadar öğrenmek istediklerinizi yazabilirsiniz.Konuylada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

• tek kelimeyle zor,ama olabilir.200 bin olduğuna göre muhtemelen birçok eksiğin var konu olarak.hergün düzenli çalışırsan ve şansın yanında olup stresini kontrol edebilirsen yapabilirsin.ben lys 1 en az 70 yaparım diyordum çalışma ve denemelerime göre ama sınavda 60 yaptım böyle şeylerede hazırlıklı ol.bu aradailk hedefin dersanenin bütün kaynaklarını çözmek olsun

ben türkçeden 35
    sosyalden 24,25
    matematik 37,75
    fen bilimleri 28

lys 1 60
    lys 2 76,50 yaptım okul puanım 61 mf3-22 bin mf4-25 bin geldi.

sonuç olarak işin çok zor ciddi bir çalışmaya geç diyorum kesinlikle,inş. hakkını alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodger

quote:

Haklısın.Hemen kestirip atmasaydın ya ''Bu kafayla giremessin'' diye(kırıcı oluyorsun .Öyleyse kendimden bahsedeyim.Sayısal öğrenciyim.Bu yıl düz liseden mezun oldum.12. sınıftayken dershaneye yazılmayıp hiç kasmadım(dershane okul ikisi bi arada zor olur die.(9.sınıfı takdirle,diğer sınıfları teşekkürler geçtim)sıralamam 200 binlerdeydi.bu sene fen bilimleri dershanesinin izmirde yeni açılan bi şubesine kayıt oldum.dershanem 5 dk lık yürüme mesafesinde. yolda vakit geçirme gibi bir derdim de yok.1 eylülde ders çalışmaya başladım.dershane 12 ekimde açılacakmış bana biraz geç gibi geldi12 ekime kadar Ygs matematiği bitirmeyi planlıyorum.Gidişat öle gösteriyo:DYgs mat çalışmamı Fem in sayısal öğrencilere ayrılmış 27 sayılık bir seti var konuyu ordan çalışıp Birde körfezin 2009-2010 konu anlatımlı matematik kitabını aynı anda götürüyorum.Körfez mat ta her konu için yaklaşık 30 çözümlü sorusu var ve testlerini çözüyorum.Şİmdilik bu kadar öğrenmek istediklerinizi yazabilirsiniz.Konuylada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Bu kafayla giremezsin derken okulla veya okumakla alakası olmayan birisin sandım ama sen şimdiye kadar yanlışlarınn olmasına rağmen şimdiden sonra akıllanmışsın. Kırdıysam özür dilerim Kendini en iyi tanıyan kişi sensin. O yüzden başkalarının programına göre çalışma ama ben sana bir tavsiye vereyim. Dershane açılana kadar ygs konularını bitireyim de rahatlayayım falan deme sakın. Sen zaten sadece matematiği bitirmek istiyorsun galiba ve en doğrusu o. Mat-1 12 ekime kadar biter. Zaten 1 eylülde başlamışsın. Mat-1 konularını bol soru çözerek bitirirsen sene içindeki derslerden birine çalışman gerekmeyecek ve çok rahatlayacaksın. O yüzden başka derse bakmayıp mat-1'i bitir ve sene içinde rahatça diğerlerini de bitirp 25000'e girersin. Zor değil 25000'e girmek ama okul puanın çok kötüyse zor olabilir.

• düzenli çalışan biri bence rahat girer 25 bin okadar da büyütülecek bir derece degil ayrıca görende sınavda çok zor sorular soruluyor sanar dershanedeki deneme sınavlarından daha kolay sınavdaki sorular farkındaysanız hiçbir dershane soru tipi olarak ösym ayarında soru hazırlayamıyor bu hep dikkatimi çeker dershanelerin sınavlarınada girerdim ama ösym stili çok başka her seviyeden ögrenciye göre soru hazırlayabiliyorlar sen çalışmada bol bol soru çözmede bak konu eksiklerini tamamla gerisi gelir
  • Yorumlarınız gerçekten umut kaynağı oluyor teşekkür ederim.siz yorum yapdıkça çalışasım geliyor.9 sınıfı takdir le 10-11-12 full teşşekürle geçtim.okul puanın sorun olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Yorumlarınız gerçekten umut kaynağı oluyor teşekkür ederim.siz yorum yapdıkça çalışasım geliyor.9 sınıfı takdir le 10-11-12 full teşşekürle geçtim.okul puanın sorun olacağını zannetmiyorum.

Bu sene kaç geldi okul puanı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

tek kelimeyle zor,ama olabilir.200 bin olduğuna göre muhtemelen birçok eksiğin var konu olarak.hergün düzenli çalışırsan ve şansın yanında olup stresini kontrol edebilirsen yapabilirsin.ben lys 1 en az 70 yaparım diyordum çalışma ve denemelerime göre ama sınavda 60 yaptım böyle şeylerede hazırlıklı ol.bu aradailk hedefin dersanenin bütün kaynaklarını çözmek olsun

ben türkçeden 35
    sosyalden 24,25
    matematik 37,75
    fen bilimleri 28

lys 1 60

sonuç olarak işin çok zor ciddi bir çalışmaya geç diyorum kesinlikle,inş. hakkını alırsın.

dostum lys fenin çok iyi naptın fene nasıl çalıtın hangi kaynaklar kullandın ?

• Diploma puanı 78,23 iyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-x-3

quote:

tek kelimeyle zor,ama olabilir.200 bin olduğuna göre muhtemelen birçok eksiğin var konu olarak.hergün düzenli çalışırsan ve şansın yanında olup stresini kontrol edebilirsen yapabilirsin.ben lys 1 en az 70 yaparım diyordum çalışma ve denemelerime göre ama sınavda 60 yaptım böyle şeylerede hazırlıklı ol.bu aradailk hedefin dersanenin bütün kaynaklarını çözmek olsun

ben türkçeden 35
    sosyalden 24,25
    matematik 37,75
    fen bilimleri 28

lys 1 60

dostum lys fenin çok iyi naptın fene nasıl çalıtın hangi kaynaklar kullandın ?

Arkadaşa katılıyorum kaynakları söylersen söylersen bi zahmet

• bence en önemli konu sürekli çalışmaktır.ayrıca planlı programlı
    yani mesela bi derse sürekli çalışıp diğerini boşlamak olmaz.onun dışında 25 bin iyi bir sıralama ama neden olmasın?
    sadece şunu bilmeni istiyorum istersen yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 28 Eylül 2010; 10:45:45 >
  • quote:

Diploma puanı 78,23 iyimi?

Arkadaş AOBP'ni sormuş sanırım.
  • gelenbevili172hhc
    dostum gerçekten körfez biyolji o kadar iyi mi sadece konu anlatım onu kullansam yeterli olur mu ? biyo konu anlatım esen,körfez,fen bilimleri arasında kaldım onları öneriyolar birde benim ygs deki en büyük sorum zaman yetiştiremiyorum sosyalde nasıl hızlanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-x-3 -- 28 Eylül 2010; 13:23:12 >
  • AOBP-SAY 412.186
  • quote:

gelenbevili172hhc
    dostum gerçekten körfez biyolji o kadar iyi mi sadece konu anlatım onu kullansam yeterli olur mu ? biyo konu anlatım esen,körfez,fen bilimleri arasında kaldım onları öneriyolar birde benim ygs deki en büyük sorum zaman yetiştiremiyorum sosyalde nasıl hızlanabilirim

körfez ya da fen bilimlerini tavsiye ederim bunlardan biri ve dersaneye gidiyorsan dersanenin kaynağı yeterli olacaktır konu anlatımı için.
  • quote:

quote:

gelenbevili172hhc

körfez ya da fen bilimlerini tavsiye ederim bunlardan biri ve dersaneye gidiyorsan dersanenin kaynağı yeterli olacaktır konu anlatımı için.

dostum finale yazıldım mezun körfez mi fen bilimleri mi hangisi iyi sen körfzle hazırlanmıştın kaç netti biyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.