Şimdi Ara

2011 TELEFON TAVSİYELERİ TELEFONU KULLANAN KİŞİLER YAZSIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN SIFIR TELEFON ALMAK İSTİORUMM AMA KARARSIZIMM YARDIMCI OLACAK VE KULLANAN KİŞLER VARSA YORUMLARINIZI VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİORUM KISACA TARİFF EDEYİMM NASIL BİŞEYY İSTEDİĞİMİİ
    FİYAT MAX 550 TL OLACAK
    KAMERASI EN AZ 3.0 OLMALI BNM İÇİNN AMA FLASH I OLURSA ÖZELLİKLE İİİ OLUR
    WİFİ KESNLİKLE OLMALI
    AYRİYETTEN ANDROİD OLMASINI İSTİORUMM AMA BAŞKA SİSTEMLEERİN ÖNERİLERİNİDE ALABİLİRİM

BNM ARAŞTIRDIĞIM ŞEKİLDE EN İİSİ SONY ERİCSON HER AÇIDAN İİ X8 DÜŞÜNÜORUMM AMA FLASHI OLMAMASI KAMERADA BNİ AÇIKÇASI DÜŞÜNDÜRÜO KULLANAN ARKADAŞLARDAN YORUM ALABİLİRİMM X10 MİNİ HEM UFAK HEMDE ŞARZI AZ GİDİORRBO DAHA ÇOOK SIKINTI KISACASI BNLAR ÇERÇEVESİNDE ÖNERİLERİNİZ VARSA ACİL YANIT BEKLİORUMM BUNU ALIRSANN İİ OLUR DİYECEĞİNİZ TELEFON KULLANICILARII YORUMLARINIZI BEKLİORUMM ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMM...

• O fiyata alınabilicek en iyi android telefon SE x8 ve Galaxy Gio
  • bence motorola mb511 flipout u denemelisin gerci onun flas yok ama sen bilirsin =) (android 2.1 512 mb ram 512 mb rom + wifi +qwerty klavye + en onemlisi cok kucuk =)) )
  • evt banada se x8 gibi duruoo yaa x8 yada x10 mini olacak büyük ihtimalle çünkü samsungg istemiorumm dış görünüş olarak gerçektente ii teller yapsada sonyy kalitesinin yanından bile geçmior sağlamlık konusunda...
  • Klavyeli telefon almanı kesinlikle önermem. çok komik gelmiştir bana klavye haha nasıl bir saçmalıktır anlamadım.

550 tl falan demişsin. En uygun lg optimus p503 ve galaxy gio var
  • Gio ,p503 veya s7233 alabilirsin.
  • arkadaşlarr en iisi sony ericsonn x8 duruoo kameradan vazgeçecez artıkk ama diğerr yönleriyle dört dörtlükk kullananlar varsa yorummlarını paylaşırlarsa sevinirimmm
  • gio daha iyi bir tercih olur
  • X8 ana konusuna bak yorum icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.