Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
165.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkmenson

bi de şu araç ne eder ? kaça alınabilir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tertemiz-bi-arac-166024468/detay

En fazla 53. Çok temizse. Makyaj yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

bi de şu araç ne eder ? kaça alınabilir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tertemiz-bi-arac-166024468/detay

Araç temiz gibi,
    ekran da ekletilmiş,
    52-53 bin etmesi lazım.

• Selam arkadaşlar,

DH Forum'dan uzun süredir ayrı kalmıştım. Ailede kullanılmak üzere 2011 Model Avensis Elegant almamızla inceleme araştırma yaparken buraya denk geldim. Öncelikle ellerinize sağlık keyifle sayfalardır okuyorum, çok kıymetli bilgiler paylaşılmış.

Elimden geldiğince takip etmeye ve bilgi paylaşmaya çalışacağım.

Kazasız keyifli sürüşler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknncgl

Selam arkadaşlar,

DH Forum'dan uzun süredir ayrı kalmıştım. Ailede kullanılmak üzere 2011 Model Avensis Elegant almamızla inceleme araştırma yaparken buraya denk geldim. Öncelikle ellerinize sağlık keyifle sayfalardır okuyorum, çok kıymetli bilgiler paylaşılmış.

Elimden geldiğince takip etmeye ve bilgi paylaşmaya çalışacağım.

Kazasız keyifli sürüşler herkese

Hayırlı olsun.Umarız olumlu olumsuz özelliklerini konuya yazarsınız biz de ana konuya ekleriz.Türkiyenin en geniş en kapsamlı avensis konusunu oluşturmaya çalışıyoruz amaç: Bilgi paylaşmak

İyi forumlar,kazasız sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 12 Haziran 2014; 8:59:34 >

• Merhaba arkadaslar makyajli avensis kullananlara bir sorum olacakti. Makyajsiz kasada yol ve ruzgar sesinden cok sikayet ediliyordu bu durum makyajlida da devam ediyor mu acaba? Tesekkurler, iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

Merhaba arkadaslar makyajli avensis kullananlara bir sorum olacakti. Makyajsiz kasada yol ve ruzgar sesinden cok sikayet ediliyordu bu durum makyajlida da devam ediyor mu acaba? Tesekkurler, iyi forumlar.

kim şikayet ediyor çok merak ettim gerek toyota forum gerek dh hiç öyle şikayet olmadı biraz alışmanız gereken aracın süspansiyonları sert, kasislerde süspansiyon sesi duymanız olağan hızlı girerseniz de tak diye vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Merhaba arkadaslar makyajli avensis kullananlara bir sorum olacakti. Makyajsiz kasada yol ve ruzgar sesinden cok sikayet ediliyordu bu durum makyajlida da devam ediyor mu acaba? Tesekkurler, iyi forumlar.

kim şikayet ediyor çok merak ettim gerek toyota forum gerek dh hiç öyle şikayet olmadı biraz alışmanız gereken aracın süspansiyonları sert, kasislerde süspansiyon sesi duymanız olağan hızlı girerseniz de tak diye vuruyor

Süspansiyon sesi konusunda haklısınız. Daha önce 2004 model kullabdim şimdi 2013 model kullaniyorum. Rüzgar sesiyle ilgili bir sikayetim yok.

• İnceleme çok iyi elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

quote:

quote:

Süspansiyon sesi konusunda haklısınız. Daha önce 2004 model kullabdim şimdi 2013 model kullaniyorum. Rüzgar sesiyle ilgili bir sikayetim yok.

Sizce hangisi daha sessizdir golf 7 mi avensis mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizce hangisi daha sessizdir golf 7 mi avensis mi?

golfe binmedim ama avensis d sınıfı golf c sınıfı artık farkı hesap edin.

• Bakiyasar B kullanıcısına yanıt
    Golf kullanmadim ama zaten kıyaslamak yanlış olur 2 araci. Birisi c sinifi hatchback birisi d sınıfı sedan. Bence gidip bir test edin 2 aracida. Denemesi bedava

• Oncelikle herkese gunaydin.
    Dun Bursa Akkoyunlu Plazada Yeni 2014 avensisi test ettim.2013 kasaya gore yeni jantlar eklenmis araca ve cokda guzel olmus.

Test surusunden once Yeni Skoda Superb'yi test ettim.120 km ye gelir gelmez ruzgar sesini almaya basladi.DSG 1.6 TDI olmasindan dolayi cok keyifli bir surusu var orasi ayri tabiki.ancak aralarinda 20 bin TL Fark var.

Sonra Toyotada esimle araci inceleyip test surusu yaptik 140 km ye ciktigimda eh iste bir miktar ruzgar sesi almaya basladi zaten almayan arac olmaz bu fizik kuralidir zaten.

Kararimiz Avensis yonunde oldu. on-arka park sensoru hediyeli sekilde alicam.

Skoda superb ile arasindaki 20 bin tl yi 6 yilda amorti ettigini hesaplayinca mantikli bir karar verdigimi dusunuyorum.

Sadece see sistemi zayif geldi kulagima onun uzerinde oynama yapmayi dusunuyorum o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

Oncelikle herkese gunaydin.
    Dun Bursa Akkoyunlu Plazada Yeni 2014 avensisi test ettim.2013 kasaya gore yeni jantlar eklenmis araca ve cokda guzel olmus.

Test surusunden once Yeni Skoda Superb'yi test ettim.120 km ye gelir gelmez ruzgar sesini almaya basladi.DSG 1.6 TDI olmasindan dolayi cok keyifli bir surusu var orasi ayri tabiki.ancak aralarinda 20 bin TL Fark var.

Sonra Toyotada esimle araci inceleyip test surusu yaptik 140 km ye ciktigimda eh iste bir miktar ruzgar sesi almaya basladi zaten almayan arac olmaz bu fizik kuralidir zaten.

Skoda superb ile arasindaki 20 bin tl yi 6 yilda amorti ettigini hesaplayinca mantikli bir karar verdigimi dusunuyorum.

Sadece see sistemi zayif geldi kulagima onun uzerinde oynama yapmayi dusunuyorum o kadar.

Hayırlı olsun. Ne kadara anlaştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Oncelikle herkese gunaydin.

Hayırlı olsun. Ne kadara anlaştınız?

ön arka park sensörü + ön ve arka lastik için yağmur paçalıkları + dört kapı için gövde renginde kapı çıtaları dahil 75000 tl olarak anlaştık.

şu an kendi aracımı fiyatlandırma aşaması kaldı.ya kendim satıcam yada iyi fiyat verirlerse takasta kullanıcam.

önümüzdeki hafta netleşicek herşey hayırlısı olur inşallah.

forumu biraz canlandırmamız gerekiyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 14 Haziran 2014; 12:31:35 >

• Araba çok iyi. Hemen lpg takın.

• Avensislerde sıkışmayı engelleme özelliği olan elektrikli camlar varmı yokmu acaba?
  • quote:

Avensislerde sıkışmayı engelleme özelliği olan elektrikli camlar varmı yokmu acaba?

Var hocam.

• Selam arkadaşlar bugün ilanları gezerken bu araca rastladım daha önce hiç toyota sahibi olmadım bmw bakıyordum ama şuan kafama göre bir araç bulamadım.
    Avensisler hep ilgimi çekmiştir ilandaki araca bakmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim tavsiye edecebileceğiniz şeyler ve fiyat nasıl sizce kaça kadar alınabilir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-acill-satilik-1.6-elegant-full-plusfull-166432258/detay/
  • quote:

quote:

Avensislerde sıkışmayı engelleme özelliği olan elektrikli camlar varmı yokmu acaba?

Var hocam.

bahaman hocam eminmisiniz bu özelliğin olduğuna?

var demişsiniz ama kataloglarda ben bu özelliğin yazdığını göremedim.

bu benim için çok önemli.

ufak çocuğumuz var geçen gün amasyada belki hatırlarsanız Reault Megane 2 de bir baba çocuğunu araç çalışırken tek başına bırakıp

markete giriyor ve çocuk camlarla oynarken boynunu cam arasında sıkıştırıp boğularak öldü malesef.

avensise yönelmemdeki en büyük sebeplerden biride üst düzey güvenlik ve euroncap'ten almış olduğu çocuk koruma puanı.

• quote:

quote:

quote:

Var hocam.

bahaman hocam eminmisiniz bu özelliğin olduğuna?

var demişsiniz ama kataloglarda ben bu özelliğin yazdığını göremedim.

bu benim için çok önemli.

ufak çocuğumuz var geçen gün amasyada belki hatırlarsanız Reault Megane 2 de bir baba çocuğunu araç çalışırken tek başına bırakıp

markete giriyor ve çocuk camlarla oynarken boynunu cam arasında sıkıştırıp boğularak öldü malesef.

avensise yönelmemdeki en büyük sebeplerden biride üst düzey güvenlik ve euroncap'ten almış olduğu çocuk koruma puanı.

Hocam birebir denedim, geçen gün camı kaldırmayı denedim arkadaşım eli camin ustundeydi cam otomatik aşağı indi biraz yukari kalkip. Sizin için bir daha denerim ilk firsatta. Kazara keşfettim. Bayide deneyin hocam katalokta yazmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.