< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bundan alayım madem. Ankara baş bayisi Saka oto’ya sormuştum, bundan (yeni tarihli) yoktu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir. burada olamadığım zamanlarda birisi geri geri bana tıkladı tampon bagaj ve arka tampon demiri değişti. 1 hafta önce de servis önüme çıktı ona tıkladım şükür pasta ile geçecek şekilde. araci şehir içi daha aktif kullanıyorum şükür bakımdan bakıma devam ediyoruz 155 bin km oldu. Bu arada yine yolcu tavan tutamağı kırıldı tamir edilmiyor 900 tl civarı servisten alacağım 1 ayda geliyormuş. öyle işte, sizler nasılsınız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 21 Eylül 2024; 19:16:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakizmr -- 22 Eylül 2024; 1:10:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
abi selamlar. geçmiş olsun ya Allah korusun. bende hayatımda kaza yapmamış biriyim.1 senede 2 kaza :) değiştiremedim ev aldım . bu yakıt bu sorunsuzluk dede olana kadar avensis kullandıracak gibi. |