< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (236. sayfa)
-
-
Mrb dostlar, 2013 Avensis, içi krem dışı beyaz araç için koltuk kılıfı soruyor kardeşim. Ben de siz değerli arkadaşlara sorayım dedim. Link paylaşarak f/p tavsiye edeceğiniz kılıf var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 14 Kasım 2023; 21:42:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cvp yazan yok kaç gündür, konu pasif Demekki
-
Eyvallah sağol kardeş. Evet airbag açılmama riski var. Atlet kılıf almasını önerdim ben de.
https://www.batkan.com/product/bod-toyota-avensis-koruyucu-kilif-2009-2015?renk=bej
-
Fiyat yazmıyor ama
https://otoaksesuarci.com/collection/Avensis2009%E2%80%932016
Ben bu tiplerden kullanıyorum. Koruyucu kılıf olanlardan. Gerçekten harika ürünler kaliteli. Yerleri Aydında yakındaysanız direk oradan gidip montajını da yaptırabilirsiniz.
-
BOD koruyucu kullanıyorum
BOD TOYOTA AVENSIS 2009 SONRASI KOLTUK KORUYUCU
Link açılmıyor hocam, açılan bir kink verebilir misin?
Teşekkürler
yıl 2024 hala kullanıyorum çok şükür taş gibi maşallah 150 bin km oldu bakımdan bakıma devam. salıncak kolalrını değiştim 6 ay önce işçilik dahil 500 lira vermiştim.
-
Allah taş değdirmesin,
-
Kredi kartının dibini sıyırmışsın,
depo full
Geçenlerde zam gelmeden yarım depo vardı biraz üzerine takviye yaptım.Yakıtta kredi kartını hiç kullanmam banka kartı ile alırım.😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba, araç 2011 model 1.6
Bu aracın 120bin bakımda standart bakım dışında neleri değişmesi gerekiyor. yakın zamanda yaptıran oldu mu? Tahmini ne kadar tutuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toyota'nın ölümsüz araçlarından denilebilir. Eniştem halâ kullanıyor. Km'si 200 bini geçti, zaten bu motor için birşey değil. Araç 14 yaşında ve yıpranması dışında sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç değişmediyse 120 bin km de ilk defa,
iridyum buji değişebilir.
fren yağı 2-3 yıldır hiç değişmediyse, değişebilir.
İlk dolum yağı olduğu için 10 yıldır Mobil 1™advanced 0W-20 kullanıyordum, artık bulunmuyor, (2018-2022 bulunuyor)
muadil ne kullanılabilir,
toyota Japon ne kullanıyor aceba,
Mobil 1™ ESP x2 / 0W-20 uygun olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X