Şimdi Ara

2011 Volvo c30 d2 yi satıp, Peugeot 508 sw almak sizce mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cooler

quote:

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Sıfır aldığım ve 1,5 yıldır kullandığım volvo c30 dizel aracım, çocuktan sonra yetmez oldu. Aklımda da peugeot 508 sw 1.6 dizel otomatik var. Sizce mantıklı bir seçim olur mu? Tasarım, fonksiyonellik ve kalite olarak göze hoş geliyor ama işin gerçeği öylemidir? 2.el uyguna bulabilirim diye düşünüyorum.

Benim arkadaşımda var,gerçekten çok büyük ve donanımlı bir araç.
    Böyle bir araç arıyorsanız biçilmiş kaftan.
    Yalnzı arkadaşın çinde Bmw uktesi kaldı,m sport plus paket için kaporayı da yatırmıştı,son anda vazgeçti.
    Şimdi Bmw alacam diye arabayı satışa çıkardı.Kazası,boyası olmayan bir araba.
    Fiyatını bilemem ama linkini vereyim,bir bakın isterseniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boya-hata-yok-sadece-17500km.tam-full-eksiksiz-donanim-2012model-75980060/detay

Evet bu ilana baktım yalnız istenilen fiyatlar bana çok abartı geliyor. Malum sitedeki araçların geneline bu fiyatlar isteniyor. Buna karşın bu aracın sıfırı için İstanbul'dan 72.000- Eskişehir'den 70.000 teklif aldım. Bu fiyatlar varken 2.eller o fiyatlara gitmez.

Bende bunu anlamiorum kendi aracinizi satmaya gelince 50000 edecek araca 58000 fiyat istiyorsunuz. Herkes cok fazla diyor aldirmiyorsunuz ama olay arac almaya gelince yok 2. Eller cok fazlAymis yok sifiri su kadarmis muhabbeti yapiyorsunuz. Bence bu ulkede herkes cikarci ve ikiyuzlu bu siyasettede boyle ticarettede bu yuzden kimsenin hicbiseyden sikayet etmeye hakki yok diye dusunuorum

Ben kendi aracımın şu an 50.000-52.000 gibi edeceğini biliyorum ve arayanlara o esnekliği gösteriyorum zaten ki 64.000'e aldığım bir araçtı. İşin uyanıklığında değilim dediğinizin aksine. Yalnız siz şu 508 le ilgili ilanları arayın isterseniz. Hepsi çok katılar ve taviz vermiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

quote:

Bu 508lerin otomatik vitesleri nasıldır?

ben hiç beğenmiyorum bu aracın otomatik vitesini. lütfen 508 sahipleri bana kızmasın 5-6bin kilometre bu aracın 1.6 dizel otomatik sedan versiyonunu kullandım şehir dışı şanzımandan ötürü bir sıkıntı yaşamadım ama şehir içinde şanzıman devamlı saçmalıyordu. gereksiz yere vites büyültmesi ya da küçültmesi, vitesi atması gerekirken atmaması ister istemez sizi şehir içinde aracı manuel olarak kullanmaya zorluyor. en büyük sıkıntıyı ise yokuş çıkarken yaşıyorsunuz gereksiz yere vites vites büyüttüğü için yokuşun ortasında durup kaldığımı sonradan 1.vitese alıp tekrar hareket ettiğimi bilirim.

Araç için yorumlarıma gelince gerçekten çok güzel bir araç, malzeme kalitesi iyi, donanımı başarılı motor sesi almıyor içeri tek kötü yanı yukarda yazdığım gibi şanzıman ve performansı törpülemesi.

Bahsettiğiniz nokta belki tek eksi yanı olabilir. Bu sene eşime a3 almadan önce 308 dizel otomatik vardı. Onda da aynı şanzıman var, Yalnız testten sonra benim gördüğüm geçişler daha yumuşatılıp, hızlandırılmış. Eski araç daha çok silkeliyordu. Birde bu şanzımanlar alışkanlık gerektiriyor. Huyundan anlarsanız gayet konforlu sürüş elde edebiliyorsunuz. Benim gözlemlediğim motor kasayı da gayet iyi götürüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Sıfır aldığım ve 1,5 yıldır kullandığım volvo c30 dizel aracım, çocuktan sonra yetmez oldu. Aklımda da peugeot 508 sw 1.6 dizel otomatik var. Sizce mantıklı bir seçim olur mu? Tasarım, fonksiyonellik ve kalite olarak göze hoş geliyor ama işin gerçeği öylemidir? 2.el uyguna bulabilirim diye düşünüyorum.

Benim arkadaşımda var,gerçekten çok büyük ve donanımlı bir araç.
    Böyle bir araç arıyorsanız biçilmiş kaftan.
    Yalnzı arkadaşın çinde Bmw uktesi kaldı,m sport plus paket için kaporayı da yatırmıştı,son anda vazgeçti.
    Şimdi Bmw alacam diye arabayı satışa çıkardı.Kazası,boyası olmayan bir araba.
    Fiyatını bilemem ama linkini vereyim,bir bakın isterseniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boya-hata-yok-sadece-17500km.tam-full-eksiksiz-donanim-2012model-75980060/detay

Evet bu ilana baktım yalnız istenilen fiyatlar bana çok abartı geliyor. Malum sitedeki araçların geneline bu fiyatlar isteniyor. Buna karşın bu aracın sıfırı için İstanbul'dan 72.000- Eskişehir'den 70.000 teklif aldım. Bu fiyatlar varken 2.eller o fiyatlara gitmez.

Alarm (fabrikasyondur ve 2 adet tam fonsiyon orijinal kontak anahtarı ile) (opsiyon)
    4 Bölgeli tam otomatik Klima (opsiyon.)
    Sedefli Beyaz boya (opsiyon.)
    Ön ve arka Gündüz Led li Farlar (opsiyon.)
    Navigasyon Türkiye haritalı güncel… (opsiyon.)
    Akıllı ışık sistemli hareketli Bi-Xenon Farlar + far yıkama (opsiyon.)
    Head up Ekran (opsiyon.)
    Orjinal boyutta 4 adet vakumlu kışlık lastik(1.250TL.) + ZİEBART Cam filmi(850 TL.) mevcut

Şimdi arkadaşım extra diye bunları yazmış,ama tabi sıfırı nedir inanın hiç bilmiyorum.
    Ben sorduğumda ciddi alıcıya iyi indirim yaparım da demişti.
    Tabi en doğrusu alıcıyla satıcının konuşması.

• up
  • quote:

up

Konuyu tekrar hortlatıyorum ama acaba yine değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. 508 sw lar 2. Elde şu an 60 civarlarında. Gerçi sıfırlarda düşmüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • station wagon clio 4 ya geldi yada gelmek üzere hocam otomabil dergilerinin birinde incelemesi vardı. Hoş duruyor. Aklınızda bulunsun.
  • Mantıklı.

Büyük, geniş, kaliteli, az yakıyor. Ayrıca sınıfındaki diğer modellerden daha güncel.
  • Dün galerilerin birinde 15.000 km de emsalsiz kazasız diye satılan bir araç vardı ona baktım. Ön çamurlukta renk farkı görünüyordu çizikten dolayı lokal boya var dediler. Sürücü kapısının kapanmış halinde bi bombelenme vardı. Altı üstü tam oturuyor ama ortaya doğru ayrık duruyor. Galerici ilk hatası yok dedi sonrada araç arkadaşımındı, arada kemer tokasını sıkıştırıp kapıyı kapatınca yamulmuş dedi. Bu ikinci ellere de nasıl güvenilecek bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.