Şimdi Ara

2011 vw jetta hiç bukadar canlı gördünüzmü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
19.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • plastik kalitesi onceki ile aynı sanki. iç dizaynda eski versiyon gibi devam etmiş iç kısımda yeni bir kan yok gibi. Dıştan arka taraf direk A4 ten alınmış ön taraf yeni passattan. Yani Jettada her şey eskisi gibi Passat yavrusu olarak devam ediyor.
  • ben gayet beğendim, sınıfındaki diğer araçlarla da kıyasladığımda sınıfının en iyi tasarımı bence. eleştiriyoruz ama

-astra sedan
    -focus sedan
    -fluence
    -octavia

bunlardan hangisi daha iyi ?
    içi olsun dışı olsun bu yeni Jetta' dan bence hiçbirisi baktığımızda daha iyi değil. mazda 3 de iyi değil (bence).

tabi bizim pazarda fiyatları ne olacak o da önemli ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 15 Eylül 2010; 21:27:20 >
  • doğuş oto 60.000 den kakalar millete.peder emekli olsun 3 sene sonra cetta lırız :))

lastik yanakları biraz fazla mı incelmiş ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

ben gayet beğendim, sınıfındaki diğer araçlarla da kıyasladığımda sınıfının en iyi tasarımı bence. eleştiriyoruz ama

-astra sedan
    -focus sedan
    -fluence
    -octavia

bunlardan hangisi daha iyi ?
    içi olsun dışı olsun bu yeni Jetta' dan bence hiçbirisi baktığımızda daha iyi değil. tabi bizim pazarda fiyatları ne olacak o da önemli ...

yok abisi kaka bu mıllet fluence ı bıle begenıyor bu arabaya dil uzatıyor.. ne ıle kıyaslıyorsunuz birde sınıfının dıger Araclarına bakın.
  • Allah belanızı versin. ön konsol yine aynı! Ulan bu kadarınada PES dıyorum...

Bu beyinsizler makyajlamayı kasa değişimi olarak algılıyor heralde....

Yeni kasaya bak hizaya gel
  • İç tasarımda yeni birşey yok piyasadaki diğer vw göre.
    Dış tasarımını hele hele o ön ızgarasını görünce zaten soğudum bu araçtan.
  • gayet güzel,ama almam
  • boşuna heveslenmeyin doğuş yine buna iyi bir fiyat çeker bizde sadece bakmakla yetiniriz....
  • son foto çok hoş ben alırım
  • arka tasarımı hoş olmamış umarım fiyatı hoş olur...
  • aracın ön kısmı siroccoyu mu andırıyor bana mı öyle geldi ? Eğer öyleyse demektirki yeni vw'leri sirocco formatında göreceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarxs

boşuna heveslenmeyin doğuş yine buna iyi bir fiyat çeker bizde sadece bakmakla yetiniriz....

Katılıyorum. Doğuş otomotiv yüksek fahiş fiyatla piyasaya sürer.

<Bu ileti DH Premium ile atılmıştır.>
  • Hem tasarım kötü hemde fiyatı 50 binden aşağı olmaz bizde. Bunun yerine gidin, Honda civic yada Mazda alın çok daha iyi.
  • Arkası çok kötü . İçi güzel.
  • Aracta sanırım park lambaları yok? yada kontrollerini klasik yerinden baska bir yere taşıdılar..

2011 vw jetta hiç bukadar canlı gördünüzmü?
  • jetta ford focus sedan ,reno fluence/megane2 sedan, golf gibi tutan bir araba değil muhtemelen buda tutmayacak golf 38'den başladığı düşünürsek bununda 35-36 gibi başlangıç fiyatı olacaktır. yeni c4, yeni ford focus,yeni hyundai elentra 2011'de geliyor,işler biraz kızışacak gibi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Aracta sanırım park lambaları yok? yada kontrollerini klasik yerinden baska bir yere taşıdılar..

2011 vw jetta hiç bukadar canlı gördünüzmü?

Amerikan versiyon oldugu icin sanirim. Amrika`da esimin VW beetle i var onunda kumandasi ayni sekilde. Park yok direk kisa far var. Park lambasi bir cok aracta yok onun yerine yandan gozucek sekilde sari lambalar var. Onlarda genelde direk fara bagli.

Otomatik klima konusu da Amerikan versiyon olmasindan kaynakli. Sanirim pek onemli bir donanim olarak gorulmuyor otm klima. Eskil Jetta da opsiyon olarak bile alinamiyor Amerika da otm klima.

• Jettadan çok polo classic olmalıymış bunun modeli.Ön tarafının polodan hiç farkı yok.
  • jetta ile tasarımda geriye dönüş başlamış oldu,bu sade model ancak marka hatrına alınır.
  • 1.6 benzinli baz modeli 60 000 tl den aşağı satmaz doğuş oto tip olarak ta eskisinden iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.