Evet oyle. Neden sordunuz ben bir gariplik farkedemedim.
İlk baktığımda kalorifer-klima havalandırma yönlendirmesi gibi gelmişti...
Arkası yerden çok yüksek sanki ve bu yükseklik arabayı orantısız gösteriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
quote:
Orijinalden alıntı: berk984
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Bu sunroof kumandası, değil mi?
Evet oyle. Neden sordunuz ben bir gariplik farkedemedim.
İlk baktığımda kalorifer-klima havalandırma yönlendirmesi gibi gelmişti...
Yok sunroof kumandasi. o aracin icine hava giriyor gibi bir isaret var ondan karisti herhalde. Kalin noktadan sonra sunroofu acamaya devam ederseniz aracin icinde kuvvetli hava akisi olacagini belirtiyor. Kalin noktaya kadar acarsaniz icerisi konforlu oluyor. Yani az hava akisi ve sessiz.
quote:
Orijinalden alıntı: nizam1292
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
320 nin rakibi geldi.
pardon???
bu lafın üstüne 3 serisi sahibi olsaydım camdan atlardım
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
quote:
Orijinalden alıntı: nizam1292
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
320 nin rakibi geldi.
pardon???
Öyle demeyin,TSİ Jetta 97 oktan yakıtla 320'yi tokatlıyor.
evet ben de atlardım.
3.20 ve jetta!!!
ön taraf fena görünmüyor fakat arkası hüsran!
Fiyat konusunda ben de katılıyorum, golf fiyatının dolaylarında olacağına.
Yoksa passat alınır jetta değil.
Yan aynaları kontrol eden buton yanlış yerde olmuş.Acaba o pozisyonda ayarlamak zor olmayacak mı?Benim aracımdaki buton konumu gayet iyi halbuki,niye değiştirdiler acaba?
Yan aynaları kontrol eden buton yanlış yerde olmuş.Acaba o pozisyonda ayarlamak zor olmayacak mı?Benim aracımdaki buton konumu gayet iyi halbuki,niye değiştirdiler acaba?
caddy'de de öyle. belli ki ona özenmişler.
quote:
Orijinalden alıntı: st0nejhen
Bence en sondaki resim daha güzel :D daha çok ilgimi çekiyor :) bizde yeni passat'ı bekliyoruz inş umduğumuz gibi olur
benimde :)
bir gün jettaya sahip olabilirim ama ona zor
Ic tasarimi cok klasik duruyor...Boradan beri kumandalar ayni yerde , klima difizorleri ayni neredeyse...Ortaya bir ekran koymuslar...OPda buyuk olasilikla opsiyondur...Ne bu ya...Insan ucak kokpiti gibi yapar sunu...Yeni Focusa bi baksinlar ders alsinlar...Sanki yasli amca arabasi gibi duruyor..
aksıne bende sadelıkten yanayım focusun kokpıtı bana gore ıgrenc... premıum markalarada dıkkat edın sadelık vardır kokpitte.. gırıntıler cıkıntılar karmasık tuslar yoktur... kımı sadelıgı sever kımı karışıklılıgı
quote:
Orijinalden alıntı: D-Assault
Ic tasarimi cok klasik duruyor...Boradan beri kumandalar ayni yerde , klima difizorleri ayni neredeyse...Ortaya bir ekran koymuslar...OPda buyuk olasilikla opsiyondur...Ne bu ya...Insan ucak kokpiti gibi yapar sunu...Yeni Focusa bi baksinlar ders alsinlar...Sanki yasli amca arabasi gibi duruyor..
Babama mercedes C düşünüyorduk şimdilik dondurduk gelmesini bekliyoruz.
VW POLO ya 42.000 TL veren Ülkemin Güzel insanları(yanlış anlamda söylemiyorum,İstiyen Herkes istediğini istediği fiyattan alır)
VW Jetta ya FULL ıvır zıvır donanımları ile birlikte 70.000 belki 75.000 tl vermekten çekinmeyecektir
VW nedir neden bu ülkeye gelince Altın semerli Eşek muamelesi yapılıyor ilginçtir.
Öyle demeyin,TSİ Jetta 97 oktan yakıtla 320'yi tokatlıyor.
320 yi katletmemiş miydi bu araç, rakip denir mi hiç
Bu arada küçük bir bilgi . vw bayisinde çalışan arkadaşım jetta nın kasım ayında ülkemizde satıacagını söyledi .
quote:
Orijinalden alıntı: volkana34 benimde :)
O zaman gözün doysun hocam Buyrun:
Yahu bu kadar da olmaz, önceden sadece Audilerin hepsi birbirinin aynısı idi. Şimdi VW=Audi oldu. arkasa önü,içi heryeri aynı. Kişiliksiz,ruhsuz arabalar.
Türkiye'de 50.000 TL den başlar bu. 1,6 102 lik motor da kalktı. 50.000 den bir kuruş aşağıya olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
quote:
Bu tanıtımın aynısı bizim ülkemizde olsun ve bende o tanıtımda olayım Jettaya karşı olan sempatim doruklara ulaşır.
quote:
Orijinalden alıntı: fottili
Bu tanıtımın aynısı bizim ülkemizde olsun ve bende o tanıtımda olayım Jettaya karşı olan sempatim doruklara ulaşır.
doruk derken?
quote:
Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64
quote:
2.resimde kadının neresi gözüküyoohhşş dedirtir insana