Şimdi Ara

2011 VW Touareg vs 2011 Porsche cayanne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

almak ıcın sorulmuyor sanırım cayenne'ın fıyatı bıle arastırılmamıs klasık vw bır aracın kendı ustundekı bır marka ıle karsılastırılma cabaları....

Yok hocam araştırma değil bulamadım Porsche'nin sitesine girdim araştırdım bulamadım.

Merak ediyorum hangisi alınabilir diye. Ben çok anlamıyorum size sordum arkadaşlar. Bi yerden yere vurmadığınız kaldı.

Seneye kısmetse alacağım. Antalyada bir dairem var. Onu satıp şimdiki borçlarımı kapatacağım. Borçlar kapanıncada seneye kredi çekip almayı düşünüyorum. Ama çok bilgim yok

Yani ön araştırma gibi bişey yapıyorum. Sizdende yardım istiyorum işte.

Yanlış anlamayın ama seneye demişsiniz bence erken bir konu olmuş
    Bu arada antalyada daireler porsche ile rekabet etmesi zor, edecek kadar iyi ise satmayın ama düşük değerli bir gayrimenkul ise satın kurtulun bundan sonraki 10 senelik süreçte getirisi olmaz.
    Porsche sitesine girdiğiniz gibi iletişim adreslerini alın ve ziyaret edin bütün bu kıyaslamalar o atmosfer ile son bulacak yalnız kesin kararınızdan bin belki daha fazla kere düşünün.Porsche bir yatırım aracı değildir.

• Cayenne gözümde 1 adım önde..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Cayenne gözümde 1 adım önde..........

Benim gözümde 30 adım önde..Toureg nedir ya X6 'yı silip atarım Cayenne için..
  • aHH aHH nerde o 2009 modeldeki aslan gbi geniş kasa CAYENNE yenisi çok tipsiz olmuş şahsen ben beğenmedim yeni touaregde golf'e benzettim ama yine touareg'e çekiyor biraz ayağım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.