Şimdi Ara

2011 VW Touareg vs 2011 Porsche cayanne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen touareg 2011 3.0D , Porsche Cayanne 2011 diesel 3.0D

Hangi seçimi yapardınız ?

VW Toaureg bana daha cazip geliyor 76.900 Euro'dan başlayan fiyatlarla diyor kendi sınıfındaki araçlara göre ucuz Porcshe'ninkini bilmiyorum

Her iki arabanında tork , beygir , yakıt tüketimi aynı. Yani performans olarak aynı araçlar resmen

Ama hangisi tercih edilmeli?

2011 Touareghttp://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/touareg/fiyat

• Cayanne değil kardeşim, madem araç kıyaslıcaksın, adını öğren . Cayenne
  • opsiyonları ekleyince pek de uygun olmuyor porsheye baya yaklaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusssss

opsiyonları ekleyince pek de uygun olmuyor porsheye baya yaklaşıyor
    almak ıcın sorulmuyor sanırım cayenne'ın fıyatı bıle arastırılmamıs klasık vw bır aracın kendı ustundekı bır marka ıle karsılastırılma cabaları....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

almak ıcın sorulmuyor sanırım cayenne'ın fıyatı bıle arastırılmamıs klasık vw bır aracın kendı ustundekı bır marka ıle karsılastırılma cabaları....

Alıntıları Göster
    Polo al ne gerek var Touareg e Cayenne ye hepsi aynı şirket ürünü zaten.
  • quote:

Yok hocam araştırma değil bulamadım Porsche'nin sitesine girdim araştırdım bulamadım.

Merak ediyorum hangisi alınabilir diye. Ben çok anlamıyorum size sordum arkadaşlar. Bi yerden yere vurmadığınız kaldı.

Seneye kısmetse alacağım. Antalyada bir dairem var. Onu satıp şimdiki borçlarımı kapatacağım. Borçlar kapanıncada seneye kredi çekip almayı düşünüyorum. Ama çok bilgim yok

Yani ön araştırma gibi bişey yapıyorum. Sizdende yardım istiyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

quote:

Yok hocam araştırma değil bulamadım Porsche'nin sitesine girdim araştırdım bulamadım.

Merak ediyorum hangisi alınabilir diye. Ben çok anlamıyorum size sordum arkadaşlar. Bi yerden yere vurmadığınız kaldı.

Seneye kısmetse alacağım. Antalyada bir dairem var. Onu satıp şimdiki borçlarımı kapatacağım. Borçlar kapanıncada seneye kredi çekip almayı düşünüyorum. Ama çok bilgim yok

Alıntıları Göster
    Sana kalmış tabiki ama belirtmek isterim.Kredi borcuna girilip binilecek araba değil bunlar.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Off şu forumdaki adamlar gitgide sapıtmaya başladı. Herkeste bir laf sokma, konuların saptırılması cidden ya yaş seviyesinin çok düşük olduğunu gösteriyor ya da zeka seviyesinin.

Konuya dönersek, aradaki fiyat farkı gayet önemli. Dolu sayılabilecek bir Touareg yaklaşık €90.000 ya çıkıyor. Cayenne ise €120.000 civarında. 60 milyarlık fark sadece maka imajı yüksek diye Porsche ye vermek bence pek mantıklı değil. Ben alcak olsam Touareg alırım. Ki bence Touareg, X6dan sonra tasarımı en beğendiğim SUV.

• quote:

quote:

anladım hocam,

laf sokma cabası falan degıl burda o kadar gereksız yere soru soruluyor ve ınsanları denemek ıcın konu acılıyor ve yanlıs bılgılendırme yapılıyor kı ıster ıstemez onyargı ıle yaklasılıyor kusura bakmayın...

yeni touareg'i ıncelemedım ama genel kanı cok ıyı bır ıs cıkarıldıgı konusunda dıstan gordugum kadarıylada oldukca hoş bır arac olmus ve baz fıyatı dedıgımız baslangıc fıyatı bu arac ve sınıfı ıcın oldukca ıyı dıyebılırız ancak bazı arkadasların belırttıgı gıbı opsıyon seceneklerıyle fıyatı oldukca yukselen bır araç ve bu tarz araclar alıncada bazı opsıyonlar cok ekstra gozuksede ınsan aracında bulundurmayı ıstıyor mesela ben su an b sınıfı bır arac kullanıyorum ve baz donanım bana yeterlı ama onumuzdeki bır sene ıcınde bır aksılık olmazsa yeni bır arac bakıyorum ve daha ust bır seyler ve nerdeyse tum opsıyonlar gereklıymıs gıbı gelıyor veya olmasını ıstıyorsunuz durum boyle olunca fıyat artıyor bunuda hesaba katmak lazım....
    cayenne gelınce eger makyajlanmıs halıyle gorunum olarak cok daha harika bır hava kazandı ıc tasarım ve kalıte olarak dıyecek bır sey yok hatta o sınfılara bakınca referans noktası olarak aldıgım zaman dıger araclar hayal kırıklıgı yaratabılıyor ıkısıde 3.0 dızel olarak bakıyorsunuz yanılmıyorsam genel olarak bakıldıgında tabıkı cayenne denılebılıyor ancak fıyat ıtıbarıyle aradakı farka touareg tercıh edılebılır bunun yanında yurutme masraflarıda daha uygun olacagınıda hesaba katmak lazım benden tavsıye bu tarz araclar hemen alalım demek ıle alınacak araclar degıl tabıkı maddı durumun boyutuylada alakalı ıkısınıde ınceleme opsıyon ve buna benzer krıterlerın eklenıp son seklıyle bakmanızı tavsıye ederım bu sekılde daha cok aklınıza yatabılır ıkısı arasında kalan bırde Q7 var sanırım dusunmuyorsunuz ancak onuda ıncelemenızı tavsıye ederım....
    tabıkı ısın fınansman boyutuda var tamamını kredı cekmeyecegınızı dusunuyorum ama su sekılde hesaplarsak cayenne ıle touareg arasında nerdeyse 60 bın tl cıvarı fark olacak belkı bıraz daha fazla ve bu kısmın sıze getırecegı fazı yuku 3 yılda 20 bın tl cıvarı veya ustu olacak yanı aradakı fark ıcın bıde ekstradan kredı fazı yukunuzde artmıs olacak bunuda goz onunde bulundurun derim.....

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

ne kadar gereksiz bir yorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

ne kadar gereksiz bir yorum..

Alıntıları Göster
    yuh ya Toureg nerdeeee Cayenne nerdeeeee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

"marka imajı" ve "prestij" hariç, gayet birbirlerine rakip olabilecek, karşılaştırılabilecek araçlar?

Aynı motor
    Aynı şasi
    Aynı vites
    Aynı gösterge grubu (Cayenne'deki çok az daha revize edilmiş)
    Aynı navigasyon
    Aynı koltuk ayar düğmeleri

kullanıyorlar, 4x4 sistemleri farklı olabilir.. Ama boyut olarakda yaklaşık aynılar, niye karşılaştırmayalım? şimdi mekana girerken Porsche'nin havası farklı oluyor başkaaannnn tarzı bir yorum gelecekse verecek bir cevabım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

"marka imajı" ve "prestij" hariç, gayet birbirlerine rakip olabilecek, karşılaştırılabilecek araçlar?

Aynı motor
    Aynı şasi
    Aynı vites
    Aynı navigasyon

kullanıyorlar, 4x4 sistemleri farklı olabilir.. Ama boyut olarakda yaklaşık aynılar, niye karşılaştırmayalım? şimdi mekana girerken Porsche'nin havası farklı oluyor başkaaannnn tarzı bir yorum gelecekse verecek bir cevabım yok.

Sanırım görme engellisiniz.
    :-)
    Volkswagen ile Audi karşılaştırması yapan duymuştum ama Volkswagen ile Porsche karşılaştırması yapan görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunlu

quote:

Aynı motor
    Aynı şasi
    Aynı vites
    Aynı navigasyon

Sanırım görme engellisiniz.
    :-)
    Volkswagen ile Audi karşılaştırması yapan duymuştum ama Volkswagen ile Porsche karşılaştırması yapan görmedim.

Alıntıları Göster
    O rezalet ötesi down sendromlu bir çocuğun elinden çıkmış stop tasarımı olmasaydı Cayenne derdim ama, genel olarak tasarım konusunda Touareg çoook daha iyi. Gerisi zaten aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dijital Binali

O rezalet ötesi down sendromlu bir çocuğun elinden çıkmış stop tasarımı olmasaydı Cayenne derdim ama, genel olarak tasarım konusunda Touareg çoook daha iyi. Gerisi zaten aynı.

Alıntıları Göster
    Beni insan yerine koyup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bir bilgi almak için açtığım konuda bana laf atanlara ise hiçbir sözüm yok.

Bana Touareg daha makul geldi. Zaten güç , yakıt tüketimi vsvs.. Hepsi aynı.

Bence tasarım olarak Touareg daha önde. Fiyatıda Cayenne'ye göre makul.

Touareg'de opsiyonel olarak sunulanlara baktım çoğu benim için gereksiz. Cam tavan , Havalı süspansiyon , vsvs..

Benim alacağım Touareg ortalama 85.000 Euro eder bir marka uğruna 120.000 dolar vermek mantıksız. Kaldıki bence Touareg daha iyi.

Hepinize teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Aynı motor
    Aynı şasi
    Aynı vites
    Aynı navigasyon

Sen iyice zıvanadan çıktın arkadasim.

Polo aldin sadece polo, VAG'ın hisselerine ortak olmadın...

• 4x4 derseniz "Pajero"dan sonra volkswagenin üstüne tanımam ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Schmitz

4x4 derseniz "Pajero"dan sonra volkswagenin üstüne tanımam ;)

cayenne
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

cayenne

Alıntıları Göster
    ikiside benzer tipli araçlar.her ne kadar asfaltta daha başarılı olarak görülselerde cayenne ve touareg,ikiside arazide de gayet başarılı araçlardır.

cayenne diesel in başlangıç fiyatı 90.000 eu larda diye biliyorum,touareg ise 75.000 civarı.

seçim yapmak zor,ikiside çok benzerler,asfalta iyi oldukları kadar arazide de iyiler.Q7 X5 gibi araçların aksine bu iki jip arazide de başarılı.

motor güçleride hemen hemen aynı

bence aralarındaki tek fark biri porsche diğeri vw.

• X6
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.