Şimdi Ara

2011 Ygs-Lys ITU yada YTU lütfen bakın Deneyimli arkadaslar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar.. tek amacım tek istegim ITU yada YTU bunlardan ikisinden birini kazanmak istiyorum başka hiç bi hayalim yok çok yoğun çalışıyorum günlük 6 saat ortalama bu 8 e de çıabilior 4 ede inebilior ama düzenli çalışıyorum dediim gibi tek isteim bu üniversiteler ve bölüm olarak İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ istiyorum lütfen deneyimli abilerim kardeşlerim bana TEKNİK lerinizi ve nasıl KAZANDIGINIZI ve nasıl başardıgınızı anlatın destege ihtiyacım var çok çalışıyorum ve Allahımın gönlüme göre vermesini diliyorum dualarımla inş bu sene bu 160 soruyu parçalayıp kazanıcam sizde biraz yardımcı olursanız, çok faydanız dokunur bu genç arkadaşınıza, kardeşinize şmdiden teşekkür ederim..

• Belli bir yayın grubuna bağlı kalma ve maddî durumun müsait olduğu müddetçe yayın yelpazesini geniş tut.
    Her çeşit soruyu çöz.
    Her zorlukta soruyu çöz.
    Her konudan soru çöz, hepsini kaale al.

Neden mi? ÖSYM'nin belli bir tarzı yok. Yayın tanıtımlarında söylenen "ÖSYM böyle zorlamaz. ÖSYM bunları sormuyor." gibi şeylere de kulak asma.

Çalışma saati sayısı da önemli tabii; ama asıl önemli olan o geçen süreyi tam verimli kullanabilmek, verilen molalara dalmamak.

Bir de YGS Sosyal Bilimler için de çalışmayı unutma.
  • çok saol abi dediklerini dinlicem inş bu sene şu itü yü kazanıp kavuşcam hayalime
  • YGS nin yanında lys yide parçalaman lazım. İkisine de gereken özeni göstererek çalış. Sakına umutsuzluğa ve hayal kırıklıklarına yenilme. Deneme sonuçlarına üzülme. Her deneme de biraz daha ileri gitmeye çalış. Konuları tam anlamadan soru çözme. Çözdüğün soruları gözden geçir tekrar et.

Aslında forumda bi alay konu var senın durum da olanlarla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judine Rienrosir

çok saol abi dediklerini dinlicem inş bu sene şu itü yü kazanıp kavuşcam hayalime

en fazla 2 yaş fark vardır ve sen abi diyorsun
  • ya ben herkese abi derim alışkanlık olmuş
    sorun o diil abi sadece kazanmam lazım :D
  • İTÜ İnşaat Mühendisliğini kazandım bu sene. Dostum sana karışmak istemem taktiğini belirlemişsin ama günlük 6 saat çok fazla bence. Çok çalışmanın kesinlikle iyi bir şey olmadığını düşünüyorum. Tarih çok çalışıp açıkta kalanlarla doludur. Derece yapanlar da var tabiki çok çalışarak ama dediğim gibi 6saat çok fazla bence. En azından benim felseme aykırı. Ben AZ ÇALIŞ ÖZ ÇALIŞ felsefesini uyguladım. Ben çok çalışmadım ama düzenli olmaya çalıştım elimden geldiğince. Okulan çıkıp dershaneye giderdim haftaiçi 3gün etüt falan olurdu soru sorardık. Akşam da eve gelince 1 saati geçmezdi çalışmam. Çünkü eve bir şey kalmazdı. Dershanedeki rehber hocamız haftalık 2bin soru verirdi ben 1000 soruyu bile göremedim ama bunu verimli çalışmaya borçluyum. Seni bilmem ama ben sıkılıyordum masa başında oturmaktan. 1-2 saat çalışırdım ama müzik falan dinlemezdim masamdan kalkmazdım o süre içinde. telefondan bilgisayardan uzak dururdum. masaüstünde dikkatimi dağıtcak fazla kağıtları kalemleri de kaldırmıştım. dikkatimi dağıtcak bişey yoktu yani. Sen de öyle yap bende çok işe yaradı. Bide çalışma masam duvara dayalıydı benim. duvara 'SENİN KİM OLDUĞUNU HİÇ KİMSE BİLMİYOR' ve 'HAYDİ GÖSTER KENDİNİ' yazan iki yazı yazmıştım. Çalışırken canım sıkılırsa kafamı kaldırıp oraya bakıyodum o insanı motive ediyodu. sen de böyle bişeyler düşünebilirsin. Kolay gelsin Umarım istediğin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacoste.

İTÜ İnşaat Mühendisliğini kazandım bu sene. Dostum sana karışmak istemem taktiğini belirlemişsin ama günlük 6 saat çok fazla bence. Çok çalışmanın kesinlikle iyi bir şey olmadığını düşünüyorum. Tarih çok çalışıp açıkta kalanlarla doludur. Derece yapanlar da var tabiki çok çalışarak ama dediğim gibi 6saat çok fazla bence. En azından benim felseme aykırı. Ben AZ ÇALIŞ ÖZ ÇALIŞ felsefesini uyguladım. Ben çok çalışmadım ama düzenli olmaya çalıştım elimden geldiğince. Okulan çıkıp dershaneye giderdim haftaiçi 3gün etüt falan olurdu soru sorardık. Akşam da eve gelince 1 saati geçmezdi çalışmam. Çünkü eve bir şey kalmazdı. Dershanedeki rehber hocamız haftalık 2bin soru verirdi ben 1000 soruyu bile göremedim ama bunu verimli çalışmaya borçluyum. Seni bilmem ama ben sıkılıyordum masa başında oturmaktan. 1-2 saat çalışırdım ama müzik falan dinlemezdim masamdan kalkmazdım o süre içinde. telefondan bilgisayardan uzak dururdum. masaüstünde dikkatimi dağıtcak fazla kağıtları kalemleri de kaldırmıştım. dikkatimi dağıtcak bişey yoktu yani. Sen de öyle yap bende çok işe yaradı. Bide çalışma masam duvara dayalıydı benim. duvara 'SENİN KİM OLDUĞUNU HİÇ KİMSE BİLMİYOR' ve 'HAYDİ GÖSTER KENDİNİ' yazan iki yazı yazmıştım. Çalışırken canım sıkılırsa kafamı kaldırıp oraya bakıyodum o insanı motive ediyodu. sen de böyle bişeyler düşünebilirsin. Kolay gelsin Umarım istediğin olur.

Aşağı yukarı aynı fikirdeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Judine Rienrosir

ya ben herkese abi derim alışkanlık olmuş
    sorun o diil abi sadece kazanmam lazım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.