Çok özürü dilerim yanlış yazmışım Miranda değil MİRALLAS olacak
He usta, bende arıyorum Miranda, Miranda Bir bakalım videolarına...
Kadroların hepsi birbirinden güzel ama benim merak ettiğim Alex olmadan sahaya 11 dizilimi ve transferleri nasıl yaparsınız?
Alex olmadan 11 görüşlerinizi rica edebilirmiyim. Varsayın Alex yedekte yada yardımcı antrenör oyuncu.
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: mesberado
Usta sence sağ kanada bir sol ayak bulmamız daha doğru olmaz mı ? Futbolcuya gelirsek çok işe yarar bir futbolcu fakat bizim takıma tam uyum sağlayacağını sanmıyorum. Hele Alex varken...
quote:
Orijinalden alıntı: Yasinbilgin
quote:
Usta sence sağ kanada bir sol ayak bulmamız daha doğru olmaz mı ? Futbolcuya gelirsek çok işe yarar bir futbolcu fakat bizim takıma tam uyum sağlayacağını sanmıyorum. Hele Alex varken...
Dediğinde olabilir fakat bu adam hem genç hem çok yeteneklihem uzuc fiyata alınabilir
Bence bizim bu tip adamlara ihtiyacımız var
Dia gibi düz adamlara değil
Önünde boş alan bulunca iş ypan adamla olmaz,gol atacak oyun sıkışınca devreye girecek biraz yıldız kategorisinde olacak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yasinbilgin
quote:
Dediğinde olabilir fakat bu adam hem genç hem çok yeteneklihem uzuc fiyata alınabilir
Bence bizim bu tip adamlara ihtiyacımız var
Dia gibi düz adamlara değil
Önünde boş alan bulunca iş ypan adamla olmaz,gol atacak oyun sıkışınca devreye girecek biraz yıldız kategorisinde olacak
Doğru tercih yapmışsın usta. Dia'yı Dia yerine bu futbolcu daha çok yararlı olacaktır, bencede.
Zigler dışında defansımız gayet iyi. Rakibe baskı yapmayan,durduramayan,ayağında top tutamayan,pas yapamayan,kademeye giremeyen resmen buyrun gelin diyen orta sahamızı düşünürsek maçın daha ilk düdüğünden son anına kadar her dakika bir hamle yapmak zorunda kalan defansımız fazlasıyla başarılı bence. Orta sahanın göbeğinde ve sağ kanada transfer edilip 11 de oynatılabilcek bir oyuncuda olmadığı için defansı mümkün olduğunca Türk oyunculardan kurup yabancı haklarını ileriye vermemiz lazım diye düşünüyorum. Bu arada Lassana - Emre ikilisi bence doğru bir ikili olmaz çünkü 2 oyuncuda full defansif bir ön liberonun yanında oynicak bir oyuncu bana kalsa emre alternatif olarak ilerde kullanır lassana ve yanına full defansif bir ön libero alırdım tercihimde ya afrikalı ki fransada 10 dan fazla süper adam var veya alman bir oyuncu
Volkan-Alex-Gökhan-Sow-Mehmet Topuz-Emre-Stoch
mutlaka kadroda olmalı..Yobo alınırsa iyi olur,mutlaka iyi bir orta saha alınmalı;sol bekte alınmalı..Lugano-A.Santos ayarı oyucular alınırsa muhteşem olur zaten.
volkan gg yobo transfer transfer(özgür) transfer emre transfer(mehmet) stoch alex sow
td: TRANSFER
ortasahaya ve defansın göbeğine kesinlikle adam alınması lazım. ya da mehmet topuzu ortasahaya koysunlar öyle de idare edilebilir. sol bek belki özgürle idare edilebilir ama performansını hiç bilmiyorum.
bi stoper ve teknik direktörle bu sezonki gsnin gücüne yükselebiliriz, ama seneye gs farkı daha da açacağı için işimiz zor :)
serdar azizi çıkarın kadrolardan sözleşmesi flaan bitmiyor. devre arasında yenilendi tff nin sitesi güncellenmediği için millet devre arasında anlaşılsın falan demişti hatta o ara.
sol bek, orta saha ve sağ açık yeter gibi görünüyor. lass ve weiss alınırsa çok bomba olur. sol beke isim bulamadım şimdi taiwo niyeyse bizde de olmaz gibi geliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme