Yeni kasa geldiginde OTV zammininda etkisi ile fiyat baya yukarda olacaktir. Aldigi fiyata hata belki yukarisina bile satilabilir yeni kasa geldiginde bence.
Gule gule kullanin.
Yeni kasası gelcek paralar çöp ee napalım vs gibi yorumlar. Bu ötv zammında asıl yeni kasaya verilen para çöpedir. Arkadaşın aldığı araca ötv zammı işlememiş ve bundan 1 ay sonra kesinlikle alamayacağı bir paraya almış haziran ayında sordugumda aldıgım fiyat 117bin tl idi.Forumda seviye namına hiçbirşey yok adam araba almış güzel paylaşmış sizinle bu forumdaki herkesin yaptığı gibi. Çekemiyorsanız yorum yapmayın.
Hocam çok güzel bir araca sahipsin bırak allah herkese nasip etmesin çünkü herkes haketmiyor böle araçları. Kazasız belasız sürüşler mutlaka bi kurban kestir etrafta kıskanan çok olacaktır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
Forumda ne salak adamlar var ya yeni kasası gelcek paralar çöp ee napalım vs gibi yorumlar. Bu ötv zammında asıl yeni kasaya verilen para çöpedir. Arkadaşın aldığı araca ötv zammı işlememiş ve bundan 1 ay sonra kesinlikle alamayacağı bir paraya almış haziran ayında sordugumda aldıgım fiyat 117bin tl idi.Forumda seviye namına hiçbirşey yok adam araba almış güzel paylaşmış sizinle bu forumdaki herkesin yaptığı gibi. Çekemiyorsanız yorum yapmayın.
Hocam çok güzel bir araca sahipsin bırak allah herkese nasip etmesin çünkü herkes haketmiyor böle araçları. Kazasız belasız sürüşler mutlaka bi kurban kestir etrafta kıskanan çok olacaktır.
+1
Adam paralar çöpe demiş,boş boş konuşuyor.
Bugun bu fiyatlardan 3.20d alanlar muhtemelen gelecek sene uste kar koyup satacaklar.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin fakat size güvenebilmemiz lazım Araç geldiği zaman aracın üzerine görünebilecek şekilde forumdaki nickinizi bir kahıda yazıp koyaup resmini çekermisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: barisyilmaz79
iki versiyonu var , eğer M paket için aldı ise 44 lü rakam normal. ama M plus paket için ise fiyat süper ötesi. iki paket arasında xenon ve sunroof farkı var.
M plus paket ;) Araçta xenon ve sunroofda vardı.Araç teklif formunu gördüm çünkü ;)
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
quote:
Orijinalden alıntı: barisyilmaz79
iki versiyonu var , eğer M paket için aldı ise 44 lü rakam normal. ama M plus paket için ise fiyat süper ötesi. iki paket arasında xenon ve sunroof farkı var.
M plus paket ;) Araçta xenon ve sunroofda vardı.Araç teklif formunu gördüm çünkü ;)
xenon ve sunroof var ise 44 bin çok iyi bir rakam. 46500 altında görmedim ben hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: TheRummer
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin fakat size güvenebilmemiz lazım Araç geldiği zaman aracın üzerine görünebilecek şekilde forumdaki nickinizi bir kahıda yazıp koyaup resmini çekermisiniz.
arac gelsin ilk işim o olacak. Bundan önce 2003 E270 kullaniyordum krizde satip symbol almıştım. Symbol cok ekonomik ama 1.5 yılda 8 kaza gecirdim cogu fren sistemiyle (aslında dikkatsizlik) alakalı mercedes ın frenine alışıp symbol e binince durma mesafesi biraz farklı oluyor :)
Hayırlı Olsun araç çok güzel fiyatıda alıanabilecek seviyede.
quote:
Orijinalden alıntı: sirdiesel
Öncelikle hayırlı olsun. Alıdığınız araç yıllardır üretilen kendini kanıtlamış, süprizi olmayan bir araba.
Ancak geçen cuma (14.10.2011) yeni 3 kasa (F30) tanıtıldı Almanya'da. Hatta bu hafta da sipariş alımına başlandı.
Haberiniz olup da iyi bir indirim yakaladıysanız güzel, ama tipik otomobil satıcısı davranışıyla size yenisinden haber vermeyip satışı yaptılarsa, yazıklar olsun onlara.
En azından ÖTV bindirimsiz almışsınız o bile büyük kar tek başına. Yeni kasa Türkiye'ye gelince 320d pek alınabilecek fiyata satılmayacak. 1.6lt Turbo Benzinlileri, şimdiki 320i fiyatına satacaklar büyül ihtimalle.
Umarım uzun yıllar kazasız, belasız, keyifle ve en önemlisi sevdiklerinizle binersiniz yeni aracınıza.
PS: Şimdi okurken karşıma çıktı. Yeni 3 Serisinin tabanı şu anda üretilen 1 Serisinin platformuymuş. Yani son gerçek BMW 3 Serisini almış bulunuyorsunuz. Sadece bu bile aldığınız aracı almak için geçerli sebep. (EDIT)
Eski 1 seriside zaten E46 altyapisi uzerine gelistirilmisti yani aslinda 3 serisi. 1 serisini degil , 1 serisi 3 serisinin alt yapisini kullaniyor. :D
anahtarlık güzel bence demiştim sizlerle paylaşayım dedim
Mahsuru yoksa aracı hangi bayiden aldınız sorabilirmiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: cicero501
Mahsuru yoksa aracı hangi bayiden aldınız sorabilirmiyim.
Aracı İstanbul Avcılar - BORUSAN'dan aldım
Hayırlı olsun. Gerçekten çok iyi bir tercih olmuş. Hele ki %37 ÖTV oranıda %45 e çıkarsa, o zaman yeni 3 serisinin 1.6 turbo benzinlileri üç aşağı beş yukarı sizin şuan aldığınız dolu 3.20d ile aynı fiyat etiketine sahip olacak.
Üstelik şuan ÖTV farkınıda Borusan karşılıyor. İlerleyen vakitlerde dahada iyi anlayacaksınız, ne kadar mantıklı bir seçim olduğunu..
Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın.
hayırlı olsun... borusan araç takasına girmiyor değilmi
Hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız sürüşler inş.
Biz bu araçlara binemeyiz sanırım, maşallah deyip iç çekenlerden olmaya devam...
güzel araba.hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: explorer1000
hayırlı olsun... borusan araç takasına girmiyor değilmi
benim 2011 dsg sciroccom için 57 bin teklif ettiler :)