Bildirim
2012 3.20d M paket.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun.... -
Teşekkür ederim arac gelince fotoğrafları paylaşacağım -
hayırlı olsun harika araç dikkatli kullanın -
Hayırlı olsun, fiyatı bana uygun geldi, ötv zammı gelmeden önce ne kadardı ki bu araç? -
tamam aldın eee -
quote:
Orijinalden alıntı: thekoch
Hayırlı olsun, fiyatı bana uygun geldi, ötv zammı gelmeden önce ne kadardı ki bu araç?
Borusan Ekim sonuna kadar ÖTV değişimini yansıtmayacakmış yani normal fiyatı bu benimde alasım geldi birden:) -
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmen dileği ile... -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafag26
quote:
Hayırlı olsun, fiyatı bana uygun geldi, ötv zammı gelmeden önce ne kadardı ki bu araç?
Borusan Ekim sonuna kadar ÖTV değişimini yansıtmayacakmış yani normal fiyatı bu benimde alasım geldi birden:)
Para olsaydı da alsak o zaman:) Kullanır meragımızı alırız 6 ay sonra üstüne karda yaparak satarız -
yeni 3 serisi ne zaman geliyomuş bi bilginiz varmı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: KeLLeDosH
Merhaba dostlar,
Aracı 19.10.2011 de sipariş verdim. İnşallah hafta sonu kapımda. M paket full+full Beyaz hardal deri döşeme.
Kredi masrafları hariç 118.600 lira. Alla herkeze binmeyi nasip etsin.
Nasıl yani aracı yarın mı sipariş verdiniz? 19.10.2011 ??? Borusan aracın yanında zaman makinası mı hediye ediyor?
19'un da teslim almak üzere mi anlaştınız? Fiyat çok iyi, hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın..
-
Geçiniz.. -
öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Cuma ctesi pazar 300 km civarı yol yaptım beyaz 320d m-paket 180ps 2011 modeli ile 3000 kmdeydi daha sıfır sayılır
Yol tutuş-sürüş keyfi olarak çok beğendim
izlenimlerimdeki gözüme hoş gelenleri kısaca belirteyim
-çok önemli bir özellik değil ama anahtarlığına bayıldım
-dış kapı kollarında yanan ışıklar
-navigasyon ve joystik çok kullanışlı
-iç tavan üst kırmızı ambiyans ışıkları
-otobanda 200-210 bastım sıfır hata
-ses izalasyonu çok iyi
-direksiyonun derisi çok yumuşak ve güvenilir
kısaca aklıma gelenler bunlar yarın anahtarlığınıda bir fotoyla paylaşırım
-
cok ıyı arac.
Allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın. -
ne zaman geleceği hakkında bi bilgisi olan yokmu yeni 3 serisinin -
Olmayan gün ve tarihte nasıl sipariş verebildiniz? -
Kasa değiştirecek. Paralar aynen çöpe.
Güle güle kullan tabi. -
quote:
ÖTV yi ay sonuna kadar Borusan karşılıyor.
Yeni kasa 2012 7 Aydan sonra geliyor. Bende yeni kasayi bekleyecektim ama hem güncelle (ötv) farkı hemde borusanin dediğine göre fiyatinin en az 8000 euro farklı olacağını öğrenince vazgectim.
Düşünen arkadaşlar ay sonuna kadar almalı bende zamdan sonra alınmaz bu fiyatlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLLeDosH -- 18 Ekim 2011; 13:19:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: playumb
Olmayan gün ve tarihte nasıl sipariş verebildiniz?
Çok özür dilerim. Öncelikle izah edeyim tarihi yazarken takvime baktim yanlız bir yanlışlık vardi takvimde Eylül ayina bakarak yazmişim doğrusu 17.11.2011 dir tekrar özür dilerim kusura bakmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLLeDosH -- 18 Ekim 2011; 13:24:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KeLLeDosH
quote:
Orijinalden alıntı: playumb
Olmayan gün ve tarihte nasıl sipariş verebildiniz?
Çok özür dilerim. Öncelikle izah edeyim tarihi yazarken takvime baktim yanlız bir yanlışlık vardi takvimde Eylül ayina bakarak yazmişim doğrusu 17.11.2011 dir tekrar özür dilerim kusura bakmayin.
eyvallah.
Benzer içerikler
- opel insignia 1.6 turbo kronik sorunları
- elektrikli araçlarda akü var mı
- ankara frenci tavsiye
- hyundai staria yorum
- lacuna cam filmi yorum
- amperino resimleri
- honda hornet 750 fiyat
- fiat topolino klima varmı
- ford focus 2024 fiyat listesi
- seat arona fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X