Şimdi Ara

2012 A6 3.0 TDI QUATTRO SATIP 2017 VW ARTEON 2.0 4 MOTION ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ha konudaki 3.0 mış üstteki yorumda 177 görünce 2.0 dedim değilmiş. Bunlar zaten sapık gibi gidiyor daha ne olsun hocam. DPF iptali + yazılım yaptırın katil olur makine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildboyankara

Led matrix işi çok masraflı araştırdım 30k ya patlıyor
    15-20 diye biliyorum ben, Ukoled yapıyordu sormadıysanız sorun derim.

• wildboyankara W kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aracım için arastırıyorum 16k fiyat aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Geçen passat 2.0 4 motion 240 lığın arkasına takıldım. Beni 190 lık 2.0 sandı beni çevre yolunda yan şeride geçip role kalktı çok kötü sapladım. Bayağı fark açtım gerçi araçta 3 kişi idiler

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece far beyin parası o önemli olan far asistanının çalışması karşıdan gelen araçlarda otomatik açma kapama yapması için full çalışması için daha çok masrafı var

• Canbey96 kullanıcısına yanıt
    Full çalıştırmak şaşım gar asistanı İLE o zamana çok iyi oluyor

Aynı beygir bile olsaydı, 3 litreden 2 litreye geçtiğinizi hissedeceksiniz. Arteon diye değil 2.0 4motion 240hp diye alacaksınız o aracı da sonuçta. Bence kullanın aracınızı, artık 3.0 motor kolay kolay nasip olmuyor 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 4 Temmuz 2020; 21:50:38 >
  • auto_motive kullanıcısına yanıt
    Bende o tadı vermeyeceğini biliyorum

• Dizel şart değilse benzer veya daha üst performansı anca 2.0 ya da 3.0 turbo benzinli güçlü bir ünite ile alabilirsiniz ancak. Geçilecekse 2.0 tfsi 252hp 4WD seçeneği değerlendirilebilir audi ya da BMW de

• auto_motive kullanıcısına yanıt
    Hocam benzinli 252 lik kasa İLE benim Kasa aynı

• 10 yil sorun olmaz hocam ama 200k km yaklasinca degistirin derim. Nice 10+ yasinda araclar icin para biriktiriyor millet, trafikte dolu var. 10 senelik civicler golfler kapis kapis gidiyor, takir takir calisiyorsa bu arac 20 sene gider. Tek sikinti km olur, 200 civari elden cikartmaniz faydali olur rektefiye yapmayacaksaniz

Sonuc olarak su an degistirmeyin derim. Degistirecekseniz de arteon olmasin en azindan daha yeni model bir A4 olsun. Tabii ki imkan varsa daha genc A6 ama yoksa da audiden inip arteona binmeyin ne kadar iyi bir arac da olsa tatmin etmez ayni seyleri sunamaz size

• gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    200k ya Allah izin verirse 3 4 seneye kadar anca geliriz dediklerinize katılıyorum hocam

• Bence Arteon doğru bir tercih olur sizin için. Şayet aracınıza 350 360 verecek olan varsa da dakika beklemeyin o kadar diyorum size. İsimlere takılmayın Audi Vw sarmalina girenlere takılmayın. 200 k ya gelmiş dizel arabaya ben şahsen kuruş para vermem. Aracınız ile ilgilenenler olsun diye 200 k km üstü ya da civarı km lerde çok ciddi fiyat kırmadan satış yapma şansınız olduğuna inanmıyorum.

• etoiledorient kullanıcısına yanıt
    Aracım 132k da hocam

Yok onu okudum zaten yazmışsınız da 200 k km ye kadar bekletirseniz şayet dedim.

• etoiledorient kullanıcısına yanıt
    Anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

2012 ayni 3.0 tdi quattro aracimi arkadaşların gazı birazda boşluğuma denk gelmesiyle satıp superb almıştım daha öncede yazmıştım size çok pismanım diye 4 ay bindikden sonra superbi satip 2016 a6 ya tekrar geçiş yaptım çok şükür kesinlikle tavsiye etmiyorum
    En çok fark nerede oluyor hocam?yüksek hızlarda güven veya manevra mi? Gerçekten merak ediyorum iki aracı da denemedim

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    A6 3.0 tdi quattro yol tutuşu mükemmel yüksek hızda bile çok rahat viraja girip ani şerit değiştirebiliyorsun alt devir çok canlı lastik yanağı 40 olmasına rağmen konfor iyi passat b8 150 ps 2.0 kullandım yol tutuşu vasat lastik yanak 55 olmasına rağmen konforu iyi değildi ARTEON 4 çekeri bende merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildboyankara -- 4 Temmuz 2020; 22:58:10 >
  • Benim 2012 önden çekişli aracın bile yol tutuşu çok iyiken, quattro'yu düşünmek bile istemiyorum. Aracın km'si yaşına göre hiç birşey değil. Bence yapmayın. Buda benim araç.
    2012 A6 3.0 TDI QUATTRO SATIP 2017 VW ARTEON 2.0 4 MOTION ALINIR MI?

• diğer araca test sürüşü yapıp kararı kendiniz verin bence burada ne yazılsa boş zevk meselesi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.