astra derim.... megan 1260 kg astra 1340 kg yorumu kendin yap.... kalitemi tenekemi...
agir olunca kalitelimi oluyor mantiga bak eski araclar daha agir onlar daha kaliteli ozaman git megan al arkadasim indirim aliyorsun aradaki 250ytl vergi dilimi icin eski bir arabayami binceksin
quote:
Orijinalden alıntı: kagan12312
quote:
Orijinalden alıntı: wind06
astraya dönüp bakmam bile. neden? astra eski ve çirkin bir kasa. beğenen beğenir lafım yok ama bildiğin çirkin o kasa. sedanı olsa nispeten kurtarırı durumu da hb hem eski hem de çirkin. motorunun performansı iyi değil. arkadaşımda otomatik viteslisi var ve kağnı gibi 1 ve 2. viteslerde. aracın içine, oturaklığına sözüm yok ama megane III'de gayet iyi bu konuda. yeni kasa, her ne kadar gözümüz alışsa da artık astra'ya göre yepyeni ve dinamik bir dizaynı var. renoların dizel motoru çok çok az yakıyor ve performansı gayet iyi. dediğim gibi ikisi arasında astra'ya dönüp bakmam bile.
Dediklerinin hepsine katılıyorum da,o astra beğenilmezmi ya?Sedanı zaten arkasının kötü tasarımından 2. eli daha yavaş.HB daha fazla tutuluyor.
tamam katılıyorum sedanı da sorunlu bir tasarım ama hb'ini hiç sevemedim ben. ilk başta o kadar rahatsız etmemişti ama gördükçe gördükçe acayip rahatsız etmeye başladı.
Dizel accent era'lar da 1210 kg.
Otomatik olanları 1215 kg.
Demek ki neredeyse Megane kadar, Astra kadar ağır olduğu için kaliteli araç bunlar.
(Accent Era, sınıfındaki en başarılı modellerden biridir, sözüm Era'ya ya da Hyundai'ye değil.)
quote:
Orijinalden alıntı: ventolin
astra derim.... megan 1260 kg astra 1340 kg yorumu kendin yap.... kalitemi tenekemi...
Kalite kg ile mi ölçülmeye başladı
Bu arada verdiğiniz değerlerde yanlış; Astra classic boş ağırlık; 1.4 1185kg 1.6 1215kg 1.3 1280kg
quote:
Orijinalden alıntı: ankay2
quote:
Orijinalden alıntı: ventolin
Kalite kg ile mi ölçülmeye başladı
Bu arada verdiğiniz değerlerde yanlış; Astra classic boş ağırlık; 1.4 1185kg 1.6 1215kg 1.3 1280kg
bende öyle biliyordumveb sayfalarındaki teknik verilerden bakmadım..... iki arkadaşım opel astra clasik aldı manuel olan kg si 1380 otomatik olanın ki 1340 yazıyor ruhsatlarda bilgiler ruhsatlardan alınarak yazıldı.... bilginize tabiki kalite teneke kıyaslaması ile yapılmaz... yukarıda yazılanlara istanden kulandım....
eski kasa oldugu için o paraya o donanım iyi ancak diğer tüm konularda megan 3 bir adım daha önde. meganın süspansiyonlarının darbe emişi daha başarılı. yakıtı da daha az tüketiyor. test etmiş birisi olarak söylüyorumki kesinlikle meganı tercih edin.
MOTOR OLARAK MEGANE, SAĞLAMLIK OLARAK ASTRA DERİM. ASTRANIN STANDARD DONANIMI MEGANE DAN FAZLA.
arkadaşlar an itibariyle başvurumuzu yaptık. megane 3 hb expression 1.5 dci 110 bg beyaz konfor paket nasipse şubat teslim. arkadaşlar konuya ilginiz için çok teşekkür ederim.benim bütçem buna yetti 0.46 faiz oranıyla 16000 tl kredi çektim. alllah bana ve aileme kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: STRATUS_1905
MOTOR OLARAK MEGANE, SAĞLAMLIK OLARAK ASTRA DERİM. ASTRANIN STANDARD DONANIMI MEGANE DAN FAZLA.
walla meganı bılmemde astra kesınlıkle saglam falan degıl o kesın yanı..orası burası arıza yapar durur artı dıreksıyondan ses gelır+on tekerın orda bılmem bısey kolu var kucuk ucuz bı parca ıkıde bır degısmen gerekır lıkır lıkır ses yapar boyuna :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme