Şimdi Ara

2012 Astra J Enjoy-Hb ( 22binde Tertemiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracım daha 22000 km de olup sadece haftasonları kullanılmıştır. Hasar kaydı, kazası yoktur. (sol arka çamurlukta 2 karış çizik rötüşu vardır )
    Ocak ayı vergisi yatırılmıştır. Tüm bakımları Gedizler Opel' de yaptırıldı. Yedek anahtar,stepne ve kullanım kılavuzları ilk günkü gibi duruyor. Pazarlık sünnettir ama abartmamak kaydıyla..Hayırlı satışlar
    Fiyat:43750 TL
     2012 Astra J Enjoy-Hb ( 22binde Tertemiz) 2012 Astra J Enjoy-Hb ( 22binde Tertemiz) 2012 Astra J Enjoy-Hb ( 22binde Tertemiz) 2012 Astra J Enjoy-Hb ( 22binde Tertemiz) 2012 Astra J Enjoy-Hb ( 22binde Tertemiz)

• İlan Günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.karaer

İlan Günceldir.
    hadi aracın benzinli olduğunu devir saatinden anladık ta 1.4T mi 1.6 mı olduğunu nasıl anlayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

hadi aracın benzinli olduğunu devir saatinden anladık ta 1.4T mi 1.6 mı olduğunu nasıl anlayacağız
    Mantıklı soru:) Araç 1,6 Beniznli 115 Hp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

Mantıklı soru:) Araç 1,6 Beniznli 115 Hp

Alıntıları Göster
    Sahibinden İlan No: 262565610
  • enjoy mu edition mu? jantlar plastik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esabey

enjoy mu edition mu? jantlar plastik?

2012 enjoy modellerde jantlar dediğiniz gibi plastik, 2013 ten sonra değişti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esabey

enjoy mu edition mu? jantlar plastik?

2012 enjoy modellerde jantlar dediğiniz gibi plastik, 2013 ten sonra değişti

Alıntıları Göster
    Araç satılmıştır. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaraer1907

Selam.
    ne kadara sattınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achille24

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaraer1907

Selam.
    ne kadara sattınız acaba?

Alıntıları Göster
    Pazarlık sonrası 42500 TL ye satılmıştır. İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Pazarlık sonrası 42500 TL ye satılmıştır. İlginiz için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Sıfırı 51 olan araç için fiyatı uygun tutmuşsunuz tebrik ederim. Aynı araca 48 isteyenler var. Demek ki doğru fiyat verilince araçlar satılabiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Sıfırı 51 olan araç için fiyatı uygun tutmuşsunuz tebrik ederim. Aynı araca 48 isteyenler var. Demek ki doğru fiyat verilince araçlar satılabiliyormuş.

Bu araç için şu dönemde maksimum 43000-44000 TL satılabilir rakamlar gibi gözüküyor, 48 isteyenler gördüğüm kadarıyla sadece arabasını birine yedirebilirmiyim mantığı güdüyorlar gibi geliyor. Aracın sıfır 52 bin liralık 2015 modelleri tükenmiş durumda, şuanda bayilerde yeni kasalar var ve fiyat 66 bin liradan başlıyor. 1 hafta önce Gedizler Opel i ziyaret ettiğimde aldığım bilgi bu şekildeydi. İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.karaer -- 3 Şubat 2016; 13:33:10 >

• Uygun fiyata gitmiş gerçekten. Arkadaşın da dediği gibi rakam doğru olunca, araç durmuyor.

Bu arada ilanda belki yazmışsınızdır ama göremedim. Satma nedeniniz neydi. Çok yeni araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Uygun fiyata gitmiş gerçekten. Arkadaşın da dediği gibi rakam doğru olunca, araç durmuyor.

Bu arada ilanda belki yazmışsınızdır ama göremedim. Satma nedeniniz neydi. Çok yeni araç.

Hocam merhabalar, araç ile bir sıkıntım yoktu hatta çok memnundum. Ama eğer kısmet olursa ev almaya niyetlendim, sonrasında tekrar araba alınır ne de olsa..
  • Hayırlısı olsun. Ev tabiiki daha önemli. Umarım gönlünüze göre ev bulursunuz.
  • quote:

Hayırlısı olsun. Ev tabiiki daha önemli. Umarım gönlünüze göre ev bulursunuz.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Hayırlısı olsun. Ev tabiiki daha önemli. Umarım gönlünüze göre ev bulursunuz.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Merhabalar hocam;
    Bende sizin araçlara bakıyorum 1.6 enjoy 2010-2012 arası,
    Ben aldığımda uzun süre kullanmayı düşündüğüm için tüp taktırmayı düşünüyorum.
    Siz benzinli kullandınız anlaşılan tüketimi nasıldı, tüpte sorun yaşatır mı?
    Kullanıcı olarak tavsiyelerini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk90

Merhabalar hocam;

Merhaba, dediğiniz gibi ben çok fazla km yapmadığım için benzinli olarak kullanmaya devam ettim. Eğer uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız İstanbul trafiğinide gözönünde bulundurunca lpg taktırmak doğru olur. Benim incelediğim kadarıyla lpg kitlerinde landirenzo lpg kitleri son derece uyumlu performanslı görünmekteydi. Benzinde kullanırken 1 depo 250 TL ye dolduğunu düşünürseniz şehir içi ortalama 650 km yol yapıyordu, bu da 38-40 kuruşa denk geliyor. 1-2 kere Antalya' ya gidip geldim uzun yolda ise bu rakam 31 kuruşlara kadar indi.
    Umarım bu bilgiler işinize yarar, inşallah gönlünüze göre bir araç bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk90

Merhabalar hocam;

Merhaba, dediğiniz gibi ben çok fazla km yapmadığım için benzinli olarak kullanmaya devam ettim. Eğer uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız İstanbul trafiğinide gözönünde bulundurunca lpg taktırmak doğru olur. Benim incelediğim kadarıyla lpg kitlerinde landirenzo lpg kitleri son derece uyumlu performanslı görünmekteydi. Benzinde kullanırken 1 depo 250 TL ye dolduğunu düşünürseniz şehir içi ortalama 650 km yol yapıyordu, bu da 38-40 kuruşa denk geliyor. 1-2 kere Antalya' ya gidip geldim uzun yolda ise bu rakam 31 kuruşlara kadar indi.
    Umarım bu bilgiler işinize yarar, inşallah gönlünüze göre bir araç bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim hocam,
    daha iyisi olamazdı

• Çok uyguna gitmiş,aynı araç aynı modeli 49 bine satmıştım.Eğer daha erken görseydim alabilirdim,hayirli olsun iki tarafa da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.