Şimdi Ara

2012 Auris - 2012 i30 Karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mertcan.

mevcut kasa i30 a sahibim , şu anki hali bile mükemmel , donanım tasarım konfor işçilik performans çok iyi , tek eksi yanı 4 ileri otomatik vitesi olsa gerek , onu da değiştirirler yeni kasayla..

katılmıyorum.eski kasa i30 dan beklentilerim yüksekti ama bana kalırsa oldukça kötü bir araç. Sınıfının kalitesinde degildi kesinlikle. Ancak yeni i30 u auris e tercih ederim gerçekten bi kademe daha atlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevatyildiz

valla su an Ford un kampanyasını gördüm 24 ay sıfır faizle verdiklerinden dolayı fikrimi değiştirdim Yeni Ford Focus çok daha iyi bir araba.

Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevatyildiz

valla su an Ford un kampanyasını gördüm 24 ay sıfır faizle verdiklerinden dolayı fikrimi değiştirdim Yeni Ford Focus çok daha iyi bir araba.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bu forum nerde acayip araba var onu seçmeyi sever bakma sen alacak olsa auris alırlar tavsiyeye geldimi böyle, auris diyorum.

Aynen öyle :)

Bende auris diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

mevcut kasa i30 a sahibim , şu anki hali bile mükemmel , donanım tasarım konfor işçilik performans çok iyi , tek eksi yanı 4 ileri otomatik vitesi olsa gerek , onu da değiştirirler yeni kasayla..

katılmıyorum.eski kasa i30 dan beklentilerim yüksekti ama bana kalırsa oldukça kötü bir araç. Sınıfının kalitesinde degildi kesinlikle. Ancak yeni i30 u auris e tercih ederim gerçekten bi kademe daha atlamışlar.

2008 de çıkmış olan i30 ile 2010 da çıkmış megane 3 ü karşılaştırın , hangisi daha iyi söyleyin iç mekan kalitesi ve donanım olarak mesela , bence i30 daha iyi malzeme kalitesi ve konfor olarak

• yeni i30 bırakın aurisi motor performans donanım ve kalıteli malzeme ve işcılıgıyle golf e bile rakıp placak seviyeye geldi
  • i30 güzel araç begeniyorum ama auriste güzel mesela kendi toyatam bana daha hiç sıkıntı çıkarmadı sorusuzluk açısından toyota
  • Showroomda satıcı kendisine gelen yeni i30 broşürünü inceletmişti araç gerçekten çok iyi olmuş o dizel motordur ki canavar canavar gel aynı vergi dilimindeyken 1.4 yerine 1.6 al ve performansın tadını çıkart biraz en azından sollamalarda, rampalarda daha rahat edersin(Auris kötü değil ama i30 daha iyi performansta)...
  • Auris'i hiç sevemedim.
    Toyota'daki "sorunsuz" geyiği de beni hep güldürmüştür, yeni nesil araçların hangisi sorunlu ki..
    Ya da Toyota servisi çalışanları sadece bakım işleri ile uğraşıyor diye düşünenler bir günlerini şu Toyota servisinde geçirsinler de
    neyin ne olduğunu görsünler. Yanlış anlamayın Toyota sorunludur demiyorum hepsi gibi sorunludur(sorunsuzdur) diyorum.

Markalar algılara oynar çoğu zaman; Mercedes kalite, BMW sürüş keyfi, Volvo güvenli, Alfa Romeo kalp ve ruh... gibi.
    Toyota da biz sorunsuzuz diyor, mesela arıza istatisliklerinde Mazda daha sorunsuz.

Auris'i kuvvetsiz motoru ve tipi (tipsizliği) sebebiyle tercih etmezdim, yeni i30 Martta geliyormuş beklenir yani.

Her Auris konusunda yazdığım ve gülmekten beni yaran şu Autocar dergisinin Auris yorumunu burada da yazmak isterim.
    "Dünyanın en büyük otomobil üreticisinden Avrupa için bir model; Bunu hakedecek ne yaptık ! "

• 1,6 crdi 128ps i 30 tercihim olur.
    umarım 6ileri otomatikle gelir.
  • 2007 yılı kasım-aralık ayında buna benzer bir başlık açmıştım foruma, son anda i30'u aldım.
    Kullanım açısından kesinlikle pişman değilim.
    Ama alıp çok kısa sürede satmayı düşünüyorsanız, ülkemizdeki toyota'nın marka imajından dolayı büyük ihtimalle auris size daha az zarar ettirecektir..
    Üstelik i30'un yeni kasası geliyor. Aceleniz yoksa bu gelecek kasayı beklemeniz daha iyi olur.
  • 6 ileri otomatikle normal 5 vites arasındaki fark nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.