Bildirim
2012 Auris - 2012 i30 Karşılaştırması
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yeni gelecek olan i30. -
Aurisi kaç kez incelememe rağmen ısınamadım bir türlü. İkinci el kaygısı yoksa bence yeni i30 hem tasarım hem de motor açısından (mevcut motor gayet iyi ama yenisi nasıldır bilemem tabi ki) çok daha önde, eğer ki iyi bir şanzımanla da desteklenirse rahatlıkla tercih edilebilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. -
yeni i30 her açıdan . aurisin en kötü yanları zayıf motor kötü mmt vites kötü yalıtım ucuz plastik. -
yeni i30 benim tavsiyem -
Ben herkesin Toyota Auris diyeceğini düşünüyordum aslında. Hyundai ile ilgili bir çok şikayet mesajı da görüyordum forumda. Tamam biliyorum zaten bir ürüne hiç şikayet gelmese piyasanın hakimi olurdu... Hyundai nin motoru ne kadar götürür, gövdesi kaliteli mi? Ailemi gönül rahatlığı ile bindirebilir miyim? -
Calistigini fark ettirmeyen dizel motoru ve corolla ic mekan genisligi auris aldirtir -
Bu forum nerde acayip araba var onu seçmeyi sever bakma sen alacak olsa auris alırlar tavsiyeye geldimi böyle, auris diyorum. -
Sadece japon olması bile yeterli Auris için. -
yeni i30 çıkmadan konsey kararını vermiş
ben i30'un daha iyi olacağına inanıyorum, beklemek lazım -
Ya yeni auris'i bekle ya da iki araçtan da uzak dur. Başka bir alternatif düşün derim. -
ama bu fiyatta ne iyi full araba sadece ikisi...
Başka ne önerirsiniz? Önümüzdeki ay arabayı almak istiyorum. -
focus III'e ne dersiniz bilmem 0 olarak ama sizin yerinizde olsam imzamdaki focus'un makyajlısını alırım. (titanium, bulunursa X) 10bin km ve altındakiler 45bin tl'den fazla değil. yıl sonunda 2. el fiyatları ne olur bilemem ama. -
gövde değilşikliği yüzünden eski almak istemiyorum. Otomatk olarak satarken fiyatı düşecek. Bu benm ilk arabam olacak ve 5-6yılkullanmayı planlıyorum. Auris eya i30 tercih edeceğim ama yeni i30 un iç bölümü ve özellikleri konusunda hiçbir kaynak yok su anda ama sitesinde satısı var nasıl oluyor anlamadım.. -
yeni i30 un fiyatı yüksek olur kesin. Elantra civarında olacağı kesin. Yani auristen pahalı olur. Güncel kasalar arasında auris diyorum. -
Yeni i30 derim. Cidden iyi bir tasarım ve motoru var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
Bu forum nerde acayip araba var onu seçmeyi sever bakma sen alacak olsa auris alırlar tavsiyeye geldimi böyle, auris diyorum.
Tamamiyle katılıyorum forumda bircok kisi piyasaı olmayan kendini henüz kanıtlamamıs aracları yere göğe sığdıramıyor. Fakat yeni arac alanların hicbiride İ30 almıyor. Henüz İ30 aldım diyeni görmedim en son bir kullanıcısı konu acmıstı 2008 modeldi ve yanlıs hatırlamıyorsam dizeldi 30.000 TLye satamadı.
Ben Toyota güvencesiyle Auris öneririm. -
hyundai sevmem ama yeni i30 çok hoşuma gitti. bence i30 auris ten daha iyi bir seçenek. -
mevcut kasa i30 a sahibim , şu anki hali bile mükemmel , donanım tasarım konfor işçilik performans çok iyi , tek eksi yanı 4 ileri otomatik vitesi olsa gerek , onu da değiştirirler yeni kasayla.. -
valla su an Ford un kampanyasını gördüm 24 ay sıfır faizle verdiklerinden dolayı fikrimi değiştirdim Yeni Ford Focus çok daha iyi bir araba.
Benzer içerikler
- bmw m57 motor yorumları
- proton araba
- b suv araçlar
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- 0.9 tce motor kronik sorunları
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik jogger
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X