Şimdi Ara

2012 Auris d4d mü? 2012 Yeni Astra 1,3 cdti mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • illa ikisi arasında tercih yapılacaksa Astra olabilir. Ama onları alacak para varsa çok daha iyi araçlar alınabilir...

Saygılar.
  • Astra Auris'ten çok daha şık bir araç, hem içte hem dışta. Hatta Alfa'dan sonra en güzel C sınıfı bence...Fakat tasarıma bakmadan test sürüşü yapsanız Auris alırsınız bence.
  • hiç motor konfor donanıma bakmazdım bu iki araç arasında kalsam.sadece görüntüsünden dolayı bile astra tercihim olurdu
  • Burda herkes astra diye sallar ama kendileri alcak olsalar gozlerini kirpmadan aurisi alirlar.full bi auris al bak keyfine c sinifin en genis ic hacimli araclarindan biri ve de cok sessiz bir arac.ayrica tamam astranin tipi cidden muhtesem otesi ama aurisinde son makyajli haline cok kotu denemez
  • Ben bu araç arasında 1 saniye bile tereddüt etmeden Astra'yı seçerim.

Auris D4-D'de Elegant'ta bile Cruise Control olmadığını ekleyeyim.
  • donanım farkları neler peki siz hangi donanım alacaksınız
  • toyota hastası bir insan olmama rağmen tercihim astra olurdu
  • auris d4d comfort extreme-yeni astra 1,3 cdti enjoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Monk -- 20 Aralık 2011; 9:48:32 >
  • Auris hakkında ufak tefek bilgiler verim 2008 model ilk sahibiyiz annemde var bagajı büyük değil.d-4d dizel motor arabanın motor sesi çok değil.Yalıtımı çok değil azda değil orta halli.İç konsol o vitesin ortada yüksekte oluşu benim en çok sevdiğim şey aracın iç kısmını hiçbir araca değişmem bu konuda gözümde tek.Dış görüntü olarakta tatminkar ama astra dış tasarım olarak auristen daha üstündür keskin ve spor hatlarıyla.Bu arada arabayı kullanırken çok keyif alıyorum sürüşü gerçekten zevkli.

Ve sorunsuzluk olarak çok iyi bir sıkıntı yaratmadı henüz servislerinden de çok memnun annem.Sanada yaris alalım falan diyor hatta :)
    Opel hakkında pek bilgi veremeyecem ama sorunsuzluk + servis ücretleri servis memnuniyeti bence toyota kadar değildir.

Ha bu arada toyota da cruise control yok sanırsam en dolusunda da yok 200tllik birşey millet bunu diline dolamış bir halt sanıyolar bu kolay bir işlem sonradan yaptırılır takma derim bunu bizim araçta yok gerekte duyulmadı.

• motor olarak eşitler. iç tasarımda auris. dış tasarımda kesinlikle astra. servis maliyetleri hemen hemen aynı. ama toyota uzun süreli kullanımda farkını ortaya koyuyor daha sağlam (5+ yıllık kullanım). Çok zor bi seçim ama ben olsam astra alırdım.
  • eger astra h ( eskisi) ise tercihim auristir, ama astra j ise bu sefer astradır cünkü gercekten cok güzel araç yeni astra..
  • auris bir kaç ay kullandım ve beklediğimden çok kaliteli bir araç olduğunu gördüm kesinlikle sağlamlığını hissettiriyor araç
  • Tabikide ASTRA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.