merhaba arkadaşlar çok uzun uğraşlar sonucu 1.6 avensis elegant extra almaya karar kıldım . fakat araba hakkında çok bir bilgim yok birde 2013 lerin çıkmasına 3 4 ay kala 2012 model almam çok mantıklı mı sizce?? 2012 ile 2013 lerin farkı olacak mı ?? birde malum araçta ön arka park sensörü ve zenon far ve de led gündüz farı yok bunlar extradan serviste takılıyor mu acaba bilgisi olan var mı ?? varsa da ne kadara mal oluyor??? arabayı kullanan arkadasların tavsiyelerini ve fikirlerini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
2012 ve 2013 modelleri arasında hiçbir fark olmaz.Çünkü yeni makyaj yedi.Ön ve arka park sensörleri ve xenon far serviste takılır.Ledi bilmiyorum.
peki ön arka park sensörleri ve xenon u serviste takdırmak ne kadara mal olur bir bilginiz varmı acaba bu arada verdiginiz bilgiler için tesekkürler
Fiyat olarak bilmiyorum malesef.
Merhabalar ben 2hafta önce 2012 elegant extra aldım donanım olarak cok ıyı gerci dediğiniz gibi arabada xenon,sensörler(arkada ne kadar geri görüş kamerası olsada tamponun ölu noktalarını köşelerını göremıyorsunz ki bu ön içinde bu gecerli) ve led fara gelecek olursa cook ucuk bır fıyat olcagını dusunuyorum malum ıkı farında tamamen degişmesi gerekir modifikasyon olcagını dusunmuyorum, park ampulun yerıne led koymuslar zaten farın ustunde şerit led standrt olarak var sizi tatmin eder.Ama bende aracıma xenon far taktırmak ıstıyorum kullananlar %50 aydınlatmada artış oldugunu dile getirmişler ne kadar doğru bilemiycem.Sizin yerinizde olsam arabayı almadan bi-xenon far,krom set ve sensör taktırır aracı oyle alırdım bende pişmanlık oldu.
valla bende öyle yapmayı düşünüyorum almadan önce xenon u ve ön arka park sensörü taktırıcam muhakkak yalnız bi fiyat ögrenemedim ögrensem iyi olacaktı ama ...