Şimdi Ara

2012 BMW 116i Mi Yoksa 2017 Hyundai I20mI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iki arac arasinda kaldim size yazim

1.BMW 2012 MODEL 50-60 BIN KM CIVARINDA 116i 100 bin km civarindada sunrooflu modelleri var 74-76 bin tl arasi

2.0 KM HYUNDAI I20 2017 MODEL FULL PAKET BUYUK EKRAN CAM TAVAN geri gorus etc... 70 Bin tl

3.2015-2016 model dusuk km 5-15 bin km arasi seat leon 1 motor yada 1.2 otomatik 74-76 bin tl civari

Siz ne oneriyorsunuz sebepleri ile birlikte yazarsaniz sevinirim. Araclar otomatik olucak

Edit :

1 yada 1.2 tsi otomatik seat leon hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theofflineman -- 19 Temmuz 2017; 19:21:2 >

• 5yasindaki araca 70bin fazla bana göre.

118 olaydı belki Derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı model bmw arkadaşımda var balıkesir/bandımra trafiğinde ortalama 70 kuruş yaktığını söylüyordu.Yakınıyordu.Bence yakıtta önemli böyle seçimlerde tabiki aracın şekli şemali de önemli ama çok yaktıktan sonra evin önünde durduktan sonra ne edeyim arabayı.Bakmak için değil kullanmak için araç alıyorsanız bence az yakan ve içinize sinen bir model tercih edin.Her zaman garantisi olan araç daha avantajlıdır benim gözümde
  • 70.000₺ ne olduğu belli olmayan arabaya verilmez bence, i20 alın derim

• 2012 model 116d ed al bak keyfine

• 1 serisi f20 mi acaba bakmışsın eski kasa çıkar.
  • ben i20 alırdım

Yakıt olarak i20 ile aynı yakar ama bmw kullanan tayfa belli ikinci elde bmw sahibine biner

En mantıklısı ne dersen 80 e c sınıfı otomatik almak megane astra vs bak

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    okudugum en degisik yorum .

• Bundan onceki aracim 2012 F30 kasa bmw 320d idi bu yuzden ayni ic dizayni sevdigim icin hemde alisik oldugumdan dolayi 116 dusunuyordum .benzin konusunda ikiside uc asagi bes yukari ayni yakiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

2012 model 116d ed al bak keyfine

Hocam sorun çıkarırsa masraflarını karşılayabilecek mi arkadaş, olayı geniş çaplı düşünün aldım bitti olmuyor 70.000₺ bu ülkede ciddi bir para bu parayı el-alemin arabasına bağlamak kolay değil her türlü hile dönüyor piyasada altından kalkarım diyorsa 1 serisi alsın tabi.

• Ne 5 yaşında araca veririm o parayı ne de b sınıfı i20 için dişimi sıkıp 80 civarına 0-c sınıfı alırım.
  • Theofflineman T kullanıcısına yanıt
    Benim de okuduğum en değisik arac secim konusu.

• 136 hplik motorsa tabiki 116i. Hem sınıf farkı, hem kalite farkı, hem de premium algısı olarak BMW önde.

• Temizini bulmuşsan, premium olsun, bmwye biniyorum desinler diyorsan 1 serisi alınır.

i20ye ise o para verilir mi arkadaş. 70 bine ikinci elde ne araçlar var. birak 2 yaş daha yaşlı olsun sağlam bir şey olsun.
  • Peki arkadaslar 2015-2016 model dusuk km de 1 motor yada 1.2 seat leonlar hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theofflineman

Peki arkadaslar 2015-2016 model dusuk km de 1 motor yada 1.2 seat leonlar hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

hocam seninle çok benzer düşünen bir arkadaşım vardı, ya f20 alacak,yada dizel otomatik b alacaktı 70 bine..aldığı aracı 6-7 yıl bineceği için dsg ye ve bmw ye güvenemedi..sonuçta 100 bin km civarı alıyorsun ben golf kullanıyorum tavsiye ederim ama dsg nin durumu malum..arkadaşım mazda 3 aldı..v40 ta alabilirsin..Mazda 3 ü kullandım harika bir araba ve yakıtı 8 litre civarıydı şehiriçi otomatik benzinli araç..bu paraya civic,megane,leon da var ama mazda 3 bunlardan çok daha üstün bir araba..veya guiletta bakabilirsin temiz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.