Teşekkür ederim cevabınız için. Kronik herhangi bir problemi ile karşılaştınız mı?Konfor olarak pek mercedes gibi değil yorumlarını okudum ama pek aldırmadım.Bir de 1.8 kasa yakıtta ve serilik olarak 1.6 dan daha iyi olduğunu söyleyenler oldu siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. |
2012 c180 amg nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekinoxhanTeşekkür ederim cevabınız için.
Kronik herhangi bir problemi ile karşılaştınız mı?Konfor olarak pek mercedes gibi değil yorumlarını okudum ama pek aldırmadım.Bir de 1.8 kasa yakıtta ve serilik olarak 1.6 dan daha iyi olduğunu söyleyenler oldu siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
1.8 arkadaşımda vardı, ben de 2.2 motorlu modelini kullandım uzun süre. Kronik sorunlarından birisi anahtarın aracı algılamaması. Aracın anahtar bölümünün değiştirilmesi gerekiyor bu sorunda. Kaça mâl oluyor bilmiyorum bu işlem. Diğer kronik sorunu ise otomatik camları. Camı açarken bir sorun olmuyor fakat otomatik olarak kapanmıyor, kapanana kadar cam kapatma düğmesine basılı tutuyorsunuz, tuştan elinizi çektikten sonra da 2-3 cm geri aşağı indiriyor camı. Çok masraf yapacağını sanmıyorum bu arızanın. Bunların haricinde kronik bir sorun duymadım şahsen.
3 sene kullanımımda bana 190 TL masraf çıkardı sadece ve arabam 300 bin km. yi geçmişti. Gayet konforlu bir araç, şuanki aracım da E220 2014 model, aralarında tabi ki fark var fakat eşekten inip ata binmiş gibi hissetmedim. AMG paket olduğu için benim aracımın süspansiyonları biraz sertti fakat bu konuda da bir rahatsızlık yaşamadım. Yol tutuşunu da beğeniyorum aracın.
CLA veya A serisi olsa belki konforu mercedese yakışmıyor diye düşünebilirdim ama W204 C serisini gayet başarılı buluyorum ben.
-
Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X